Bok svima!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok Virtoso!
Noc Paolo!
Laku noc svima koji su presli hrkat!
Pozdrav..
Očito da ćemo se često čuti u kasne noćne sate :D
Evo, vratih vam se ponovo! Pogledao sam Deep Space Nine i sad sam miran do sutra u ova doba! Još jedna i krećemo s Voyagerom!
Pozdrav..
Pozdrav i tebi!
Sudeci po tvom nadimku ti bi trebao/la biti cesto sa nama!
Idem i ja leć. (čitaj: idem offline)
Laku noć!
Jos koja minutica i download Top Liste Nadrealista je gotov!
haha, ja sam tu zbog jednog debilnog razloga koji objavljujem kad se riješim treme.
Svaki dan do 04, bejbe ;)
LN
Idem i ja leć. (čitaj: idem offline)
Laku noć!
Laku noc i tebi, nadam se da neces imati nocne more vezane uz BSOD i uz pregorljele hardverske dijelove
@ Virtuoso to ono sa Torenta.hr?
inace to je najaca ekipa iz bivse Yugoslavije, Elvis J. Kurtovic, Đuro, onaj lik iz zabranjenog pusenja (neznam sad kak se zove)
i ostali.
Brzinski pozz od mene svima.....i vama koji ste budni i onim pospanima.Laka vam i ugodna noć
Pozdrav..
Bok i tebi kaj nas je vise to je zanimljivije!
Brzinski pozz od mene svima.....i vama koji ste budni i onim pospanima.Laka vam i ugodna noć
Pozz i tebi!
Nadam se da si dobro!
Lijepo od tebe kaj si nam se javio jer znam da ti je problem zato jer moras frenda zicat!
Je Borg,s Torrent.hr-a.
Duro je car!Nema do bosanskog humora!
Download gotov!
Niš ekipa. Ja vas pozdravljam. Idem u krpice... Vidimo se sutra. Uživajte u ostatku noći!
Laku noć svima!
Laku noc cro_blue!
Je Borg,s Torrent.hr-a.
Duro je car!Nema do bosanskog humora!
Download gotov!
Moram i ja to skinut, je da Đuro je legenda ziva, najbolje mi je ono kad ima kulinarski šou kad glumi srbina, haha!
Laku noc, cro_blue.
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Koja pisurija.HAHAHAHAHHA!
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Koja pisurija.HAHAHAHAHHA!
Đurine kučne čarolije (srpski naglasak)!
I za kraj jedna zanimljivost kako otkriti koja je muska a koja je zenska ribica, jednostvano ako je pojeo onda je muska ribica
a ako je pojela onda je zesnka ribica!!!
Haha!
Najbolja humoristicna serija ikad!
@ Virtuoso to ono sa Torenta.hr?
inace to je najaca ekipa iz bivse Yugoslavije, Elvis J. Kurtovic, Đuro, onaj lik iz zabranjenog pusenja (neznam sad kak se zove)
i ostali.
Zove se Nele Karajlić. On im je glavni mozak ekipe. Legende su stvarno! Onakva ekipa i ona zajebancija se vise ne ponavlja....
Najbolja humoristicna serija ikad!
U pravu si, stvarno imaju predobre fore!
@ kooboora e da nebi se sjetio da me ubijes, lik je isto legenda najbolji mi je kada glumi onog voditelja u studiju
Uffff,jos bolji ovaj sevdah sto ga pustaju po nekoliko puta u jednoj epizodi.
Da Nele je legenda kao voditelj, samo poslije rata se pokvario, on i Kusutrica jbg. Necemo sad o nacionalizmu nije o tome rijec. Iako, imao je Nele odlican album sa svojom postavom Zabranjenog pušenja - Ja nisam odavle.
@VirtUoso - sevdah razvaljuje, nema bolje muzike....
Da Nele je legenda kao voditelj, samo poslije rata se pokvario, on i Kusutrica jbg. Necemo sad o nacionalizmu nije o tome rijec. Iako, imao je Nele odlican album sa svojom postavom Zabranjenog pušenja - Ja nisam odavle.
@VirtUoso - sevdah razvaljuje, nema bolje muzike....
To care.Zivio 100 godina!
Onda i tebi jedan brzinski bok od mene i laka noc usput kaj drugo!
ola
ola
Opet se ti vracas!
Di si bio/la uteko/la?
Jel ima jos netko ziv ovdje? Dugo nisam bio tu xD a nedamise spavati...
To care.Zivio 100 godina!
Hvala i ti me nadzivio! Nego sta slusas, neke starije sevdalinke imas ili ove novije obrade i bendove tipa Mostar Sevdah Reunion, Dertum...? Imas li nesto za preporucit ponestalo mi je materijala...???
BTW,
- genijalan mi je! Pravo ga neki sevdah obuzeo... lol....