Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.701.672
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
14 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
XXX-Man kaže...

aha to je ono kad si se javila tu u 5 ujutro...bio sam ja i vidio al mi se nije dalo tipkat xD

možeš, kako ne :P

ahahahahaahah.. al ošla sam ja spavat nakon 15 min xD.. hhh

..hehehehe.. bit e red da ih krenem tuč xD

..hej hej hej, danas sam OK .. c(:
16 godina
neaktivan
Barbie20 kaže...
XXX-Man kaže...

aha to je ono kad si se javila tu u 5 ujutro...bio sam ja i vidio al mi se nije dalo tipkat xD

možeš, kako ne :P

ahahahahaahah.. al ošla sam ja spavat nakon 15 min xD.. hhh

..hehehehe.. bit e red da ih krenem tuč xD

tuČ kažeš heh {#} kam ti ideš na, faks ili šk?

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 0:14 (robisierra92).
15 godina
moderator

mora da joj mato profesor hrv jezika :D

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

mora da joj mato profesor hrv jezika :D

evo utekla je čim si spomenuo matu {#}

15 godina
moderator

a možda je ona GIRL

you know :D

il je otišla tjerat frendice da dođu :P

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Ko je ova barbie

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

Ko je ova barbie

tko to zna...

15 godina
moderator
P4k1 kaže...

Ko je ova barbie

ma neka frendica od onog...kak se zove...mislim da je franjo

15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
P4k1 kaže...

Ko je ova barbie

tko to zna...

vjerovatno neka 259 podvojena ličnost mate, ili nekog od admina

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

nije mato, sumnjamo na miru {#}

15 godina
moderator
robisierra92 kaže...

on je jako sumnjiv lik xD da nije on opljačkao protis? hehehe

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Šef kaže...
CroVandal kaže...

Sefe evo jedan android mob za tebe!

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.54116

sad stvarno laku noc i neka vas nezavara sto je dealextreme cijena je postena i mogucnosti mob-a

Ma to je za torrentea!

Kako ja nisam cuo za taj mobitel?

Zato jer je taj proizvođač popularan samo u kini. Ali što se tiče kvalitete - odlična. Fanatizam za ovom markom ti je duplo veći nego što je npr. apple u americi.

Ali ja opet nebih uzeo taj mob - prilagođen je za kinesko tržište. Kada izađe verzija s engleskim jezikom, tipkovnicom, nazivima, uputama i svime ostalim - onda da

Bas to citam/gledam po jutjubu... 

U Kini je popularniji od Applea... i spec. su mu super i sve...

Ali, sad sam negdi procitao da ima Eng. verzija? 

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
P4k1 kaže...

ili petrica, pošto je vidija puno zgodnih teta pa odlučija postat jedna barem virtualno

16 godina
neaktivan

e momci jel znate jel se ima gdje kupiti ladica za diskiće od 2.5'' dva komada da podržava i raid polja, naravno u HR mislim

*-*
16 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

e momci jel znate jel se ima gdje kupiti ladica za diskiće od 2.5'' dva komada da podržava i raid polja, naravno u HR mislim

vodimo debatu da li je barbie trol, miro rosandić, petric ili netko peti, a ti odmah o poslu {#}

14 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

vodimo debatu da li je barbie trol, miro rosandić, petric ili netko peti, a ti odmah o poslu {#}

to se mora ispitat na licu mjesta =D

btw oj momci =)

viva la rakija.....
15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Franjo15 kaže...

I još ovako kasno

15 godina
moderator

hehe :P

znači barbi je

5 cura
2 trol
0 miro
0 petric
0 netko drugi
17 godina
robisierra92 kaže...
rambox kaže...
Mitsuoka kaže...

hebemu oko router problema mi ni reinstall winsa nije pomogao {#}

Bok svim nehrkalicama, a ko ti je savjetoval da reinstaliraš Windowse oni bedaki u T-Šrot sluzbi za zbunjole jel nek si mozak reinstaliraju skup s Mudrinicem.{#} To im je cesti savjet itekak samo ko tu puši još treba prijavit kvar i gotovo, a zapravo je Ruther u banani kad je šrot da ne pricamo ko još ima onu Kasdu posranu za bogu plakat kaj drugo.{#}{#}

nije t-šrot, nego ekipa na forumu {#} router je bnetov, i nemože se spojiti nikako na njega.. ima tema od par stranica o tome ..

Nisam temu videl uopce, ali ovo za T-Šrot stoji ipak bez greske tak oni savjetuju a oprema im sranje tj u kvaru.{#} Ali da bi to priznali eh, to sam i sam iskusil dok sam bil kod T-Šrot recimo ali imaju i na drugim operaterima slicnih problema kaj drugo. Reinstalacija nikad nije rjesenje a to obicno vole savjetovat svi, osim ak neka gamad nije nekaj smrdala samo onda uvjek je oprema kriva Ruther ili njihove tehnikalije ili pak nekaj u infrastrukturi treba kvar prijavit kak sam vec rekel i gotovo.{#}

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Franjo15 kaže...

ma ubijam se i trebam pomoć oko ovoga živciram se već nekoliko sati, i nikako da napravim hebem se oko linux-a ne može mi raditi uz win, detaljinje na linku,

a i treba mi ovo što sam pričao gore :P

Ma i nikad nije kasno za ništa.

A i nije vam barbie trol :P

znam ju ja osobno ;)

*-*
16 godina
neaktivan

Robi, srusila mi se aplikacija za Twitter kad sam pokusao otvorit tvoju sliku (tj. profil)... {#}

15 godina
moderator
Franjo15 kaže...
A i nije vam barbie trol :P

znam ju ja osobno ;)

ma znamo, malo se zahebavamo :D

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

ma znamo, malo se zahebavamo :D

Ma nema i treba ju malo, ipak je nova {#}

A meni treba malo pomoći ako je netko voljan oko linuxa bio bih zahvalan

živciram se i hebem već nekoliko sati. Ne iđe

*-*
16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Nisam temu videl uopce, ali ovo za T-Šrot stoji ipak bez greske tak oni savjetuju a oprema im sranje tj u kvaru.{#} Ali da bi to priznali eh, to sam i sam iskusil dok sam bil kod T-Šrot recimo ali imaju i na drugim operaterima slicnih problema kaj drugo. Reinstalacija nikad nije rjesenje a to obicno vole savjetovat svi, osim ak neka gamad nije nekaj smrdala samo onda uvjek je oprema kriva Ruther ili njihove tehnikalije ili pak nekaj u infrastrukturi treba kvar prijavit kak sam vec rekel i gotovo.{#}

slažem se, nikad više t-šrot, ali eto taj nj problem je starno čudan, pogledaj temu kad stigneš

Šef kaže...

Robi, srusila mi se aplikacija za Twitter kad sam pokusao otvorit tvoju sliku (tj. profil)...  {#}

a zakaj ti imaš gledati moju sliku, kao da me već nisi vidio! i to je blokator za spamere, tko klikne sruši mu se aplikaciaj i ispadne mu mobitel iz ruku  {#}

15 godina
moderator
Franjo15 kaže...

Ma nema i treba ju malo, ipak je nova {#}

treba ju, treba :)))) heheh

16 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

A meni treba malo pomoći ako je netko voljan oko linuxa bio bih zahvalan

živciram se i hebem već nekoliko sati. Ne iđe

rado bih ti pomogao da znam, ali nisam nikada inst dual boot win i linuxa. kada je izašao 10.10 instalirao sam ga na lap radi probe, ali je bio u pitanju clean install, i radio je kao grom. i radio bi i danas da podržava adobeove programe.

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Šef kaže...

Robi, srusila mi se aplikacija za Twitter kad sam pokusao otvorit tvoju sliku (tj. profil)... {#}

a zakaj ti imaš gledati moju sliku, kao da me već nisi vidio! i to je blokator za spamere, tko klikne sruši mu se aplikaciaj i ispadne mu mobitel iz ruku {#}

Htio sam te dodat, pa sam zato isao na tvoj profil...

16 godina
neaktivan
15 godina

Did I miss anything?? {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
15 godina
neaktivan

Blago vama koji ste se makli od t shita

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice