Evo pa se liječi xD
Otkuca kraj smijene, spremiš se za polazak s posla i probudiš se na kauču odjednom, pogledaš na sat i vidiš da je vrijeme da se počneš tek spremati na posao 😱

Evo pa se liječi xD
Otkuca kraj smijene, spremiš se za polazak s posla i probudiš se na kauču odjednom, pogledaš na sat i vidiš da je vrijeme da se počneš tek spremati na posao 😱
Istina, ovdje nema života već mjesecima.
Serija se zove chica vampiro. Serija za tinejđerice slične tematike kao i sumrak saga. Samo za razliku od sumraka je smiješna i vampiri nisu njanjavi kao u sagi. Prije spavanja taman.
Evo pa se liječi xD
I tako u krug...
Istina, ovdje nema života već mjesecima.
Serija se zove chica vampiro. Serija za tinejđerice slične tematike kao i sumrak saga. Samo za razliku od sumraka je smiješna i vampiri nisu njanjavi kao u sagi. Prije spavanja taman.
Mogao bi škicnut
Mogao bi škicnut
Imaš na youtube cijelu seriju ako razumiješ španjolski jer prijevoda nema.
Mogao bi škicnut
Hočeš reči, da uz Zagorski i Slovenski te Hrvatski, pa još na kraju čak razumiješ i Španjolski.
Hočeš reči, da uz Zagorski i Slovenski te Hrvatski, pa još na kraju čak razumiješ i Španjolski.
Razumijem ga bolje od hrvatskog
Mogao bi škicnut
E tu smo naletili na problem
Kad me baka znala čuvat uvjek se u 12 na hrt gledalo one sapunice pa su mi neke rječi i ostale u uhu, ali slabo slabo je to
Dobra večer svima....
Tko je ono lupao danas palačinke???
Fečer
Rambox ih lupa večeras
Fečer
Rambox ih lupa večeras
Pa kako si ga uspjela nagovoriti, on je inače samo potrošač a rijetko kad se upusti u proizvodnju. Možda nešto prtlja sa šećerom.
Ma ništa ne nagovaram, ako želi klopati neka ih lupa. Ja štrajkam
Samo da mi je znati s čime jede tolike palačinke kad je sve šećerno zlo. Valjda unutra stavlja fete špeka i luk
Samo da mi je znati s čime jede tolike palačinke kad je sve šećerno zlo. Valjda unutra stavlja fete špeka i luk
Jok. Sad kad si ga ti prosvijetlila, u dnevno-političkoj temi, tamani pekmez ko lud. Kako se ne javlja očekujem japaner palačinki. Samo ti pripremi nož i pekmez....
EDIT: Fali smajlić koji maže palačinke.
juuj sva sreća da se ne javlja, ganjao bi nas tavicom po birtiji da je tu
Fali ovdje puno smajlića, ali znakovito je da imamo jednog koji nazdravlja pivom a ni jednog koji klopa.
Oćemo se žaliti? Red bi bio da malo unaprijede forum, nisu odavno.
Što se tiče našeg rambox-a , vjerojatno negdje tamani čips i sluša sporu mjuzu.
Već sam se žalila na količinu smajlića pa me nitko ne doživljava
Vjerojatno je danas Gabi Novak na repertoaru
Bok svim nehrkalicama, palačinke moraš s nečim namazat pa u mojem slučaju to je malo Todoričeve marmelade.
Oćemo se žaliti? Red bi bio da malo unaprijede forum, nisu odavno.
Što se tiče našeg rambox-a , vjerojatno negdje tamani čips i sluša sporu mjuzu.
Može i malo sporiša zakaj ne.
Bok svim nehrkalicama, palačinke moraš s nečim namazat pa u mojem slučaju to je malo Todoričeve marmelade.
Njaaaaaaaaahaaaaa držite me da ga ne ugrizem za nos. Tamo drži predavanja kako baca pekmez u zid a tu tamani palačinke s marmeladom by Konzum. E da znaš da si prasac
Eno vam Gabi u slušaoni pa navalite....
rambox kad će te palačinke, pekmez će mi se ukiseliti od pustog šećera.
EDIT: darkerice i tebi je trebalo toliko vremena da skužiš da je prasac (još nam fali Tiby i imaš tri praščića)
Ljudi što stavljam pod stručnu spremu, zanimanje i zvanje ako sam student druge godine?
Ljudi što stavljam pod stručnu spremu, zanimanje i zvanje ako sam student druge godine?
mislim da ti ide od srednje ali neka netko upucen kaze
majko mila nikoga ima 4 miseca
daj rambox ocisti prasinu sa sanka
Večer :)
Samo da pozdravim u prolazu...
Fečer svima.
3x pa što ima kod tebe?
A evo radi se na poslu i van posla i tako...
Od 5 ujutro do 22 navećer je dugo, osim toga lako tebi kad spavaš do9.
A evo radi se na poslu i van posla i tako...
Oće biti kakve loze ove godine u domaćoj radinosti?
a sta mislis da radi cilu noc
Od 5 ujutro do 22 navećer je dugo, osim toga lako tebi kad spavaš do9.
Da bar, sretna sam ako uspijem odspavat 5 sati u komadu.