- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Daj molim te IVO reci, postoji li vremenski rok trajanja suspenzije ili kad jednom dobiješ crveni karton letiš zauvijek sa foruma?
Crveni je samo suspenzija na odredjeno vrijeme. Crnjak je za protjerivanje.
Dosta mi je i zgaravica a kamoli jos i cir. Sto se tice slijetanja bilo je vrlo uspjesno. Sa obje guzne polutke na predvidjeno mjesto. Mission successful.
eagle has landed
To ti nije izgovor
Vidiš da se trudimo...
Neki se i duplo trude
Jel itko od Vas igra Operation 7?
dobra večer. evo mene malo. vidim dobro to vama ide večeras....
eagle has landed
Eagle? Prije polar bear.
Vidiš da se trudimo... Ja ako sam dobro skužio, ide 30 postova po stranici. Znači, još nekih 150ak...
Vidiš da se trudimo...
Neki se i duplo trude
Ja čekam dok ne dođete do 1000 stranica, ako treba i do vječnosti... ili do jedan; što god prvo kucne!
Vecer Jurluce. Slijedeci tjedan cemo rjesit ono.
JŠto spamate do 1000 :) Ja vam se ne mogu pridružiti - gledam Stargate. A ja i SF smo poseban slučaj
Vidiš da se trudimo... Ja ako sam dobro skužio, ide 30 postova po stranici. Znači, još nekih 150ak...
juhuuuu
Vecer Jurluce. Slijedeci tjedan cemo rjesit ono.
Jel netko uzimao max-tv na probni rok od 3 mjeseca? Jucer sam zvao t-sljam i tip mi kaze ako nisam zadovoljan vratim ga i zadrzim ruter! Hmm...kasnije utopim ruter za koju kunu i eto kunica.
Jel netko uzimao max-tv na probni rok od 3 mjeseca? Jucer sam zvao t-sljam i tip mi kaze ako nisam zadovoljan vratim ga i zadrzim ruter! Hmm...kasnije utopim ruter za koju kunu i eto kunica.
Al pazi da vratiš to čudo prije 3mjeseca (2 najbolje, da budeš siguran) da se nebi našao na čudu jer ako zadržiš nakon 3mj, automatski ti produžuju ugovor na 1 godinu... Tako sam barem čuo..
Al pazi da vratiš to čudo prije 3mjeseca (2 najbolje, da budeš siguran) da se nebi našao na čudu jer ako zadržiš nakon 3mj, automatski ti produžuju ugovor na 1 godinu... Tako sam barem čuo..
Da cuo sam za to. Cim prodje 2 mjeseca vracam a nadam se da cu dobit Siemensa SX763 (nisam siguran dal je tocan broj) ili tako nesto.
Nema teorije da dodjedemo do 1000 sa ovako srezanom postavom.. Paolo gleda Stargate, Ramboxa nema... Borg kupuje miša , nema ga za vidjet i tako...
Sutra kupujem još jednog miša za pišljivih 150 kunića
Ja sutra moram objasnit jednoj curi da je ovo super laptop za nju.... Preporuka forumaša.
Nema teorije da dodjedemo do 1000 sa ovako srezanom postavom.. Paolo gleda Stargate, Ramboxa nema... Borg kupuje miša , nema ga za vidjet i tako...
Sutra kupujem još jednog miša za pišljivih 150 kunića
Ja sutra moram objasnit jednoj curi da je ovo super laptop za nju.... Preporuka forumaša.
Rambox je na beli sto posto :)
Ovaj miš će mi super doći za netbook, jeftin, kvalitetan, precizan i malog oblika, a mi to paše za prenošenje.
Ja sam sebi uzeo Logitech RX1500 za nekih 160 kuna i super mi je. Nisam neki gamer pa mi bolji ni ne treba.
Da cuo sam za to. Cim prodje 2 mjeseca vracam a nadam se da cu dobit Siemensa SX763 (nisam siguran dal je tocan broj) ili tako nesto.
This baby? Odličan ruter. Imam ga 3-4 mjeseca i veza nijendom nije pukla, konfiguracija portova prelagana, ping ok, brzina također... Super ruter.
Ja sam sebi uzeo Logitech RX1500 za nekih 160 kuna i super mi je. Nisam neki gamer pa mi bolji ni ne treba.
Tak nes bi si i ja uzeo da mi rikne mx518 jer rijetko igram fps-ove.
This baby? Odličan ruter. Imam ga 3-4 mjeseca i veza nijendom nije pukla, konfiguracija portova prelagana, ping ok, brzina također... Super ruter.
Jel ima neki t-comov custom firmware ili si ga flashao na originalni?
Jel ima neki t-comov custom firmware ili si ga flashao na originalni?
T-Com custom. Nije bilo potrebe za fashanjem. Radi ok. Sučelje za konfiguraciju je normalno posloženo i normalne brzine. Druga stvar da on neda forwardirat portove ili nešto slično... Flashirao bi ga isti čas.