Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.776.743
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
1000....here we come
Vidi vidi...danas imate poticaj pa spamate ha! xD...HEHE...a ja pokusavam biti online i s mobom...jedino sto sporo onda pisem =(
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
M_dipl. kaže...

Daj molim te IVO reci, postoji li vremenski rok trajanja suspenzije ili kad jednom dobiješ crveni karton letiš zauvijek sa foruma?

Crveni je samo suspenzija na odredjeno vrijeme. Crnjak je za protjerivanje.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
16 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...

Dosta mi je i zgaravica a kamoli jos i cir. Sto se tice slijetanja bilo je vrlo uspjesno. Sa obje guzne polutke na predvidjeno mjesto. Mission successfulBelji se.

eagle has landed Smijeh

Tionio kaže...
Vidi vidi...danas imate poticaj pa spamate ha! xD...HEHE...a ja pokusavam biti online i s mobom...jedino sto sporo onda pisem =(

To ti nije izgovor Smijeh

Xanzzu kaže...
Bome bit će 1000 stranica večeras...

Vidiš da se trudimo...

Tionio kaže...

Neki se i duplo trude Smijeh

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
protjeran
Za nespavalice

Jel itko od Vas igra Operation 7?

16 godina
1000...here we come
Ispricavam se modovima...mob mi spor pa se ne snalazim...necu vise ni pisat, jer bu samo sranja..sorry
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

dobra večer. evo mene malo. vidim dobro to vama ide večeras....

Bubamara s minigunom. | http://tinyurl.com/erepNA
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

eagle has landed Smijeh

Eagle? Prije polar bearBelji se.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
16 godina
odjavljen
jurluk kaže...

Vidiš da se trudimo... Ja ako sam dobro skužio, ide 30 postova po stranici. Znači, još nekih 150ak...

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Xanzzu kaže...
Bome bit će 1000 stranica večeras...

Vidiš da se trudimo...

Tionio kaže...

Neki se i duplo trude Smijeh

Ja čekam dok ne dođete do 1000 stranica, ako treba i do vječnosti... ili do jedan; što god prvo kucne! 

17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

Vecer Jurluce. Slijedeci tjedan cemo rjesit ono.Cool

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

JŠto spamate do 1000 :)  Ja vam se ne mogu pridružiti - gledam Stargate. A ja i SF smo poseban slučajNamigiva

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Vidiš da se trudimo... Ja ako sam dobro skužio, ide 30 postova po stranici. Znači, još nekih 150ak...

juhuuuu Bogataš

F1-IVO kaže...

Vecer Jurluce. Slijedeci tjedan cemo rjesit ono.Cool

Iznenađen Šutim Osmijeh

Bubamara s minigunom. | http://tinyurl.com/erepNA
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jel netko uzimao max-tv na probni rok od 3 mjeseca? Jucer sam zvao t-sljam i tip mi kaze ako nisam zadovoljan vratim ga i zadrzim ruter! Hmm...kasnije utopim ruter za koju kunu i eto kunicaCool.

16 godina
Za nespavalice koje idu do 1000. stranice =)
Danas sam odcorio popodne, tako da imam pune baterije za doc do 1000
16 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...

Jel netko uzimao max-tv na probni rok od 3 mjeseca? Jucer sam zvao t-sljam i tip mi kaze ako nisam zadovoljan vratim ga i zadrzim ruter! Hmm...kasnije utopim ruter za koju kunu i eto kunicaCool.

Al pazi da vratiš to čudo prije 3mjeseca (2 najbolje, da budeš siguran) da se nebi našao na čudu jer ako zadržiš nakon 3mj, automatski ti produžuju ugovor na 1 godinu... Tako sam barem čuo.. Neodlučan

17 godina
Za nespavalice

Sutra kupujem još jednog miša za pišljivih 150 kunićaSmijeh

Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | BIT-HDTV | THR | YUWABits | ::
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Al pazi da vratiš to čudo prije 3mjeseca (2 najbolje, da budeš siguran) da se nebi našao na čudu jer ako zadržiš nakon 3mj, automatski ti produžuju ugovor na 1 godinu... Tako sam barem čuo.. Neodlučan

Da cuo sam za to. Cim prodje 2 mjeseca vracam a nadam se da cu dobit Siemensa SX763 (nisam siguran dal je tocan brojBelji se) ili tako nesto.

16 godina
protjeran
Za nespavalice

Evo decki spamajte uz ovo :)

16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Ja sam danas kupio ovaj :D

Platio sam ga 170kn... Upravo sam shvatio da sam platio 30kn više... :(

16 godina
odjavljen
RE: Za nespavalice koje idu do 1000. stranice =)
Tionio kaže...

Nema teorije da dodjedemo do 1000 sa ovako srezanom postavom.. Paolo gleda Stargate, Ramboxa nema... Borg kupuje miša Smijeh, nema ga za vidjet i tako...

BORG kaže...

Ja sutra moram objasnit jednoj curi da je ovo super laptop za nju.... Preporuka forumaša.

17 godina
RE: Za nespavalice koje idu do 1000. stranice =)
Sum_of_all_fears kaže...
Tionio kaže...

Nema teorije da dodjedemo do 1000 sa ovako srezanom postavom.. Paolo gleda Stargate, Ramboxa nema... Borg kupuje miša Smijeh, nema ga za vidjet i tako...

BORG kaže...

Ja sutra moram objasnit jednoj curi da je ovo super laptop za nju.... Preporuka forumaša.

Rambox je na beli sto posto :)

Ovaj miš će mi super doći za netbook, jeftin, kvalitetan, precizan i malog oblika, a mi to paše za prenošenje.

Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | BIT-HDTV | THR | YUWABits | ::
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2009 0:08 (BORG).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja sam sebi uzeo Logitech RX1500 za nekih 160 kuna i super mi je. Nisam neki gamer pa mi bolji ni ne treba.

16 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...

Da cuo sam za to. Cim prodje 2 mjeseca vracam a nadam se da cu dobit Siemensa SX763 (nisam siguran dal je tocan brojBelji se) ili tako nesto.

This baby? Odličan ruter. Imam ga 3-4 mjeseca i veza nijendom nije pukla, konfiguracija portova prelagana, ping ok, brzina također... Super ruter.

Siemens SX763 WLAN Siemens SX763 WLAN
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Novo prometalo. Pedestrians be warned...

16 godina
Za nespavalice
Ja imam zadnje smece od microsofta...i radi bezprijekorno vec 4god...
01010100 01001001 01001111
17 godina
F1-IVO kaže...

Ja sam sebi uzeo Logitech RX1500 za nekih 160 kuna i super mi je. Nisam neki gamer pa mi bolji ni ne treba.

Tak nes bi si i ja uzeo da mi rikne mx518 jer rijetko igram fps-ove.

17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

This baby? Odličan ruter. Imam ga 3-4 mjeseca i veza nijendom nije pukla, konfiguracija portova prelagana, ping ok, brzina također... Super ruter.

Jel ima neki t-comov custom firmware ili si ga flashao na originalni?

16 godina
Za nespavalice
Pozdrav ljudi ja vas napustam....SRETNO!! =)
01010100 01001001 01001111
16 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...

Jel ima neki t-comov custom firmware ili si ga flashao na originalni?

T-Com custom. Nije bilo potrebe za fashanjem. Radi ok. Sučelje za konfiguraciju je normalno posloženo i normalne brzine. Druga stvar da on neda forwardirat portove ili nešto slično... Flashirao bi ga isti čas.

Verzija firmwarea Verzija firmwarea
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

da i ja dam svoj prilog..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice