Večer spammeri!
Večer spammeri!
Dobra večer. Evo i mene.
Večer i tebi najskuplji miše
hehehe =) sad cu ga brzo kupit :D
Dobra vecer narode!
Tako blizu, a tako daleko...
Možda sam mogo koji milijunčić nažicat...
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,6,24,gates_skradin,167518.jl
e možda bi se smilova i da štogod...
da da, smilovao bi se kako da ne. nije htio cak ni ici na rucak u restoran da ne potrosi slucajno koju kunu...
Tako blizu, a tako daleko...
Možda sam mogo koji milijunčić nažicat...
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,6,24,gates_skradin,167518.jl
e možda bi se smilova i da štogod...
da da, smilovao bi se kako da ne. nije htio cak ni ici na rucak u restoran da ne potrosi slucajno koju kunu...
ma škrtac... a nema ni za gorivo, ko će nalit one 3 pente, samo na gliseru, a tek jahtica
Dobar vecer pospanci!Naravski da nece potrositi ni kunu kad ga ceka njegov kuhar na jahti sa njegovim omiljenim jelom.Nema smisla ici u restoran onda i jesti nekakve splacine...
Nisu ono Pente (Volvo Pente ustvari) nego Yamaha F350 V8. Vrlo lijepi motori, ali jako su teški za vanbrodski
Nisu ono Pente (Volvo Pente ustvari) nego Yamaha F350 V8. Vrlo lijepi motori, ali jako su teški za vanbrodski
a jbte, mi kažemo za sve da su pente, takav je naziv i tako svi govore...
1,2,3 milion, daj pogledajte temu...
Eh Pente su bile davno u modi (kako Yamaha može biti Penta. Pente su bile bolje Yamahe su i sada *ranje). Imam jednu od 18KS u konobi negdje sa kopčom i svime. Samo mislim da Volvo Penta nije kao što je nekad bila. Više mi se sviđa Mercruiser
Eh Pente su bile davno u modi (kako Yamaha može biti Penta. Pente su bile bolje Yamahe su i sada *ranje). Imam jednu od 18KS u konobi negdje sa kopčom i svime. Samo mislim da Volvo Penta nije kao što je nekad bila. Više mi se sviđa Mercruiser
jbte oly, ja govorim samo o nazivu....a ništa nije kvalitetno ka prije, nagleda san se toga u lučici...
Ma Tomos zakon.
Ma Tomos zakon.
slazem se...vozim se s njim kad sam na selu predobar motorcic
Hehe, a ja sam malo pojasnio (šta ćeš iz grada sam od kuda je Frane Petrić filozof, pa sa i ja filozof pomalo)
F1-Ivo
Joj imam i Tomosa 4.5 (ne radi ler), ali pored suzukia 2.2 i yamahe 8 (stari model 1989) nema baš izgleda pa mislim da će završiti u smeću
Ma Tomos zakon.
LOL mi govorimo o brodskom motoru
Ljudi evo pogledajte ovu temu što sam postao
odakle si ovo kopirao ? ...... svaka cast
Ma Tomos zakon.
LOL mi govorimo o brodskom motoru
motor~motorcic isto je to meni
Ostalo je prepisano iz časopisa
Ljudi evo pogledajte ovu temu što sam postao
odakle si ovo kopirao ? ...... svaka cast
30% je kopirano,da,ostalo nije
Dobro bar si priznao slika sve govori
Pitam se zašto nitko moj davno napisan tutorijal nije stavio na stycki
Vecer prisutnim spamerima.
pozdrav Ivo,šta ima?večeras će pasti 400 000. poruka na forumu
*greška*
Pitam se zašto nitko moj davno napisan tutorijal nije stavio na stycki
to je ono o objektivima??
Da objektivi tutorijal.
I jedan tutorijal od Ksorića isto nije objavljen. Ona moderatorica Manic pojavi se svakih godinu i pol dana. Sva sreća Dr Nasty je sada tamo pa ima reda