Još nisi mamu upoznao s curom?
Ne, vodio je šogoricu na upoznavanje.
Ne, vodio je šogoricu na upoznavanje.
Jesam, al uzalud...
Jesam, al uzalud...
Pod hitno je šalji na instrukcije jer budeš prošao kao ja, a to ne želim nikome.
Jesam, al uzalud...
Pod hitno je šalji na instrukcije jer budeš prošao kao ja, a to ne želim nikome.
pa zar tvoja žena ne kuha fine obroke puuuune ljubavi
Pa šta ti fali, obožavaš juhe i zelenjavu.
Sve je to divno i krasno ali kad se meso i krumpir stavlja u pečnicu tu odgovornost preuzimam naosobno.
Ja si sam skuham ako treba, još sam mlad da umrem
sam ti sebe tješi
Nemaš pojima koliko si u krivu, kad shvatiš bilo bude prekasno za popravljati nanesenu štetu.
Jesam ti rekaodaovu novu pošalješ na hlađenje. Prvo je sve pojela i popila a sad bi nas i potrovala.
sam ti sebe tješi
Bar nisam star, za razliku od tebe
Nemaš pojima koliko si u krivu, kad shvatiš bilo bude prekasno za popravljati nanesenu štetu.
A znam...al bar se najedem :)
Objasni ti njoj kako je samo sit muškarac sretan i zadovoljan muškarac.
I usput stalno prebacuj na 24hKitchen.
Bar nisam star, za razliku od tebe
nemaš pojma ja sam žemska u najboljim godinama
Dobra je u krevetu, pa sam svejedno sretan i zadovoljan :)
I usput stalno prebacuj na 24hKitchen.
Vidi profića.
Iz iskustva znam za: lako može svatko to nam paše po podneblju (makedonac)...
Znam da se vi starije tako tješite
Smajlića il kobasicu? (smajlić koji fućka a ja ga nemam)
http://www.bug.hr/forum/topic/razvoj-web-stranica/korisnicke-skripte-bug-online-forum/60357.aspx
Faja probala al chrome nešt pihihizdeka
Ma Krom je šipak za tak nekaj, morat češ Firefox koristit to je najlakše pa onda u njega instaliraš Greasmonkey dodatak i onda ubaciš skriptu i rješeno.
Za mene, ramboxa i Tiby-a je još piletina.
Za mene, ramboxa i Tiby-a je još piletina.
Tak je na piletini treba skinuti kožicu...
Neam se kaj tješit. Sad sam u taman godinama. Frajerima mojih godina sam taman, za starije sam još dovoljno mlada,a za piletinu dovoljno stara. Win win win situacija
Puce, dečki i piletina LN.
Ma Krom je šipak za tak nekaj, morat češ Firefox koristit to je najlakše pa onda u njega instaliraš Greasmonkey dodatak i onda ubaciš skriptu i rješeno.
http://www.bug.hr/forum/topic/razvoj-web-stranica/korisnicke-skripte-bug-online-forum/60357.aspx?page=5&jumpto=3288499&sort=asc&view=flat
hihihi RADII...faaaaaaajaaaaaaaa....iiih i zake nemate nekakvog smajlića koji daje puse da te sad zabalavim???
zjevvvv
http://www.bug.hr/forum/topic/razvoj-web-stranica/korisnicke-skripte-bug-online-forum/60357.aspx?page=5&jumpto=3288499&sort=asc&view=flat
hihihi RADII...faaaaaaajaaaaaaaa....iiih i zake nemate nekakvog smajlića koji daje puse da te sad zabalavim???
Šta če ti cmakački emotikon na Bug forumu, okvirno eto imaš ovog koji si več gore metnula on navodno djeli neke puse ili šta več i to je to.
Neznam na sat xD
:)
Večer ljudi