Ako nemate facebook profil - psihopat ste?

poruka: 39
|
čitano: 6.187
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Samo twitter.  Instant informacija (kratka i jasna) od izvora koji me zanimaju.  Inače ga zovu FB za siromašne. 

http://en.wikipedia.org/wiki/Eurasian_Siskin
16 godina
odjavljen
Re: Ako nemate facebook profil - psihopat ste?
Siskin kaže...

Samo twitter.  Instant informacija (kratka i jasna) od izvora koji me zanimaju.  Inače ga zovu FB za siromašne. 

Isto tako, samo twitter {#} ( http://twitter.com/alan_kish )

18 godina
neaktivan

Ivan(4) kaže...

znači da je, ako ti je poznat samo taj podatak, veća šansa da je od dvojice ljudi psihopata onaj koji voli narandže.

Ma je al mi obični ljudi nemamo šta razmišljati ko je opasni psihopat a ko nije, time se trebaju baviti psihijatri i državne službe, nema smisla živiti u paranoji i sumnjičiti svakoga. Ko u makartizmu - uuu onaj tip nema bijelu ogradu oko kuće, možda je zli crveni, klonite ga se...

mario.L_hr kaže...
Enkidu kaže...

Ja sam psihopat ! {#}{#}{#}

Pazite se ako me vidite u mraku iza leđa ! {#}

Nemoj se ljutiti ali tako i izgledaš.{#}

To je zato što nijedan self-respecting Klingonac ne bi dopustio da ga živog uhvate obučenog kao Will Scarlet... {#}

maraac kaže...

ja sam upravo doso do zakljucka da je moja cijela familija puna psihopata

Pih ja sam to već daaavno zaključio... {#}

The Man kaže...
Ne kužim šta toliko negativno gledaju na osobe koje pate zbog svoje psihe, umjesto da im pomognu?

Zato što većina ljudi teži mržnji i strahu a ne suosjećanju...

mario.L_hr kaže...
Ivan(4) kaže...

Naprotiv, ako postoji statistička povezanost između sklonosti prema narandžama i psihopatologije, podatak je značajan. Slažem se da statistička povezanost ne znači da su narandže loše ili da između njih i psihopatologije postoji uzročno posledična veza, ali znači da je, ako ti je poznat samo taj podatak, veća šansa da je od dvojice ljudi psihopata onaj koji voli narandže.

Možda bi mogli razmatratii i analizirati ove podatke kada nebi bili čista i bezočna reklama ili još bolje poziv svim psihopatama koji nemaju FB profil da ga otvore kako ih nebi skužili.

Što se mene tiče bolje psihopata nego imati FB.

Ako ćemo ići na neku objektivnu analizu poznato je da serijski ubojice tipično izgledaju i ponašaju se (naizgled) kao potpuno prosječni, mirni i normalni ljudi, a to danas uključuje i FB profil, tako da vjerovatno većina serijskih ubojica ima profil na FB.

A pedofili inače najčešće love žrtve preko Interneta a od cijelog Interneta upravo Facebook je daleko najbolji alat za to, tako da siguran sam da u Facebook populaciji ima još veći postotak opasnih pedofila nego u cjelokupnoj populaciji.

I za trgovce robljem koji slično kao pedofili namame i prevare žrtve pa ih onda otpreme u strane zemlje na prisilnu prostituciju Facebook bi isto bio super pogodan alat. Recimo otvoriš na Facebooku "agenciju za modele" i agresivno se reklamiraš slanjem poruka svim profilima kojima se po slikama vidi da su zgodne i naivne tinejdžerice, i onda im ponudiš neko putovanje ili audiciju za foto modele, i onda kad su u stranoj zemlji lipo im otmeš dokumente i prijetnjama prisiliš da prodaju tijelo za tvoju zaradu. Takve se stvari svaki dan događaju.

Da sam ja roditelj ja bi prije savjetova djetetu da se više pazi ljudi koji jesu na FB nego koji nisu (all other things being equal)...

16 godina

Pola foruma, psihopati

...Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko malo treba, neda se sreća zlatom kupiti...
17 godina
neaktivan
Enkidu kaže...

The Man kaže...
Ne kužim šta toliko negativno gledaju na osobe koje pate zbog svoje psihe, umjesto da im pomognu?

Zato što većina ljudi teži mržnji i strahu a ne suosjećanju...

Ali Enkidu, ako je istina to što kažeš, zanima me gdje je nestao čovjek i gdje se skriva on?

Kada bi pametni uvijek popuštali, svijetom bi vladale budale.
15 godina
neaktivan
The Man kaže...

Ali Enkidu, ako je istina to što kažeš, zanima me gdje je nestao čovjek i gdje se skriva on?

Jel to zayebancija ili zaozbiljno? {#}

Ako te ozbiljno zanima to stanje (psihopatija, jel) potraži si na netu i puno će ti stvari biti jasnije.

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
16 godina
neaktivan

Mislim da su žestoki psihopati oni koji su ovakvu glupost uopće pomislili.

Kakav smrdljivi facebook?

Da, imam facebook, ali to je smeće.

Ljudi su napravili neku grupu za rasprave i što?

- Uopće nije moguće raspravljati!

Sve je tako usrano na facebooku. 

To je stranica za promidžbu i samopromidžbu.

Ružni reklamni letak kao onaj koji ti uvaljuju studenti koji rade za honorarac.

Mark Zuckerberg je šmokljo. Ide mi na živce.

Gojee - recepti, slike, mmmm fino
17 godina

Ali to nije sve!

Ako nemate minimalno 30 lajkova na status to znači da vas nitko ne voli, niste uspijeli u životu, i vjerojatno imate problema s erekcijom.

Ali barem niste psihopat (jer imate profil)

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 3:41 (FlyBoy).
18 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Ali barem niste psihopat (jer imate profil)

Ne, ne, onaj ko nema profil je asocijalni psihopat, a onaj ko ima je pedofil / trgovac robljem / serijski ubojica / diler droge... {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice