Po vašem mišljenju,koji member foruma daje najstručnije odgovore?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gilbert!
Legenda zna dosta o hardveru. Moracu mjenjati par komponenti pa sam pratio hardverske teme (napajanja), vidim da zna o cemu prica
p.s. neka foruma i ovakvih ljudi na forumu
Gilbert!
Legenda zna dosta o hardveru. Moracu mjenjati par komponenti pa sam pratio hardverske teme (napajanja), vidim da zna o cemu prica
p.s. neka foruma i ovakvih ljudi na forumu
pa ovisi, koja kategorija jer neki se bolje razumiju u hardware, a neki u software, u svakom podforumu imaš 5 stručnjaka za taj podforum, tak da....
Ja mislim da je najstručniji u OC-u LUXX,Level 1 i AMD Freak.Mislim da u drugim podforumima nemogu niti spominjati jer ima više stručnjaka
8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Kod Linuxa su po meni najstručniji Tux Slave,ambivalent,coder_,devil i 4ndY, ako sam nekog izostavio slobodno napišite....
Da, zaboravio sam LUXX-a i ekipu u OC podforumu. Tamo ima svakakvih oc-anih masina pa ako ikog interesuje oc, tamo ce naci upute, savjete, rezultate...
Koliko pratim forum, a i još je to sve u početku, i beta verzija (manje bitno). Zamjetio sam par ovako članova kojke bih izdvojio da se kuže u tematiku (foruma, podforuma): naxeem, LUXX i još par ostalih za koje se trenutno nemogu sjetiti, a vrijedni su spomena (prepoznati će se i neka mi ne zamjere)
gilbert, amd freak i LUXX, Razer (nisam 100% siguran da je member)
Za mrežna pitanja obratite se pravom stručnjaku za to, gox-u!