aha to je ono kad si se javila tu u 5 ujutro...bio sam ja i vidio al mi se nije dalo tipkat xD
možeš, kako ne :P
ahahahahaahah.. al ošla sam ja spavat nakon 15 min xD.. hhh
..hehehehe.. bit e red da ih krenem tuč xD
aha to je ono kad si se javila tu u 5 ujutro...bio sam ja i vidio al mi se nije dalo tipkat xD
tuČ kažeš heh kam ti ideš na, faks ili šk?
mora da joj mato profesor hrv jezika :D
mora da joj mato profesor hrv jezika :D
evo utekla je čim si spomenuo matu
a možda je ona GIRL
you know :D
il je otišla tjerat frendice da dođu :P
Ko je ova barbie
Ko je ova barbie
tko to zna...
Ko je ova barbie
ma neka frendica od onog...kak se zove...mislim da je franjo
Ko je ova barbie
tko to zna...
vjerovatno neka 259 podvojena ličnost mate, ili nekog od admina
nije mato, sumnjamo na miru
on je jako sumnjiv lik xD da nije on opljačkao protis? hehehe
Sefe evo jedan android mob za tebe!
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.54116
sad stvarno laku noc i neka vas nezavara sto je dealextreme cijena je postena i mogucnosti mob-a
Ma to je za torrentea!
Kako ja nisam cuo za taj mobitel?
Zato jer je taj proizvođač popularan samo u kini. Ali što se tiče kvalitete - odlična. Fanatizam za ovom markom ti je duplo veći nego što je npr. apple u americi.
Ali ja opet nebih uzeo taj mob - prilagođen je za kinesko tržište. Kada izađe verzija s engleskim jezikom, tipkovnicom, nazivima, uputama i svime ostalim - onda da
Bas to citam/gledam po jutjubu...
U Kini je popularniji od Applea... i spec. su mu super i sve...
Ali, sad sam negdi procitao da ima Eng. verzija?
ili petrica, pošto je vidija puno zgodnih teta pa odlučija postat jedna barem virtualno
e momci jel znate jel se ima gdje kupiti ladica za diskiće od 2.5'' dva komada da podržava i raid polja, naravno u HR mislim
e momci jel znate jel se ima gdje kupiti ladica za diskiće od 2.5'' dva komada da podržava i raid polja, naravno u HR mislim
vodimo debatu da li je barbie trol, miro rosandić, petric ili netko peti, a ti odmah o poslu
vodimo debatu da li je barbie trol, miro rosandić, petric ili netko peti, a ti odmah o poslu
to se mora ispitat na licu mjesta =D
btw oj momci =)
I još ovako kasno
hehe :P
znači barbi je
5 | cura |
---|---|
2 | trol |
0 | miro |
0 | petric |
0 | netko drugi |
hebemu oko router problema mi ni reinstall winsa nije pomogao
Bok svim nehrkalicama, a ko ti je savjetoval da reinstaliraš Windowse oni bedaki u T-Šrot sluzbi za zbunjole jel nek si mozak reinstaliraju skup s Mudrinicem. To im je cesti savjet itekak samo ko tu puši još treba prijavit kvar i gotovo, a zapravo je Ruther u banani kad je šrot da ne pricamo ko još ima onu Kasdu posranu za bogu plakat kaj drugo.
nije t-šrot, nego ekipa na forumu router je bnetov, i nemože se spojiti nikako na njega.. ima tema od par stranica o tome ..
Nisam temu videl uopce, ali ovo za T-Šrot stoji ipak bez greske tak oni savjetuju a oprema im sranje tj u kvaru. Ali da bi to priznali eh, to sam i sam iskusil dok sam bil kod T-Šrot recimo ali imaju i na drugim operaterima slicnih problema kaj drugo. Reinstalacija nikad nije rjesenje a to obicno vole savjetovat svi, osim ak neka gamad nije nekaj smrdala samo onda uvjek je oprema kriva Ruther ili njihove tehnikalije ili pak nekaj u infrastrukturi treba kvar prijavit kak sam vec rekel i gotovo.
ma ubijam se i trebam pomoć oko ovoga živciram se već nekoliko sati, i nikako da napravim hebem se oko linux-a ne može mi raditi uz win, detaljinje na linku,
a i treba mi ovo što sam pričao gore :P
Ma i nikad nije kasno za ništa.
A i nije vam barbie trol :P
znam ju ja osobno ;)
Robi, srusila mi se aplikacija za Twitter kad sam pokusao otvorit tvoju sliku (tj. profil)...
znam ju ja osobno ;)
ma znamo, malo se zahebavamo :D
ma znamo, malo se zahebavamo :D
Ma nema i treba ju malo, ipak je nova
A meni treba malo pomoći ako je netko voljan oko linuxa bio bih zahvalan
živciram se i hebem već nekoliko sati. Ne iđe
Nisam temu videl uopce, ali ovo za T-Šrot stoji ipak bez greske tak oni savjetuju a oprema im sranje tj u kvaru. Ali da bi to priznali eh, to sam i sam iskusil dok sam bil kod T-Šrot recimo ali imaju i na drugim operaterima slicnih problema kaj drugo. Reinstalacija nikad nije rjesenje a to obicno vole savjetovat svi, osim ak neka gamad nije nekaj smrdala samo onda uvjek je oprema kriva Ruther ili njihove tehnikalije ili pak nekaj u infrastrukturi treba kvar prijavit kak sam vec rekel i gotovo.
slažem se, nikad više t-šrot, ali eto taj nj problem je starno čudan, pogledaj temu kad stigneš
Robi, srusila mi se aplikacija za Twitter kad sam pokusao otvorit tvoju sliku (tj. profil)...
a zakaj ti imaš gledati moju sliku, kao da me već nisi vidio! i to je blokator za spamere, tko klikne sruši mu se aplikaciaj i ispadne mu mobitel iz ruku
Ma nema i treba ju malo, ipak je nova
treba ju, treba :)))) heheh
A meni treba malo pomoći ako je netko voljan oko linuxa bio bih zahvalan
živciram se i hebem već nekoliko sati. Ne iđe
rado bih ti pomogao da znam, ali nisam nikada inst dual boot win i linuxa. kada je izašao 10.10 instalirao sam ga na lap radi probe, ali je bio u pitanju clean install, i radio je kao grom. i radio bi i danas da podržava adobeove programe.
a zakaj ti imaš gledati moju sliku, kao da me već nisi vidio! i to je blokator za spamere, tko klikne sruši mu se aplikaciaj i ispadne mu mobitel iz ruku
Htio sam te dodat, pa sam zato isao na tvoj profil...
Did I miss anything??
Blago vama koji ste se makli od t shita