Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.145.787
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)

Jel ti nije on malo prestar sad?

Winter is coming...
17 godina
whisper2311 kaže...
Asfalt kaže...
Jel ima ovdje kakvih pravila il smijem pisate kakve god nebuloze mi na pamet padnu?

ak smijam ja nebuloznit smiš i ti..

xxx ak ti ja dođem buš vidio ko je stari deda...{#}

rambox pojeo palačinke u birtiji..{#}

Bok svim nehrkalicama, a šta ču drugo nego potamanit palačinke tak to ide jel.Izlanuo se

mario.L_hr kaže...

Dobra večer svima....

Jel' zna netko kad će snijeg početi padati?

Hm kakvo je to pitanje eto ga več više od 20cm u zagrebu.Smijeh

anshika05 kaže...

Mitch  iz  Spasilačke  Službe? {#}

Hm kolko vidim ipak nije on, jer ovaj tip ima prevelika i klemponjasta vuha kaj ne.Smijeh

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
17 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Nije  ni  danas  Mitch  za  baciti. :D

If you got late bills and you lost your job Tell me whatcha gon do? ACT A FOOL.
15 godina

A kakva li je Pamela... Hmm..

Winter is coming...
17 godina
neaktivan

Nije  Pam  ni  dan  danas  loša.

If you got late bills and you lost your job Tell me whatcha gon do? ACT A FOOL.
15 godina

MILF. {#}

Winter is coming...
16 godina
neaktivan

Večer.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
neaktivan

SRETNA NOVA GODINA!! {#}

15 godina

A zato sam ja danas čuo pucnjeve preko Save...

Winter is coming...
14 godina
neaktivan
Prodajem svježe uzgojeni zrak.
Sogandolma, japrak, Baklava i halva Fildžan, džezva, Cigara i kahva Ne šećeri sitno, Bolja ti je kocka Crk'o svak Ko u bosnu bocka
17 godina
kratos091 kaže...

A kakva li je Pamela... Hmm..

Ma ona je več pomalo onak ofucana ili očerupana jel fučkaj ga.Smijeh{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
14 godina
neaktivan

Ima budnih iz Karlovca ? Da odemo na {#} ...

Ukrali ste mi jedinu zvijezdu. Drzava me krade, Vi me kradete. Sramite se!
16 godina

Evo mene opet.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina

Otvoreno....

Odlučim prepustiti susjedim zadovoljstvo lopatanja i kad se vratim doma nitko ništa nije dirnuo. 3 i pol hebena sata sam lopatao i izbacao ni sam neznam koliko snijega od hrpe ljudi pridružilo mi ih se samo dvoja i to cca 1 sat. hebeš mu sreću nisu zimske radosti za svakoga.

BTW: Dobra večer svima....

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
moderator

večer...

kod mene 68 cm tog bijelog čuda :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina

Večer. :)

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina

Kod mene još uvijek nema snijega... :/

Winter is coming...
14 godina

Poslat ću ti ja malo.

Ovdje sigurno ima oko 65cm i još pada.

Navodno da će padat do vikenda bez prestanka.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina

Ovo mi je nekako primjeren tekst za trenutno stanje u Zagrebu, Bandiću pročitaj nešto u životu (imaš i na yubito ako ne voliš čitati):

12. kolovoz
Uselili smo se u našu novu kuću u Kanadi. Tako sam uzbuđen. Ovdje je tako lijepo. Planine su prekrasne. Jedva čekam da ih vidim prekrivene snijegom.

14. listopad
Kanada. To je najljepša zemlja na svijetu. Lišće joj je poprimilo sve one divne nijanse žute i narandžaste boje. Vozio sam kroz prirodu i vidio par jelena. Tako su graciozni. To su najljepše životinje na svijetu. Ovo mora da je raj. Volim Kanadu.

11. studeni
Dan Sjećanja (Kanadski državni praznik). Lov na jelene će početi uskoro. Ne mogu da zamislim kako neko može ubiti tako divnu životinju. Nadam se da će uskoro snijeg. Tako je divno.

