- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vecer svima.Evo dodjoh malo da vidim sta se desava.Necu bas dugo jer sutra je mjesecno bockanje u venu pa treba dupe rano dignut.
vec postoji tema predstavite se i tamo mozes nac nesto o meni, ali kako znam da ti se neda trazit ponovit cu ti..
imam 19god radim u osijeku kao racunalna serviserka i web dizajnerica, tako da ako budete imali problema sa kompom mozda vam ja dodem doma..
a inace zivim u grckoji jer mi je otac tamo a dolsa sa u hr jer pauziram god dana izmedu srednje i faksa..

evo primjer stranice koju sam ja napravila, samo sto je imala i forum i vise vijesti, oni iz udruge ju neznaju vodit ali uglavnom to je to.

Ja više u ništa nisam siguran. Ni tko je tko, ni šta je šta... XD
Sa neurednim platišama nitko ne voli raditi... Kud troši dosta vremena, tu i živaca pojede.. A i nemaš pare..
Vecer svima.Evo dodjoh malo da vidim sta se desava.Necu bas dugo jer sutra je mjesecno bockanje u venu pa treba dupe rano dignut.
evo primjer stranice koju sam ja napravila, samo sto je imala i forum i vise vijesti, oni iz udruge ju neznaju vodit ali uglavnom to je to.

tocno tu sam pravila oko 3 sata, a bio je tu i forum..
joomla sam koristila.
(3 sata da ju izradim kompletno kao local host) upload stranice i cekanje da se pojavi na netu je druga prica..
joomla sam koristila.
(3 sata da ju izradim kompletno kao local host) upload stranice i cekanje da se pojavi na netu je druga prica..
nea problma replayu... :)

joomla sam koristila.
Joooooj..gledam orsa-net web dizajn i ispred joomlina ikona... uffff....
Kako ne volim gotova riješenja, a pogotovo joomlu..
zasto da se mucim sa nekim kompliciranijim od joomle kada cu dobit iste pare da napravim istu stranicu..
zasto da se mucim sa nekim kompliciranijim od joomle kada cu dobit iste pare da napravim istu stranicu..
Di ste svi nevolje nestali??? Otišli spavat???
Di ste svi nevolje nestali??? Otišli spavat???

a jaaa????
I JA SAM OSTAOOO!!
Luka, ispravak netočnog navoda. 4 mušketira....
a jaaa????
I JA SAM OSTAOOO!!
Luka, ispravak netočnog navoda. 4 mušketira....