Prijava..
Pregled...
Odjava...
Noć svima!
Prijava..
Pregled...
Odjava...
Noć svima!
OPEN!
Kaj delate?
Kaj delate?
Ja čekam 22:30 h da počne Nba Action
btw,pozdrav svima
evo slušam tango en skai preko guitar playera
Ja sam bolestan pijem Sumamed i bruku ostalih lijekova...
Mozda i ne docekm svoga HAF-ica 922.
Ako umrem neka mi na pokopu svira Hendrixov Castles made of sand i Angel (malo da bude tuzna atmosfera).
Pokopajte me sa mojim Deathadderom (i gtx295, skupite pare i kupite clanu vasega foruma).
Evo delam nekaj. Evo idem isprobat Ubuntu na virtual PC, pa onda nesto napravit u Adobe Flash-u i onda u krpe jer me sutra ceka jedan posao.
A kaj vi delate? Spamate naravno.
Morat cu biti malo dosadan ali samo da kazem,jos 12 dana do Call of Duty:Modern Warfare 2!
Kaj delate?
Idem offline/online u određenim vremenskim razmacima
Kaj delate?
Idem offline/online u određenim vremenskim razmacima
Svaka cast LOL!
Dobra večer, evo i mene. Piše se seminar i gleda stargate Atlantis. Multitasking FTW
Morat cu biti malo dosadan ali samo da kazem,jos 12 dana do Call of Duty:Modern Warfare 2!
jel se zna možda minimalna kongiguracija za pokretanje igre
odkad...
odkad...
a koja je
a vidite ovo dinamo je bome dobro kažnjen klik
Vecer svima!
Blue jel zahladilo u kucistu?
Večer,Ivo.Baš se nekako osjećam kao ku*ac.Idem uskoro pod tuš da razbristrim malo mozak.
Večer,Ivo.Baš se nekako osjećam kao ku*ac.Idem uskoro pod tuš da razbristrim malo mozak.
Bolje da si ti u k...u nego k...c u tebi.
Večer društvo! Evo ja napokon ugradio novi hladnjak u komp. Nisam dobio ono što sam očekivao. I dalje puše kao lud. Čini se da je sljedeća investicija novi PSU!
Bok svima eto navratih i ja, to je vec pravi posel da za 80 kuna kolko kosta odlican hladnjak s naznakom na tih pun bolje rjesenje od onog rondavog AMD nesretnika barem si rjesil jedan problem to sigurno!
večer! šta se radi? sad ću na msn-u stvorit grupni chat za nove koji su me tražili
večer! šta se radi? sad ću na msn-u stvorit grupni chat za nove koji su me tražili
Vecer!
Grupnjak na msn-u?
e...ja se odoh otusirat i u krpe...sutra kad se vratim kuci, onda polako nosim stvari u novu kucu (selim se)...jedva cekam da si lijepo poslozim novu radnu sobu i studio.......ajd, pozz ljudi...laka noc!
Grupnjak na msn-u?
večer! zašto ne dođeš?
večer! zašto ne dođeš?
Obrisao sam msn account.
večer! zašto ne dođeš?
Obrisao sam msn account.
zašto???
zašto???
Ponekad sam mislio da sam SZK i cim se pojavim udaraju pitanjima. Pogledaj ovo na slici. Nije ko u XP-u ili Visti na vrhu ekrana ali bolje ista nego nista.
Virtual PC nema punu podršku za Linux pa nije preporučljivo instalirati Linuxe preko njega. Skini si Virtualbox pa probaj s njime. Meni je upravo instaliran.
S druge strane, možda je i image oštećen prilikom downloada.
EDIT: Sad i ja vidim da si nastavio!