Pozdrav svima kaj se dela zanimljivog danas, pa di je nasa Anci ko da je u zemlju propala ajd Anci javi se!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav svima kaj se dela zanimljivog danas, pa di je nasa Anci ko da je u zemlju propala ajd Anci javi se!

E točno to, jedina briga bila mi je ići u skolu i to je to... a sad tisuću i jedna al nećemo se ni sada zaliti....
Da stvarno di je Anci, nema je večeras?;
E točno to, jedina briga bila mi je ići u skolu i to je to... a sad tisuću i jedna al nećemo se ni sada zaliti....
Da stvarno di je Anci, nema je večeras?;

E kad je meni bilo 17.Bogami ne mogu naci niti ijednu pjesmu iz tih dana na netu...
Pozdrav ljudi, ja sam tu, samo se nisam prije javio, hehe
Čovječe na mogu spavat... Ovo mi stvarno postaje problem. Osjećam se kao da sam se tek sad probudio a na nogama sam od 9 ujutro Idem udrit 3 puta glavom u zid pa možda to pomogne
EDIT: Nije pomoglo
Pozdrav ljudi, ja sam tu, samo se nisam prije javio, hehe
Ja sam budna od 7 ujutro, a i sutra se dizem u 7 ujutro.
Moze pomoć da li netko mozda zna neki programčić za ubacivanje recimo neke su slike i sad ja upisem npr. svoje ime..nekao se čudno zove ne mogu se sijetit, da li tko zna??'
Čovječe na mogu spavat... Ovo mi stvarno postaje problem. Osjećam se kao da sam se tek sad probudio a na nogama sam od 9 ujutro Idem udrit 3 puta glavom u zid pa možda to pomogne
EDIT: Nije pomoglo
Vidio sam da je neki frajer stavio literaturu o podosta jezika (programskih, jel) s time da mu kao trebamo ostavit e-mail na koji će nam poslati. Ugl, bio sam kod frenda, pa nisam ništa pisao. E, problem je što sada ne mogu naći tu temu. Jel može pomoć? Plx :]
Vidio sam da je neki frajer stavio literaturu o podosta jezika (programskih, jel) s time da mu kao trebamo ostavit e-mail na koji će nam poslati. Ugl, bio sam kod frenda, pa nisam ništa pisao. E, problem je što sada ne mogu naći tu temu. Jel može pomoć? Plx :]
kako se patim sa photoshopom
učim tek osnove
loool
znam izrezat sliku, al nemogu je imat izrezanu na praznoj pozadini...
napraivm je u layeru drugom i na layeru se vidi izrezano...al na slici ne...kad velim layeru, mislim na ono dolje desno...a na velikom screenu je normalna slika...
kak da maknem pozadinu iz već izrezanog objekta?
pozdipit ću s tim..
imam grdu volju naučit ga ovaj mjesec
e ljudi zašto mi je kod aktivnih tema neke teme crne a neke sive?
evo gledam berserka, dobar marčan, krvav anime...
Ma dobro... Zahvaljujem, fala bogu ima hrpu tutoriala i knjiga u knjižnici (pa i knjižari) o programiranju. Samo, pošto to studiram, kada vidim negdi nekakvu literaturu, onda malčice pošašavim za njom
Ja vas pozdravljam odo spavat.
Laku noć, spavači.
kako se patim sa photoshopom
učim tek osnove
loool
znam izrezat sliku, al nemogu je imat izrezanu na praznoj pozadini...
napraivm je u layeru drugom i na layeru se vidi izrezano...al na slici ne...kad velim layeru, mislim na ono dolje desno...a na velikom screenu je normalna slika...
kak da maknem pozadinu iz već izrezanog objekta?
pozdipit ću s tim..
imam grdu volju naučit ga ovaj mjesec