2. prosinac
Noćas je pao prvi snijeg. Ustao sam i vidio sve pokriveno bijelim pokrivačem. Izgleda kao najljepša razglednica. Izašli smo napolje, počistili stepenice i prilazni put, a onda se grudvali (ja pobjedio). Kad je prošla grtalica (mašina za čišćenje snijega s ulica koja snijeg sklanja sa strane -prim.prev.) morali smo ponovo da očistimo kapiju. Koja divna zemlja. Volim Kanadu.

12. prosinac
Noćas opet snijeg. Opet prošla grtalica i zatrpala kapiju. Ovdje je prekrasno.

19. prosinac
Noćas opet snijeg. Nisam mogao izvesti auto da idem na posao. Ovdje je zaista divno samo sam malo umoran od lopatanja. Opet j*ebena grtalica.

22. prosinac
Ovo bijelo g*ovno opet padalo cijelu noć. Dobio žuljeve od lopatanja i leđa me bole. Ovaj majmun sa grtalicom kao da se krije iza ćoška i samo čeka da ja očistim ispred kapije. Šupak.

25. prosinac
Sretan j*ebeni i u*srani Bozić. Još malo usranog snijega. Ako mi ikad padne šaka ovaj p*eder što vozi grtalicu, ubiću ga. Mater im j…. što ne posipaju više soli po cesti pa da se prije otopi.

27. prosinac
Noćas opet snijeg. Ne izlazim već tri dana sem što čistim snijeg kad god prođe grtalica. Ne mogu nigdje ići, auto se zaglavio u brdu, snijega ispred kapije a i hladno je. Kažu da će noćas pasti novih 30 cm tih g*ovana.

28. prosinac
Prognoza je bila loša. Palo je pola metra. Ako ovako nastavi neće se otopiti do ljeta. Grtalica se zaglavila i taj šupak došao kod mene da traži lopatu. Rekao sam mu da sam već slomio šest lopata čisteći ta g*ovna sa vrata što ih je on nabacao i zamalo da sam mu je slomio o glavu.

4. siječanj
Najzad izašao iz kuće. Otišao do prodavnice da kupim nešto hrane i kad sam se vraćao udario kolima u jelena. 3000$ štete na kolima. Te j*ebene nemani trebaju biti ubijene. Svugdje ih ima. Što ih lovci ne pobiše jesenas…

3. svibanj
Odvezao kola kod mehaničara. Nevjerovatno koliko su zarđala od j*ebene soli što je posipaju svuda.

10. svibanj
Selim se na Floridu. Ne mogu ni zamisliti kako neko normalan može živjeti u toj j*ebenoj Kanadi.

16 godina
moderator

baš me zanima hoće se banditos najest snijega ovaj put :D

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina

Kod nas ovdje snijega nema. Blago nama.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina

Ajmo, jedan kamion u ST saljite, kad vec imate viska tih belih gofana.

iclock2much
15 godina
XXX-Man kaže...

Bolje da ti ne kažem čega bi se mogao najesti....

15 godina
zoharbizo kaže...

Ti nama pršute, pancetu, pečenice i čvarke a mi tebi snijeg.

14 godina
neaktivan

evning..tu je kiša,sijeva i grmi,pa neznam kom je gore,snjeg ne volim a grmljavine se bojim pa vi vidite :)))

Pobrinite se da u ovim ledenim danima uzimate dovoljno vitamina C ! On se nalazi u namirnicama: Prasen-CE, Sarmi-CE, Kobasi-CE, Slanini-CE... Kao i u napicima: Piv-CE, vin-CE, razne rakiji-CE...
16 godina
moderator
zoharbizo kaže...

evo ja poklanjam oko 1000m3 sa dvorišta, samo si utovari i vozi :)

17 godina
XXX-Man kaže...

moze on jest sniga koliko hoce ali stvar je u tome da ge u zagrebu cila zimska sluzba ili nesposobna ili maloumna. meteorolozi zovu snig ima 5-6 dana i oni opet zakazu. tako je bilo i prosli put.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina

Kilo prsuta za kilo snijega {#}

iclock2much
16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Bolje da ti ne kažem čega bi se mogao najesti....

govana i milokliza :)

15 godina
whisper2311 kaže...

evning..tu je kiša,sijeva i grmi,pa neznam kom je gore,snjeg ne volim a grmljavine se bojim pa vi vidite :)))

Stisni se uz muža pa će za 9 mjeseci biti grmljavina trećeg košarkaša.{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice