Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.752.319
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
Za nespavalice

Evo rijesio problem sa cod 4 na compu! Problem je bio ATT(ATi tray tools), valjda zato sto je mijenjao takt grafe (2D,3D), kad sam ga ugasio sve je radilo jeeeeeee.

Jos samo ping da imam manji Plač, sada je 170ms...

Jucer sam odnesao maticnu na servis u ve-mil, oni ce rec da je nemogu popravit, dat ce mi novu, a ju cu morat cekat cca 30 dana LOL

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalman NBF47/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
17 godina
protjeran
Za nespavalice

Igra se šah na veliko.. evo već 800ta partija na playtoy-u...

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

e u test driveu igram sad tu igricu i kupil sam si auto i stan i sad ne znam kaj dalje stalno mi neki didulu vozi i ne znam kaj trebam dalje..prato sam ga probo mu razbit auto al nis se ne desava jel netko zna...mislim di mogu pogledat koji mi je zadatak za taj nivo?

16 godina
protjeran
RE: Za nespavalice
dirtyjack kaže...

e u test driveu igram sad tu igricu i kupil sam si auto i stan i sad ne znam kaj dalje stalno mi neki didulu vozi i ne znam kaj trebam dalje..prato sam ga probo mu razbit auto al nis se ne desava jel netko zna...mislim di mogu pogledat koji mi je zadatak za taj nivo?

koju igicu igraš
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 1-TB-NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Sto ja sad nesmijem pisat pod ovu temu? (proslo je 6 h) ali samo zelim rec da idem spavat!!!Belji se

17 godina
neaktivan
giga kaže...
dirtyjack kaže...

koju igicu igraš
 Pa test drive unlimited....
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Šta su sve nespavalice zaspale?

Nešto je tiho u forumu.

Evo ja sam na poslu(nocna) i tipkam polako u forumu i gledam filmove.

Fini posel ha? Belji se

Lenovo Thinkpad SL500 PM-ovi UGAŠENI!! NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
16 godina
Za nespavalice

Pozdrav, vidim da je malo zamro ovaj podforum pa da se javim. Evo do sad prasio COD 4 pa doslo vrijeme za spavanje,treba napunit baterije za sutra.

edit: evo luxx me prestigo, ima izgleda manji lag do servera. p.s. uzivaj na poslu.

C2D E6550,Abit IP35-E, 2 GB Kingmax(800 Mhz), 8800 GTS 320 MB, WD 400 GB, Philips 200 WS
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2009 1:26 (shark).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

luxx blago tebi. a stvarno u zadnje vrijeme baš i nema nespavalica. još ih drži umor od dočeka nove godine, pa idu spavat odmah poslije dnevnika

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Šta su sve nespavalice zaspale?

Nešto je tiho u forumu.

Evo ja sam na poslu(nocna) i tipkam polako u forumu i gledam filmove.

Fini posel ha? Belji se

Fini posel stvarno
spavat su otišli jer na vidiku je škola
opet prilagodba na ustajanje u 5.30h!
tu je problem
17 godina
Za nespavalice

Evo mene ponovo, opet malo surfam i chatam prek MSNa ;)

Kublach
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

I mene, taman gledam Star trek filmove - pa navratio između dva filma da pozdravim ;)

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

sjedim i razmišljam...

da uopće ne spavam noćas il da ipak spavam?

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

sjedim i razmišljam...

Mislim da je Leonardo Da Vinchi rekao da je spavanje gubljenje života
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

sjedim i razmišljam...

to sam i ja neki dan,pa sam zaspao u 11 i spavao do 20h
onda si sve pomješaš(dan-noć)
Tuđe Neću, Svoje Nedam
16 godina
neaktivan
Drakon kaže...
jurluk kaže...

sjedim i razmišljam...

ja sam to napravio prije. al nisam išo spavat u 11, neg sam se u 11 tek makno od kompa. kad sam se usto jedva sam prohodao. sjedio sam više od 16 sati bez ustajanja. nakon tog uopće nisam išao spavat nego sam još sljedeću (ne sljedeću, nego taj isti dan navečer) noć osto do 3 sata
16 godina
protjeran
Drakon kaže...
jurluk kaže...

sjedim i razmišljam...

ja imam taj problem vec mjesecima prije 5 sata ujutro ne idem spavat a ustajem navecer poslije zalaska sunca,Namigiva
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
16 godina
protjeran
Za nespavalice

eh, napokon sam narihtao laptop.   bilo je već nepodnošljivo čekati svaki put 5-6 minuta da se upali (windowsi su bili stari oko godinu i pol...., a useri i nisu baš imali nekih IT skillova...)

sad radi kao švicarski sat   Osmijeh

"Hedonism Is My LifeStyle"©
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

uff.

Tolko nema šanse da su kod mene stari.

Baš sam danas neki cudni xp instaliral.

Navodno brz ko zver.

I je ali je tolko toga izbaceno da sve živo radi probleme i puno toga fali.

Nije mi se dalo više igrat s tim i vratio opet sve kak bilo.

Fala bogu pa postoji backup softver hehe

16 godina
neaktivan

heheh, vidim i sada si online :)))

poz svima

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

A kaj ceš.

Ne spava mi se pa malo zvrndam po netu i kompu.

Tek tolko da pređe vrijeme.

Još malo pa ce doc smjena(oko 6 ujutro) pa ode doma.

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

heheheh,ajde sa srecom :)

Ja cu samo da se prevrnem na drugu stranu kreveta i da nestanem heheheh

bye bye '.'

16 godina
neaktivan

ista stvar ko i sinoć

jurluk kaže...

sjedim i razmišljam...

17 godina
Za nespavalice

Uzasno sam zalostan i sram me je sto sam shebo 2 maticne ploce u cca 7 dana! Sad lijepo nemogu stavit phenomaPlač, ali cu zato uzeti 790gx od biostar-aSmijeh, i ovaj cu put vise pazit, a usput bih mogao kupiti prostrano kuciste, ak ostane para...

Idem spavat uskoro, prije nego sto se starci dignu pa da mi neseru da se cijelu noc igram...

Pozz

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalman NBF47/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

hyperion pogledaj u mojoj temi o oc-u athlona 64 x2 4200+ temperature i reci jesu ok

16 godina
neaktivan

ista stvar ko i sinoć i preksinoć

jurluk kaže...

ista stvar ko i sinoć

jurluk kaže...

sjedim i razmišljam...

edit: ma ipak ode spavat. pozz
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2009 2:53 (jurluk).
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

ista stvar ko i sinoć i preksinoć

jurluk kaže...

ista stvar ko i sinoć

jurluk kaže...

sjedim i razmišljam...

edit: ma ipak ode spavat. pozz
 Ja danas ne odoh, bio jučer vani do 7 ujutro. Sada ne mogu spavat jer sam spavao gotovo cijeli dan, dammitViče
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
Za nespavalice

Bio vani s društvom...najfrend mi dobio batine...više likova ga napalo...bio je u policiji (nije on kriv, nije započeo, niti je uspio uzvratiti udarac...)

Meni je bilo ok u početku (TECHNO), kasnije me malo umor uhvatio a i ne volim kada puštaju uzastopce narodnjake...

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

U pravo odgledao prvu sezonu MAD MEN - oko 10 sati u komadu :)

jesti i spavati
17 godina
Za nespavalice

Prije po sata se vratio s ocem iz diskača jer me neki lik kojeg znam iz viđenja htio udarati...

U biti bio sam u diskaču...malo se rasplesao...i dođe mi taj lik: "ajd izađi van" i ja rekao "neću" i on opet vičući ponovi "ajd van" i ja kažem "neću, i makni se od mene"...i on neku ekipu dovede da me nagovore da izađem van i ja im kažem "neću" i bla bla i ja zovnem starog da dođe po mene, odem po stvari i na putu naiđem na dva frenda i kažem im da me otprate van! Kada sam uzeo stvari kažem tom liku da izađe sam samnom (frendovi su me pratili) i kada sam ja izašao izlazi ti on, i iza njega odmah još 5-6 njegovih frendova...i pitam ja "šta hoćeš od mene" i moj frend odmah na njega "šta ti balavac hoćeš...nitko neće njega (mene) dirati...nitko me ne smije dirati"...i taman dolazi otac, uhvati tog malog i odvede ga sa strane...i nešta oni popričali i ovaj se meni kad se vratio ispričava...kažem mu ja "ok, ali se nemoj više derati na mene"...i kad sam došao doma vidim ocu u desnoj ruci pendrek...hehe...bilo bi krvi da sam se pofajto s njime...ali nisam ja problematičan "dečko"...

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice