Uf, ja sam dosao pred nekih 40 minuta doma, pijan ko letva, i isao sam skida TT MiniTyphoon da stavim novu pastu. Evo sada sam uspio sve slozit nazad, i super, temp. pala za 10 stupnjeva i nista nisam slomio.
Za nespavalice (22h - 06h)
- poruka: 116.250
- |
- čitano: 9.218.242
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Prvo pohvale autoru teme na jako dobroj ideji
Jedna opaska kako si mogao navest da je moguce pisanje vec od 19 sati WTH???
Po meni neka relana granica bi trebala biti od 00-5 ujutro.
Jer jedino tada su oni pravi Geekovi budni
Nespavalice šta se večeras radi?
večeras se igra...... heh
brate naredalo se dobrih igara a vremena je ovih dana bilo malo. tako da treba nadoknaditi propušteno
Mene ubija dosada, neznam šta sa sobom
navecer se svi igraju, ja slazem gtk temu, podesavam tipkovnicu i tipcem skrippte za wm. isuse na kaj sam spal. subota je, cura je vani s drustvom a ja konfiguriram sustav. jej.
A ja frendu pokusavan instalirat windowse na laptop cilu noc....
znaš kako se kaže - netko nešto
(u izvornom izričaju "neko nešta"™, invented by me [l)oolvl], ® ©, sva prava pridržana)
navecer se svi igraju, ja slazem gtk temu, podesavam tipkovnicu i tipcem skrippte za wm. isuse na kaj sam spal. subota je, cura je vani s drustvom a ja konfiguriram sustav. jej.
kruh te mazo, šta si ti skido dijete drago
haha... koa tema svaka ti čast... posebno na uvodu
baljezgat gluposti mi je među dražim hobijima...
ali budući da mi se sada ne da, reći ću vam nešto malo o crvima:
Crvima, a neke vrste i glistama, se naziva cijeli niz dijelom vrlo daleko srodnih beskralješnjaka. Odlikuju se izduženim, sjevasto oblikovanim tijelom i gmižućim kretanjem. Zoolozi su prvotno pokušavali sve crvolike životinje temeljem vanjskog izgleda svrstati u jedno srodnošću povezano koljeno crva (Vermes). No, u međuvremenu je ta ideja morala biti odbačena na temelju činjenice da mnoge crvolike životinje, već na osnovi razlika u njihovoj unutrašnjoj građi, jedva da mogu biti međusobno srodni (heterofilija). Danas je potpuno prevaziđen i pokušaj razvrstavanja crva u skupinu "viših" (Annelida) i "nižih crva" (Aschelminthes i Plathelminthes). Usprkos svega toga, sve ove životinje su ta temelju konvergentne evolucije morfološki toliko slične, da se još uvijek za sve njih u svakodnevnom govoru koristi, a koristit će se i dalje, naziv "crvi".
heh... pazi ovo "odlikuju se izduženim, sjevasto oblikovanim tijelom"! hehe.. mislim... odlikuju... ko da ih neko potapša po ramenu i kaže "oooodlično, imaš izduženo, sjevasto oblikovano tijelo!"
sad idem spavat...
laku noć!
EDIT: dakle, da budem on topic i da pumi ne ukinu temu... ja navečer čitam o crvima i postam to na bug online forum... a kada to ne radim onda surfam po netu, gleam telku, pijem pivu, od pive mi se počne spavat, brzo sa zadnjim snagama stavim da se skida Outlaw torrent i bam u krevet..
probaj patentirat prvi 8 jezgreni procesor...:) ali od drva!
eo
haha... koa tema svaka ti čast... posebno na uvodu
baljezgat gluposti mi je među dražim hobijima...
ali budući da mi se sada ne da, reći ću vam nešto malo o crvima:
Crvima, a neke vrste i glistama, se naziva cijeli niz dijelom vrlo daleko srodnih beskralješnjaka. Odlikuju se izduženim, sjevasto oblikovanim tijelom i gmižućim kretanjem. Zoolozi su prvotno pokušavali sve crvolike životinje temeljem vanjskog izgleda svrstati u jedno srodnošću povezano koljeno crva (Vermes). No, u međuvremenu je ta ideja morala biti odbačena na temelju činjenice da mnoge crvolike životinje, već na osnovi razlika u njihovoj unutrašnjoj građi, jedva da mogu biti međusobno srodni (heterofilija). Danas je potpuno prevaziđen i pokušaj razvrstavanja crva u skupinu "viših" (Annelida) i "nižih crva" (Aschelminthes i Plathelminthes). Usprkos svega toga, sve ove životinje su ta temelju konvergentne evolucije morfološki toliko slične, da se još uvijek za sve njih u svakodnevnom govoru koristi, a koristit će se i dalje, naziv "crvi".
heh... pazi ovo "odlikuju se izduženim, sjevasto oblikovanim tijelom"! hehe.. mislim... odlikuju... ko da ih neko potapša po ramenu i kaže "oooodlično, imaš izduženo, sjevasto oblikovano tijelo!"
sad idem spavat...
laku noć!
e a jel ima demo od petice negdje za skinut
meni se fakat čini bolji od 4ke koju inače mrzim
nisam sad siguran, al briem da sam na nekoj stranici chito (briem tomshardware) da za hlađenje takvih wooddale procesora trebaš nabavit 4 mala crnca koi ti sjede pored kante i danonoćno pušu u konfu... a za voltažu nisam siguran... pitaj crnce kad ih nabaviš...
Pogledao Bonda,sad je neki horor.
Enivej,skidam Silent Hill
meni je već na 83.6 % ! yay.
btw pitao sam jel ima demo od CoD 5
argggghhh noooo server restart bem ti kor'lagg :D
Pogledao i ja Bonda ali si mislim sve da ću u krpe, sutra krečem s učenjem (ako se ne predomislim već...)
krug 1 i krug 2 su jako dobri horori... pogotovo prvi dio.
jel mi može neko reći ima li demo od CoD 5
briem da nema... nesh se prichalo o demu, al ak ga ima, ful ga je teshko nac na torrentu ili rapidu...
krug 1 i krug 2 su jako dobri horori... pogotovo prvi dio.
jel mi može neko reći ima li demo od CoD 5
a dečki slabi ste.probajte postat negdje oko 7-8 ujutro.
kad ostaneš cijeli dan budan