Oj, evo me.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi li instalirao Vistu
Hehe, a ja sam malo pojasnio (šta ćeš iz grada sam od kuda je Frane Petrić filozof, pa sa i ja filozof pomalo)
F1-Ivo
Joj imam i Tomosa 4.5 (ne radi ler), ali pored suzukia 2.2 i yamahe 8 (stari model 1989) nema baš izgleda pa mislim da će završiti u smeću
E da bi bio blizu tebi kupio bi ga ali pošto si daleko, ništa od toga.
Jesi li instalirao Vistu
Win 7, al moram opet nazad na Vistu.
proba*
Evo dam ti ga besplatno. Treba generalka i nova elektronika i ler ako ti je potreban. Propeler je uredu i osovina i prijenos
Jesi li instalirao Vistu
Why, Oh GOD WHY!!!!!! WHY!!!!!!
Što driveri a?
Jesi li instalirao Vistu
Why, Oh GOD WHY!!!!!! WHY!!!!!!
Što driveri a?
Nema drivera za Radeon 9250. Pa nema ni TV-a onda.
Probaj skinuti bilo koje drivere
uh šta mi se spava, neka upala mišića me uvtila...
Ako neko može par brzih pitanja odgovorit,Hvala od srca ;)
1.Windows 7 RC se briše sa kompjutera prestaje radit ako se ne instalira cijela verzija do 1.3.10.?
2.Gdje se može vidjeti koja grafička i ostale komponentne imaju drivere za sedmicu?
3.Čuo sam da neki ljudi imaju problema sa igrama na sedmici i punkbusterom ima li rješenja za to?
4.Programi koji su kompaktni sa Vistom su i sa sedmicom ili?
Sam kažeš da je to najbolji osječaj (mazohistu jedan)
Evo dam ti ga besplatno. Treba generalka i nova elektronika i ler ako ti je potreban. Propeler je uredu i osovina i prijenos
A gdje ti ono živiš.
Ako neko može par brzih pitanja odgovorit,Hvala od srca ;)
1.Windows 7 RC se briše sa kompjutera prestaje radit ako se ne instalira cijela verzija do 1.3.10.?
2.Gdje se može vidjeti koja grafička i ostale komponentne imaju drivere za sedmicu?
3.Čuo sam da neki ljudi imaju problema sa igrama na sedmici i punkbusterom ima li rješenja za to?
4.Programi koji su kompaktni sa Vistom su i sa sedmicom ili?
1. Windows 7 radi noramlno do 1.3.2010, a onda do 6. mjeseca restarta se svaka dva sata
2. Na microsoftovim službenim stranicama (moja konfa nema problema sa driverima)
3. Ja nemam problema sa igrama, a što je pankbuster?
4. Da
šta mazohista, to kad bildaš pa kad se upali, baš dobar osjećaj...
kad se više nemoš ni maknit, onako se ispružiš na krevet i ladovina
A gdje ti ono živiš.
Otok Cres. Mislim to je šala jer je taj motor proveo 7 dana na dnu mora i ne radi i nema smisla ulagati u njega
Znam kako je. Ja svaki dan idem u teretanu, ali da volim upalu mišića, baš i ne
A Hvala puno si mi pomogao ;)
Nego Windows 7 kad izađe cijela verzija bi po cjeni trebao biti sličan Visti ili skuplji,jeftiniji?
Da biti će Ultimate negdje oko 1700, a Vista bi trebala malo pasti tada
Da biti će Ultimate negdje oko 1700, a Vista bi trebala malo pasti tada
cjena prava sitnica...
za sve ostalo tu je bill gates u skradinu
Toliko je sada i Vista Ultimate, a toliko je bio i Xp Pro
Meni se od svih OS-a XP PRO SP3 čini najbolji,sve igre i programi rade,ne troši puno resursa i memorije i ugodan izgled Viste!
A đabe mu, valjda se prije bildanja treba prvo dobro zagrijati i rastegnut.
Otok Cres. Mislim to je šala jer je taj motor proveo 7 dana na dnu mora i ne radi i nema smisla ulagati u njega
A što češ kad je tako dokrajčen onda nevrijedi
PunkBuster
From Wikipedia, the free encyclopedia, witch should be used (along with Google) before asking dumb questions. No offence.
PunkBuster is a computer program that detects software used for cheating in online games. It does this by scanning the memory contents of the local machine. A computer identified as using cheats may be banned from connecting to protected servers. Ostensibly, this action isolates cheaters and prevents them from disrupting legitimate games. PunkBuster is developed and published by Even Balance, Inc.
For additional information refer to http://en.wikipedia.org/wiki/PunkBuster
bože moj, ali svaki put ideš do svog limita, da ga šta više povećaš
Što se programa tiče ja iste programe vrtim na Windowsima ME na laptopu i na kompu sa Vistom/Seven. Tako da je meni svejedno. Samo neki ljudi koji neznaju govore kako je Vista loša. Vista je jedan OS baš po mjeri Microsofta, svi programi su mi radili kako sam rekao i na Visti i na ME rade bez po muke. XP sam koristio 8 godina (znači još uvjek ga koristim)
PunkBuster
From Wikipedia, the free encyclopedia, witch should be used (along with Google) before asking dumb questions. No offence.
PunkBuster is a computer program that detects software used for cheating in online games. It does this by scanning the memory contents of the local machine. A computer identified as using cheats may be banned from connecting to protected servers. Ostensibly, this action isolates cheaters and prevents them from disrupting legitimate games. PunkBuster is developed and published by Even Balance, Inc.
For additional information refer to http://en.wikipedia.org/wiki/PunkBuster
Dobro meni znači nepotrebno, Hvala na informaciji
Šta bi se malo po dunavu vozo
EL se može spojit komp na tv crt preko video outa?
bože moj, ali svaki put ideš do svog limita, da ga šta više povećaš
To i ja zman ja sam si isto danas istegao ruke ali u polju dok sam aršovom(štiaćom) pravio rupe, sav sam gotov, isto jedva dignem ruke.
Mislio sam i ja sada vježbat, al sam previše umoran, Pa ču sutra kada ustanem.