evo , nakon cijelog dana provedenog na racunalu, sada sam se sjetio da nisam procitao vijesti na netu :)
Za nespavalice (22h - 06h)
- poruka: 116.250
- |
- čitano: 9.214.126
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Ja sam prebudan i igram Grid i tako dalje...
Ak zaspim za tipkovnicom, ne shvaćajte to kao spam
Ja cekam da mi se skine film (American Gangster), pa da zaspem na uvodnoj spici.
ima li nas jos budnih?....
amo, naadjimo neku zabavu..
Upravo se i ja odmaram od svih gluposti danas.Pregledavam feedove i malo editiram AIMPov skin
Umesto AIMP 2 metio sam naslov Mrak Player a imam ideje da metim i Anti Winamp
I eto..koja slucajonst,Bajaga narice ...."gluvo je doba svi su zaspali,osecam strasan nedostatak buke..." :)
Dok u pozadini cuclam sa rapidsharea kao free user sa "strasnim" brzinama,jerbo malo je nas koji smo se okacili bas na deutche telekom servere
još sam tu, sve mi se činio da ći opet zaglibit nešto više od planiranog, mislim naforum.
Sad pogotovo neću moći zaspat...
Napokon nabavim i instaliram CoD5 kad ono problemi....
Biti će ovo još jedna duga noć mučenja...
Nadam se da ces uspjesno rijesit problem al onda cu ti samo rec banzai shvatit ces zasto btw oni znaju dugo drzat budnima.
Ajd kada vec ne spavate šta kažete na ove templatove?
http://demo.phpbb3styles.net/Avalon+Blue
http://demo.phpbb3styles.net/eTech
ili imate bolje?
Sad pogotovo neću moći zaspat...
Napokon nabavim i instaliram CoD5 kad ono problemi....
Biti će ovo još jedna duga noć mučenja...
Graveyard shift, od 23-7.Radim eto šta.
Imam sve osim kauča.Ispunio sam tražbenicu, ali imam neki feeling da mi to neće proć .Kompovi su dobra stvar, ali se nemreš na njih legnut.
Ova je tema idealna za mene(ko da sam je ja otvorio), posto sam potpuno zamjenio dan za noc, znaci idem spavat u 5 ili 7 UJUTRO(zavisi kako kad)a dizem se najranije u 13 a kasnije 16h, popi.... cu vise neznam sta bi radio.
Baš pogledao batmana, vrijeme je za sanatorij.
I mislim da neki ne shvačaju smisao ove teme, ona nije za normalne ljude, klonite se naše teme i ne postajte u njoj ranije od ponoći, jer nema nam pomoći.
Evo baš stigo iz Zagreba bio na velesajmu, vidim ima neki turnir u cod4 za klanove pa jel se ko prijavio?
Dosadno danas nesto...
Vrijeme je za nocno igranje COD2 pa pozdrav....
Ja uspio sredit probleme sa CoD:WaW, tak da je kod mene vrijeme za noćno igranje CoD5
Kako sam se napilo. Trebo sam ići sa školom na info sajam i ništa .aaaaa
a baš sam mislio nabacit se tamo na turnir iz cod-a.
Jel jos neko budan osim mene.
Tu sam, došao iz kina gledao Đeimsa Bonda.
Još malo surfenzi pogledat forum/e dalje .... zna se
Prvo pohvale autoru teme na jako dobroj ideji
A onda da se pridruzim temi
Jedna opaska kako si mogao navest da je moguce pisanje vec od 19 sati WTH???
Po meni neka relana granica bi trebala biti od 00-5 ujutro.
Jer jedino tada su oni pravi Geekovi budni
Nego ima još nocnih ptica na ovom forumu? ?
![Belji se Belji se](/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-tongue-out.gif)
ništa bolje od studiranja madden nfl-a u 1 sat hehehe
![Smijeh Smijeh](/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-laughing.gif)
Hahahaha,manijaci,bwe davno su prosla takva vremena za neke,nekad kad je sunce pocelo se reflektirati od ekran bio je znak za spavanje...sad vise ni vremena a bome ni igrica koliko bi me toliko zapalile za cijelonocno visenje za PCem...evo nakon neznam koliko mjeseci da am iza 1h online pa da pozrdavim vas u ime starih dana:P
Hahahaha,manijaci,bwe davno su prosla takva vremena za neke,nekad kad je sunce pocelo se reflektirati od ekran bio je znak za spavanje...sad vise ni vremena a bome ni igrica koliko bi me toliko zapalile za cijelonocno visenje za PCem...evo nakon neznam koliko mjeseci da am iza 1h online pa da pozrdavim vas u ime starih dana:P
![Osmijeh Osmijeh](/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-smile.gif)
Ma i bolje je da je tako...sad 2-3h i prošao si igru,jbg više se i nema vremena,godine cine svoje,sad minimalno 8 sati sna ili sam koma cijeli tjedan:) srecom pa se sutra ne radi:) Skinuo sam neki HL2 pa idem probati malo:)
![Osmijeh Osmijeh](/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-smile.gif)
![Belji se Belji se](/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-tongue-out.gif)