E je*** ja stvarno niš ne vidim. Može slika o tome o čemu pričate?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
haha već sam se snasla, reze se fina sunkica u pola 11 navečer,, a sta ću kad sam gladna ..
Večer svima!! Što se radi?
Evo da se javim samo, idem odmah nešto još malo učiti pa onda na spavanje!
Sutra ispitić!

a moga bi s oprat, ipak je ponediljak, a neznam, aj oću....
kad se malo čujen
a moga bi s oprat, ipak je ponediljak, a neznam, aj oću....
kad se malo čujen

Sutra ispitić!

Dobro večer svima, sta se radi?
Ja se spremam nesto papati, a nema ideje sta bi mogla

Sutra ispitić!

Kod komsije... hahaha...nesto na uju...haha...Stvarno se nisam vec duze vrijeme ovako nasmija...Meni je to vrlo lako zamislit,a Vama?
Kod komsije... hahaha...nesto na uju...haha...Stvarno se nisam vec duze vrijeme ovako nasmija...Meni je to vrlo lako zamislit,a Vama?

General Zed....ovaj....ja sam se šalio.....
hm, pa čekaj nema jos nista u vrtu tek raste.......u svog susjeda nebi takla ni ribičkim stapom a kamoli kaj drugo haha,, a pas mu je neki krvoločan ko i susjed ono pas napo već par ljudi.... sumljam da je fin na tanjuru.. a imam ja kokica doma o kokice obozavam, ali ih nikad nebi mogla ubiti tj nijednu zivotinju
Ništa ljudi, odoh ja malo ubiti oko do 6h ujutro, a vidimo (pišmo) se sutra poslije podne
Ma ne sekiraj se.Moja je masta opasno oruzje.Ono sto ja zamislim niti jedan film ne moze ostvarit.Jako luda stvar...
a triba bi i ja al, neću još...
hm, pa čekaj nema jos nista u vrtu tek raste.......u svog susjeda nebi takla ni ribičkim stapom a kamoli kaj drugo haha,, a pas mu je neki krvoločan ko i susjed ono pas napo već par ljudi.... sumljam da je fin na tanjuru.. a imam ja kokica doma o kokice obozavam, ali ih nikad nebi mogla ubiti tj nijednu zivotinju

Ma ne sekiraj se.Moja je masta opasno oruzje.Ono sto ja zamislim niti jedan film ne moze ostvarit.Jako luda stvar...

ah ta današnja djeca...sve bi po kratkom postupku
ah ta današnja djeca...sve bi po kratkom postupku
Niš ekipa... Malo me net večeras živcira pa odoh pomalo! Vidimo se sutra! Laku i ugodnu noć svima.
Ljudi, tek sam sada vidio, kakva su ovo siva slova u temama?
to je DISKRIMINACIJA,sad mi koje nemamo ništa pametno za reći smo obilježeni,nemože to tako