Kako postati, tj. prijaviti se da se postane moderator? Koji su sve uvjeti da bi se postalo moderator?
Moderator
- poruka: 30
- |
- čitano: 4.235
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
many many, tetak u policiji, mama u sudstvu. Još ako ti je otac političar postavljen si odmah iznad svih..
A ko će znat kako ti bugovci to rade....objasnite neukom narodu.
Po članu 125. stavu 1348 Zakona o moderateljstvu :) donesenom od strane Trusta mozgova u nekim tajnim krugovima poznatim po ozloglasenom i sapatom izgovaranom nazivu ''Bugovci'', kandidat za moderatora mora ispunjavati slijedece opce uslove:
- da je ulovio najmanje 3 (slovima: tri) odrasla africka slona kuhinjskim nozem
- da je hodao po zeravici nakon okretanja janjaca u cast Bugovaca
- da je plivao takvim izranjavanim nogama medju Bijelim morskim psima
- da je usplivao (znaci uzvodno) uz Nijagarine vodopade
- da posjeduje IQ veci od 367
Pored opcih uslova kandidat mora zadovoljavati i posebne uslove:
- da je deblji od 230 kg
- da nije zgodniji od ostalih Bugovaca
Svi zainteresirani koji ispunjavaju gore navedene uslove neka se jave ostalim moderatorima za informaciju o supertajnoj lokaciji gdje se odrzava prijemni ispit.
Da, a tajno srediste se nalazi ispod cvjecarnice (svi koji su citali Alan Forda znat ce o cemu govorim!)!
Mislim da su uvjeti tipa:
- konstantna posjecenost foruma
- aktivnost na forumu
- zanimanje za teme i poznavanje tema o kojima se diskutuje
- posjedovanje određene doze znanja za teme kojima se Bug bavi (tehnologija znaci, računari, mobiteli, eminentne firme koje se bave istim)
- i naravno nije od goreg ako se ta osoba personalno poznaje, samim tim covjek ima na uvid i odlike te osobe, karakter, znanje, osjecaj za ispravnost napisanog i slicno...
A mozda se varam ;)
Ako nešto jako želiš - sve je ostvarivo.
Ima i ona - pazi što želiš da ti se ne bi ostvarilo.
da i mogo bi se javit netko iz buga ili neki moderator kako se postaje moderator.
P.S. Moj savjet:nemojte pitati da dobijete taj "čin".
BUG-ovci prate forum kao i moderatori itd.... Međusobnim dogovorom predlažu se kandidati. Postoje neki uvjeti : pismenost,izražavanje,općenito ponašanje na forumu, poznavanje tema kojima se BUG bavi itd... To je moja teorija Koja može biti potpuno kriva. Kad malo bolje pogledam jasno mi je zašto ja nisam moderator
Moderator postaješ nakon što si prestar za nogometnog suca.
Da, a tajno srediste se nalazi ispod cvjecarnice (svi koji su citali Alan Forda znat ce o cemu govorim!)!
BUG-ovci prate forum kao i moderatori itd.... Međusobnim dogovorom predlažu se kandidati. Postoje neki uvjeti : pismenost,izražavanje,općenito ponašanje na forumu, poznavanje tema kojima se BUG bavi itd... To je moja teorija Koja može biti potpuno kriva. Kad malo bolje pogledam jasno mi je zašto ja nisam moderator
pa pročitajte malo postove ovih sadašnjih moderatora (mislim na ove koji ne rade u Bugu), pa ćete i sami skužit zašto su baš oni modovi
pa vjerojatno mora biti neko znanje, neka kvaliteta tih postova i sl.(nebi dalje ulazio)
...al vjerojatno ni to nije lako, kako se možda čini....ja to vjerojatno nebi mogao raditi, zbog obaveza i znanja, jer sam ja ipak prosječan korisnik računala, kojeg zanimaju malo i stvari o kojima pišu u Bugu
Ne razumijem zasto bi netko htio biti moderator. Raditi besplatno za komercijalnu ustanovu, pa nisu humanitarci? Jedini razlozi koje ja vidim su da nahrane svoj ego ili su radoholicari ? Ako sam u krivu slobodno me ispravite, ja druge razloge ne vidim pa ako ih vi vidite slobodno ih navedite...
Ne razumijem zasto bi netko htio biti moderator. Raditi besplatno za komercijalnu ustanovu, pa nisu humanitarci? Jedini razlozi koje ja vidim su da nahrane svoj ego ili su radoholicari ? Ako sam u krivu slobodno me ispravite, ja druge razloge ne vidim pa ako ih vi vidite slobodno ih navedite...
Valjda imas pravo, ja nikad nisam bio moderator pa ne znam, ali ipak mislim da bi trebali dobiti barem neku simbolicnu naknadu. Recimo, godisnja pretplata na Bug bi bila dovoljna.
Valjda imas pravo, ja nikad nisam bio moderator pa ne znam, ali ipak mislim da bi trebali dobiti barem neku simbolicnu naknadu. Recimo, godisnja pretplata na Bug bi bila dovoljna.

Moderator postaješ nakon što si prestar za nogometnog suca.

To je sigurno složen splet testova koji su naoko obični, a zapravo testiraju korisnike. A nakon testa...
Havajski lotto! Ubace se kuglice s imenima usera i čiju kuglicu lotto-machina izbaci postaje moderator! JEEIY! Dobitnik dobije i onaj fora hawaii vjenac i suknjicu od bambusa.
Ja bi rađe postao recenzent ili kolumnist u Bugu nego moderator.

Ili Manic demonstrira svoje moderatorske sposobnosti, zatvori temu i točka.
Da, zaključavam. Mislim da se više nema što raspravljat unutar ove teme, samo bi ostao otvoren prostor za spamiranje.
Vidim da se snalaziš s mojim pacijentima.
Inace se uvijek nađu svađat i pametovat kad sam na poslu a kad sam online onda su mirni.
Hvala bogu (redakciji) da si mod u mojem podforumu pa možeš malo bacit oko kad ja ne vidim il me nema.
Dobar posao!!