u hebote, ovo je teska kategorija...
Uvijek crknem od smijeha kad vidim ovaj post.
u hebote, ovo je teska kategorija...
Uvijek crknem od smijeha kad vidim ovaj post.
Iva Viskovic i ona teta koja je na RTL-ovoj reklami di je naslonjena na sank u casi vrti logo od RTL-a. Nikako ne mogu pronac kako se zove, ali mala je preslatka.
po meni je najlipša HRVATICA Nina Badrić
Nemoj mi Ninu. :)
Nina je najljepši hrvatski estradni MILF. :))
bez uvrede na milf značenje... :)
Meni najlijepša!!
EDIT: identitet ne želim iznositi jer ubila bi me da ovo vidi
haha
Je dobra!!!
nijedna u ovoj temi joj nije ni do kolina!!!
aj bar stavi datum rođenja ako nećeš indetitet
Iva Viskovic i ona teta koja je na RTL-ovoj reklami di je naslonjena na sank u casi vrti logo od RTL-a. Nikako ne mogu pronac kako se zove, ali mala je preslatka.
s ovim boldanim se apsolutno slazem...zenska je preljepa, preslatka...a i ima atribute...sve u svemu...cista 10-ka...!!!
s ovim boldanim se apsolutno slazem...zenska je preljepa, preslatka...a i ima atribute...sve u svemu...cista 10-ka...!!!
Ono mi je rodica.
Ono mi je rodica.
pa ajde onda da čujemo kako se zove.
Gospodo draga!
Posto su ucestala vrijedjanja na nacionalnoj osnovi zelim vam samo priopcit da ako nemate sto pametnije za napisat nemojte niti vrijedjat!
Tema o cajkama se pretvorila u spam i vrijedjanje. Obrisao sam je (glavni akteri kartonirani) jer sramoti forum i pokazuje koliko su pojedinci kratkog fitilja i ne mogu se suzdrzat od normalne rasprave.
Ako vam se to ne svidja slobodno otidjite sa foruma. Zar se svaka rasprava nakon 2-3 posta mora pretvorit u vrijedjanje?
Nek se pretvorila u spam cajke treba zabraniti,i nek bude vakvih tema nismo pe**ri nedaj boze,
RUŽNA JE KO "GELER"
meni je najlipsa moja cura :)
daj sliku pa da i mi vidimo :D
Mlad si
Mila Horvat&Nikolina Pišek ♥
Ali da napomenem da nisu za bacit ni: Renata Sopek,Nives Celzijus i druge...
Ajde izađi malo iz kuće.
Ajde izađi malo iz kuće.
Ajde ne,oces rec da nisu zgodne?Da nisi pede* mozda?
Bas me zanima tko bi ostao 'trijezan' kad bi mu Pisekica rasirila noge... Ili Sopekica. Farenhajtica takodjer.
Kakva Sopekica pobogu...prošetaj malo i vidjet ćeš da je 50% žena ljepše od nje...Pišekica to je već druga priča
Kakva Sopekica pobogu...prošetaj malo i vidjet ćeš da je 50% žena ljepše od nje...Pišekica to je već druga priča
Ma svakako.
Ajde izađi malo iz kuće.
Ajde ne,oces rec da nisu zgodne?Da nisi pede* mozda?
one jesu jebozovne, ali izađi u grad, prošeći pol sata i vidjet ces bar 20 ljepših
Momci, neko voli plavuše, neko brinete itd.
Nego što bi se reklo "Đe su slike?"
neznam ime
Ideš Đurđa! Mrnjauuu...
neznam ime
Ponosna sam što sam Hrvatica... Moš mislit
Fina mi je Nikolina Pišek, ali je glupa, ko zna,možda je tako i bolje
i fotograf je.