Pozdrav svima, evo častim kasnom rundom nečim nedavno otvorenim. Razlog je taj da postajem tata po prvi puta! Prelud osjećaj
Živ'li!
čestitam
znam kako ti je
Pozdrav svima, evo častim kasnom rundom nečim nedavno otvorenim. Razlog je taj da postajem tata po prvi puta! Prelud osjećaj
Živ'li!
čestitam
znam kako ti je
Živ'li!
Iskrene čestitke, baš mi je drago.
Jel sin ili kćer?
Živ'li!
Jel sin ili kćer?
to moze znati tek oko 15 tj trudnoce a ni to nije pouzdano :)) ja nisam znala sto ce biti dok nisam rodila a uvjek su pazljivo gledali ,,neka beba raste , mama neka dobro podnese sve napore sta ju cekaju i to je to :))
Živ'li!
Bok svim nehrkalicama, kaj drugo reč nego sve čestitke i samo da dijete bude zdravo normalno to je najbitnije.Sad idemo pit vinčeko fučkaj ga, a sutra buš valjda poslal kaj za jest u Birc koji pečeni fazan ili barem par pohanih piceka itd jel.
Živ'li!
Jel sin ili kćer?
to moze znati tek oko 15 tj trudnoce a ni to nije pouzdano :)) ja nisam znala sto ce biti dok nisam rodila a uvjek su pazljivo gledali ,,neka beba raste , mama neka dobro podnese sve napore sta ju cekaju i to je to :))
Aha, mislio sam da ce mu se/se rodilo dijete vec :) Dakle za par mj. cemo znati :)
Živ'li!
čestitam
znam kako ti je
Čestitke obadvoma.
Ja za malo manje od tri miseca ću dobiti drugo.
ako ne bude zeljeni spol ponovite gradivo ispocetka hihi ;)
Hm ali onda se opet moraju gadno pomučit i pri tome dobro oznojit kaj ne jel.
Dobra večer svima...
@etherna: moje čestitke.
@whisper2311: jel to ti ponavljaš gradivo?
taman posla .. dosta mi 3x .. rambox zna proceduru koliko vidim smo je zaboravio caj spomenuti koji ide nakon preznojavanja jeli ,treba tekucinu nwdoknaditi :))
Rambox, teoretizira. On ti je pripadnik sekte "Ja dolje, Ona gore".
E da... Samo što je po trenutnoj situaciji spol pogođen. (prva curica i sad izgleda čekamo dečka)
Je li sin ili je abortus? legendarna rečenica
Večer ljudi. Čestitke novom tati
Je li sin ili je abortus? legendarna rečenica
Večer ljudi. Čestitke novom tati
Ubuduče malo češče navračaj u nehrkalice ili budu pljuštali žutanjci fučkaj ga.
OPEN..evning..jel spavate...
Ma kakvi, natežem se s univerzalnim daljinskim.
:)) blago tebi...ovih dana svi nešto imaju probleme sa daljincima..poludila tehnika...btw stigla je sonja na biku bez titla..
:)) blago tebi...ovih dana svi nešto imaju probleme sa daljincima..poludila tehnika...btw stigla je sonja na biku bez titla..
Dobra večer svima...
Dropbox?
Baš blago, stiskao sam tipku 286 puta da bi ispalo da kineski "Universal remote control" daljinac ne podržava kineski Quadro tv.
Baš blago, stiskao sam tipku 286 puta da bi ispalo da kineski "Universal remote control" daljinac ne podržava kineski Quadro tv.
Pitaj šimu,on sada ima viška daljinac kad mu je žena razmontirala TV.
n
Dobra večer svima...
Dropbox?
jok,,traker..malo prevelik za dropbox... 800mb..
pa što nemaš uz daljinca onu knjižicu sa kodovima,mi smo bili jednom davno kupili neki univerzalac u lidlu i mislili da neće biti od njega niš ali smo ipak uštimali..
n
Dobra večer svima...
Dropbox?
jok,,traker..malo prevelik za dropbox... 800mb..
pa što nemaš uz daljinca onu knjižicu sa kodovima,mi smo bili jednom davno kupili neki univerzalac u lidlu i mislili da neće biti od njega niš ali smo ipak uštimali..
Imam, nema za Quadro. Guglao, kaže probaj kodove za Philips - ne radi ni to. Dalje guglao, navedeni neki posebni za Quadro, ne rade ni oni. Preostaje mi da kupim neki skuplji daljinski, ali nema šanse da dajem 300 kn za recimo Logitech Harmony, samo da bi ga koristio na ovom smeću od TV-a.
dobar večer xD
mama ima quadro i univerzalac..sad bi da mi nije ljeno išla muža probuditi da ga pitam..al nek spava..najbolji je kad spava...
Pa odi ga iznenadi, pogladiš ga lijepo po vratu, daš mu pusu i šapćući na uhu priupitaš: Mužiću koji su kodovi za univerzalni daljinac i Quadro TV.
mama ima quadro i univerzalac..sad bi da mi nije ljeno išla muža probuditi da ga pitam..al nek spava..najbolji je kad spava...
Ma nema veze, ionako tv gledam jednom mjesečno, ako i toliko.
Pa odi ga iznenadi, pogladiš ga lijepo po vratu, daš mu pusu i šapćući na uhu priupitaš: Mužiću koji su kodovi za univerzalni daljinac i Quadro TV.
to koristim za neke vaznije stvari , nesmijem ga nauciti na svasta :)))
Eto Mind, vidiš kako mi šegrtica dobro napreduje (vidi mi potpis)