Jel ima jos netko ziv ovdje? Dugo nisam bio tu xD a nedamise spavati...
Ima nas ne brini!
Sam kaj se meni uzasno pocelo spavat tak da necu jos dugo
Ima nas ne brini!
Idem i ja u prnje, laku noć svima i nemojte imati nočne more
FF mi je poludio pa poslao dvaput
To care.Zivio 100 godina!
Hvala i ti me nadzivio! Nego sta slusas, neke starije sevdalinke imas ili ove novije obrade i bendove tipa Mostar Sevdah Reunion, Dertum...? Imas li nesto za preporucit ponestalo mi je materijala...???
BTW,
- genijalan mi je! Pravo ga neki sevdah obuzeo... lol....Iskreno da ti kazem,znam jako malo o sevdahu.Neke preporuke sam dobio od brata.Safet Isovic,Himzo Polovina,Ferid Avdic,Meho Puzic.To uglavnom slusam.
Tesko dolazim do materijala jer bas i nema nekog izbora na internetu,tj. problem mi je naci neke stvari.Zelio bih diskografije od gore navedenih izvodaca,ali mi je problem doci do toga.Nitko kog' poznam ne slusa to.
Znas li mozda di bih mogao doci do toga?Ako imas neki link za download sevdalinki molio bih te da mi posaljes na PM.
P.S. - odlicna stvar(link)!
Ima nas ne brini!
Ajd bar nisam jedini u ovo doba...i meni se polak spava ali mi se neda jos ici... noc@ivan262
Laku noc ja sanjam jedino da sam dobio ban na forumu i onda se probudim i brzo odem na forum i kad vidim da je sve u redu odma zaspiim!
Sala, inace ne sanjam, nekad se dogodi i na srecu nemam nocnih mora.
Laku noc ja sanjam jedino da sam dobio ban na forumu i onda se probudim i brzo odem na forum i kad vidim da je sve u redu odma zaspiim!
Sala, inace ne sanjam, nekad se dogodi i na srecu nemam nocnih mora.
Heheh, znas da covijek sanja 5min prije neg se probudi, i da sanjamo u crno bijelo... a sto se tice sanjanja, u vecini slucajeva zaboravimo da sanjamo nest... To mi je sestra nest jucer pametovala kako je citala to u nekom casopisu...
Nego pustimo to... Neznam za vas ali meni nekak nije vise gust visiti na pc-u iza 2 ujutro kada znam da sutra tj danas mogu spavati kolko me volja... Veci je gust nekako ostati do 3-4 na pc-u i onda prva 2 sata u skoli spavat, ovo nije to to xD
ola
Opet se ti vracas!
Di si bio/la uteko/la?
Eto.. radim nešto.. skidam filmove :)
Heheh, znas da covijek sanja 5min prije neg se probudi, i da sanjamo u crno bijelo... a sto se tice sanjanja, u vecini slucajeva zaboravimo da sanjamo nest... To mi je sestra nest jucer pametovala kako je citala to u nekom casopisu...
Nego pustimo to... Neznam za vas ali meni nekak nije vise gust visiti na pc-u iza 2 ujutro kada znam da sutra tj danas mogu spavati kolko me volja... Veci je gust nekako ostati do 3-4 na pc-u i onda prva 2 sata u skoli spavat, ovo nije to to xD
Moze biti da, da zaboravim kaj sanjam pa i mislim da nista nisam sanjao :D
ola
Opet se ti vracas!
Di si bio/la uteko/la?
Sam ti skidaj!
P.S daj pls ispuni profil da ne moram stalno pogadati dali si musko ili zensko ;)
Umor cini svoje tak da ja nemogu vise gledat, nema druge alternative nego da begam na hrkanje, stoga nemam
nikaj drugo rec nego laku noc!
Uživajte!
Idem i ja polako, noc svima (nemojte do jutra ostati xD)
Laku noc vama koji idete!
ola
Opet se ti vracas!
Di si bio/la uteko/la?
Ja odoh na hrkanje laku noc svima, a ti Nesanica reci da znamo jesi On ili Ona da se stalno ne bi popikavali kome pisemo jer bum ja ukljucil Radar pa bumo onda sve saznali!
Idem i ja.... Pozz svima!
Idem i ja polako.Laku noc svima
došo sam pozdravit.... idem spavat sada..
Laku Noć!
Dobro jutro, idem spavati!
ja se odjavljujem... xD
Opet prvi !!!
što ste danas zanimljivo radili???
Opet prvi !!!
Šta nisi mogao sačekat koju sekundu
Opet prvi !!!
nista posebno igro rukomet skrivaca ti?
ja se odjavljujem... xD
Ti ides spavat kad ja idem na trening
igrali nogometa po blatu na brdu,di su ostale nespavalice?
Opet prvi !!!
Šta nisi mogao sačekat koju sekundu
Treba biti brz da se bude najbrži !!!
Vecer prisutnim spamerima
kako ste sto ima u vas? kako F1-IVO nije vise moderator???
pise samo ispod zvjezdica LUXX-u status moderator
oo dobro večer svima,, kakoo ste ?? Ja sam predobre volje, predobar dan danas ........
Drž te mi sutra fige, idem na jedan razgovor za posao
Je moderator je...
ja se odjavljujem... xD
Bok svima kaj se dela ti bokca da nisi ti mozda neki ispicutura kad imas takve natpise na Avataru, pazi kaj delas jer tu ne toleriramo teske pijandure!
Dobro večer svima....
evo prvi puta ovdje u temi "za nespavalice"
ja se odjavljujem... xD
Bok svima kaj se dela ti bokca da nisi ti mozda neki ispicutura kad imas takve natpise na Avataru, pazi kaj delas jer tu ne toleriramo teske pijandure!
tak je,rakiju u ruke,put pod noge i u lokalni kanal :D
Moderatorima piše u statusu "moderator" samo kada postaju u temama koje oni nadziru.
Inače, dobra večer svima.