- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Predobra stvar!
bila su to lepa vremena kad u hrvatskoj još nisu postojali narodnjački klubovi...
...fali mi još jedan post do okruglog broja pa pomalo spamam...
Predobra stvar!
bila su to lepa vremena kad u hrvatskoj još nisu postojali narodnjački klubovi...
...fali mi još jedan post do okruglog broja pa pomalo spamam...
Ma svi danas tuku po tim cajkama pa to je strasno!
Ma svi danas tuku po tim cajkama pa to je strasno!
...ne znam tko je ono upozoravao prije rata: najgora stvar koju ti neprijatelj može napravit je to
da mu postaneš sličan?
Pozz brijači...ste tu ili samo svetlite???? Evo ja burazu sređival komp.
Danas išli po novo kućište i napajanje.aOpen za 400 Kn.
Solidno je,tiho i kudikamo bolje od onog kineskog smeća Neon u kojem je stroj roštal kao lud.
Još sam mu dal svoju staru Geforce 8600 GTS 256 Mb DDR3....sad leti....hehehehehehe:)
Kaj vi delate???? Ima kaj novoga na forumu???? Neke zanimljive situacije,neki raspamećeni troll možda????
Solidno je,tiho i kudikamo bolje od onog kineskog smeća Neon u kojem je stroj roštal kao lud.
Još sam mu dal svoju staru Geforce 8600 GTS 256 Mb DDR3....sad leti....hehehehehehe:)
Kaj vi delate???? Ima kaj novoga na forumu???? Neke zanimljive situacije,neki raspamećeni troll možda????
O pa vidi ko nam je svratil, nema bas nis novoga na forumu, birtiju ti jos nismo razbili
Heheheheheh...pa birtiju niti ne smete razbit.To je skupno vlasništvo i bu bilo sankcija ak se desi p*zdarija tamo.....najmanje crveni karton pa se vi mislite...lololololol:))))
Bok i tebi stigel i ti malo na Nespavalicama vec je bilo vrijeme a koje je marke to novo napajanje koje ste stavili ak si primjetil to je ono koje dolazi s kucistem ili posebno napajanje?
Pozdrav vojničino
A niš novo na forumu, svi pilimo po starom. Preporučujem ti jedino da skineš Bisere o sexu (postavljeni stranicu-dvije prije ove) - svtvarno ćeš umrijeti od smijeha.
Heheheheheh...pa birtiju niti ne smete razbit.To je skupno vlasništvo i bu bilo sankcija ak se desi p*zdarija tamo.....najmanje crveni karton pa se vi mislite...lololololol
:))))
Ma nema zahebancije sa birtijom!
Skini bisere dobro kaze Paolo :)
Heheheheheh...pa birtiju niti ne smete razbit.To je skupno vlasništvo i bu bilo sankcija ak se desi p*zdarija tamo.....najmanje crveni karton pa se vi mislite...lololololol:))))
...sad sam se bar malo nasmijal prije spavanja i prepoznal...
pozdrav ljudu tj. nespavalice primate novog člana?
pozdrav ljudu tj. nespavalice primate novog člana?
Vecer, uvijek primamo nove clanove!
Pozdrav ljudi, morat cu danas ranije leć, jučer čega u 5 h, i diga se u 8, spavao 3 h, mora radit. hehe
ne hvala radije litru kave s konjakom. prosječan film. ajd malo pomoči trebam trebam kupiti AP s clientom koji da kupim?
Vec pola 4, kak vrijeme leti!
Mogo bi ja ic i spavat, neznam.
Bok i tebi stigel i ti malo na Nespavalicama vec je bilo vrijeme a koje je marke to novo napajanje koje ste stavili ak si primjetil to je ono koje dolazi s kucistem ili posebno napajanje?
Kućište aOpen i napajanje je isto aOpen.Za burazov stroj čist OK.
Baš sam ga malo pogledal s HWMonitor-om i s Everestom i mogu ti
reć da su mu vrednosti na svim granama stabilne i u okviru zadanog.
Još jedared pozz svima.....i laku noć,odoh u krpe.Čitamo se popodne:)
Kućište aOpen i napajanje je isto aOpen.Za burazov stroj čist OK.
Baš sam ga malo pogledal s HWMonitor-om i s Everestom i mogu ti
reć da su mu vrednosti na svim granama stabilne i u okviru zadanog.
Još jedared pozz svima.....i laku noć,odoh u krpe.Čitamo se popodne:)
Laku noc, nis onda vidimo se u bircu sutra!
Ode ja na spavanac laku noc svima!
Ode ja na spavanac laku noc svima!
Laku noc ode i ja, pravac hrkanje laku noc frajeri ak vas ima jos budnih!
vecer!
jel ima nekog jos ovdje? O_O trebam strucno misljenje ><
ima nas još budnih
super. aj vidi moj post pls http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/vas-desktop/403516.aspx
Odoh i ja u krpe. Laku noć
super. aj vidi moj post pls http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/vas-desktop/403516.aspx
iiiiiiiiiii?