Neplacene prometne kazne,par pitanja!?

poruka: 67
|
čitano: 32.667
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Neplacene prometne kazne,par pitanja!? pomoc

Pozdrav, odmah da naznacim da svjesno pokrecem staru temu ali nisam zelio otvarati novu radi kratkoga pitanja.

Naime, u 8.mj. 2008. god. bio sam zaustavljen a zatim i pozitivan na opojna sredstva dok sam 'upravljao osobnim automobilom' xD (tocnije thc da nebude zabune)

Dakle, u naredne 3 godine apsolutno nista nije dolazilo i onda negdje sredinom 2011.g. dolazi mi prekrsajna prijava i uplatnica od 10 000kn na koju sam se naravno zalio i znate kako vec to ide.

Od moje zalbe pa do danas nista jos nije doslo. Mene zanima sto se podrazumijeva pod rijeci zastara? Koliko ona vremenski iznosi, jel' se racuna od dana kada sam zaustavljen ili od dana kada sam primio prekrsajnu prijavu? Jel' imao netko slicnih iskustva, sto mogu ocekivati?

lp ;)

16 godina
neaktivan
Re: Neplacene prometne kazne,par pitanja!? pomoc

Ja da sam na tvom mjestu otišao bih odvjetniku, platio mu i uredno se informiro.

Jer 10 000 kn nije malo. A toliko riskirati neznam baš.

Još ti neće žalbu uvažiti i šta onda :o

Sumnjam da na ovom forumu ima "pravnika", a i da ima nitko ti nemože konkretno pomoći, jer pravo ti je jedna velika žvaka (nategni simo- nategni tamo).

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
16 godina
sushii kaže...

Pozdrav, odmah da naznacim da svjesno pokrecem staru temu ali nisam zelio otvarati novu radi kratkoga pitanja.

Naime, u 8.mj. 2008. god. bio sam zaustavljen a zatim i pozitivan na opojna sredstva dok sam 'upravljao osobnim automobilom' xD (tocnije thc da nebude zabune)

Dakle, u naredne 3 godine apsolutno nista nije dolazilo i onda negdje sredinom 2011.g. dolazi mi prekrsajna prijava i uplatnica od 10 000kn na koju sam se naravno zalio i znate kako vec to ide.

Od moje zalbe pa do danas nista jos nije doslo. Mene zanima sto se podrazumijeva pod rijeci zastara? Koliko ona vremenski iznosi, jel' se racuna od dana kada sam zaustavljen ili od dana kada sam primio prekrsajnu prijavu? Jel' imao netko slicnih iskustva, sto mogu ocekivati?

lp ;)

Sad ću ispast bezobrazan ali neka...Da sam ja sudac kod kojeg će doći tvoja žalba ladno bi je bacio u smeće. Ne možeš sjest u auto napušen i pijan, jbt šta da ubiješ nekog. A što se tiče šta napraviti dobro ti je reko kolega prije mene, ovdje nema nekih pravnika i najbolje da pitaš odvjetnika šta s tim. Ili plati 10k i miran si ti i malo mirniji će biti i Linić jer se državni proračun napunio za 10k.

17 godina
neaktivan

Radije odlezi u zatvoru tjedan dva nego to platit {#}

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
15 godina
neaktivan
Neplacene prometne kazne,par pitanja!? pomoc

Mozda se nismo najbolje razumijeli, ali moje pitanje nije bilo pravne prirode. Mene zanimaju informacije o zastari. Pretpostavljam da je puno ljudi  sa foruma navlacilo i slalo prigovore/zalbe da bi iznudili zastaru. Nisam vas pitao sto da napisem u zalbi.

13 godina
neaktivan

dobar dan......molio bi za pomoc.......prijatelj me zamolio da ga odvezem kuci na njegovom motoru a bio je u pijanom stanju ja nisam pio pa sam ga htio odbaciti par kilometara do kuce uhvatila nas je murja,,dobio  sam kaznu 1000 kn za kacigu.i 500 kn za voznju njega pijanoog.to mi je prva kazna u 4 godine kolko imam vozacku..jer bi mmi mogao uspijet prigovor i nemam novaca za platit kaznu.......hvala svima koji mi pokusaju pomoci

13 godina

U prigovor napiši da si nezaposlen ili da imaš jako mala primanja ( ne spominji iznos plače )  i da ti je to prva kazna u 4 godine i ako bi se moglo da ti kaznu pretvore u volontiranje . 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice