Moderator zaključana tema

poruka: 30
|
čitano: 4.218
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Moderator

Kako postati, tj. prijaviti se da se postane moderator? Koji su sve uvjeti da bi se postalo moderator?

Posjetite moj forum: hidenentertainmentforums.freeforums.org Ulogirajte se kako biste mogli dl-ati.
17 godina
neaktivan
Moderator

many many, tetak u policiji, mama u sudstvu. Još ako ti je otac političar postavljen si odmah iznad svih..Namigiva

A ko će znat kako ti bugovci to rade....objasnite neukom narodu.

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2008 13:53 (Pačo).
17 godina
moderator
Moderator

Po članu 125. stavu 1348 Zakona o moderateljstvu :) donesenom od strane Trusta mozgova u nekim tajnim krugovima poznatim po ozloglasenom i sapatom izgovaranom nazivu ''Bugovci'', kandidat za moderatora mora ispunjavati slijedece opce uslove:

- da je ulovio najmanje 3 (slovima: tri) odrasla africka slona kuhinjskim nozem

- da je hodao po zeravici nakon okretanja janjaca u cast Bugovaca

- da je plivao takvim izranjavanim nogama medju Bijelim morskim psima

- da je usplivao (znaci uzvodno) uz Nijagarine vodopade

- da posjeduje IQ veci od 367

Pored opcih uslova kandidat mora zadovoljavati i posebne uslove:

- da je deblji od 230 kg

- da nije zgodniji od ostalih Bugovaca

Svi zainteresirani koji ispunjavaju gore navedene uslove neka se jave ostalim moderatorima za informaciju o supertajnoj lokaciji gdje se odrzava prijemni ispit.

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
17 godina
neaktivan
Moderator

Da, a tajno srediste se nalazi ispod cvjecarnice (svi koji su citali Alan Forda znat ce o cemu govorim!)!

Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan
Moderator

Mislim da su uvjeti tipa:

- konstantna posjecenost foruma

- aktivnost na forumu

- zanimanje za teme i poznavanje tema o kojima se diskutuje

- posjedovanje određene doze znanja za teme kojima se Bug bavi (tehnologija znaci, računari, mobiteli, eminentne firme koje se bave istim)

- i naravno nije od goreg ako se ta osoba personalno poznaje, samim tim covjek ima na uvid i odlike te osobe, karakter, znanje, osjecaj za ispravnost napisanog i slicno...

A mozda se varam ;)

The world is mine....
17 godina
neaktivan
RE: Moderator

Ako nešto jako želiš - sve je ostvarivo.

Ima i ona - pazi što želiš da ti se ne bi ostvarilo.

17 godina
neaktivan
Moderator

da i mogo bi se javit netko iz buga ili neki moderator kako se postaje moderator.

P.S. Moj savjet:nemojte pitati da dobijete taj "čin".

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2008 13:42 (lzgr).
17 godina
neaktivan
Moderator

BUG-ovci prate forum kao i moderatori itd.... Međusobnim dogovorom predlažu se kandidati. Postoje neki uvjeti : pismenost,izražavanje,općenito ponašanje na forumu, poznavanje tema kojima se BUG bavi itd... To je moja teorija Smijeh Koja može biti potpuno kriva. Kad malo bolje pogledam jasno mi je zašto ja nisam moderatorBelji se

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
Moderator

Moderator postaješ nakon što si prestar za nogometnog suca.

Neka pati koga smeta.....
17 godina
protjeran
Assassin kaže...

Da, a tajno srediste se nalazi ispod cvjecarnice (svi koji su citali Alan Forda znat ce o cemu govorim!)!

Assassin, tko je Superhik a tko No.1
Imam ih nesto u digitalnom obliku, dao mi neki lik na ircu, ali nisam uspio dignuti sve. Vrhunski strip..

Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...

BUG-ovci prate forum kao i moderatori itd.... Međusobnim dogovorom predlažu se kandidati. Postoje neki uvjeti : pismenost,izražavanje,općenito ponašanje na forumu, poznavanje tema kojima se BUG bavi itd... To je moja teorija Smijeh Koja može biti potpuno kriva. Kad malo bolje pogledam jasno mi je zašto ja nisam moderatorBelji se

sad je 9/10 ukupnih korisnika shvatilo da nema šanse da postanu MODovi, pogotovo zbog ponašanja
http://www.freewebs.com/horagio/
17 godina
Moderator

pa pročitajte malo postove ovih sadašnjih moderatora (mislim na ove koji ne rade u Bugu), pa ćete i sami skužit zašto su baš oni modovi

pa vjerojatno mora biti neko znanje, neka kvaliteta tih postova i sl.(nebi dalje ulazio)

...al vjerojatno ni to nije lako, kako se možda čini....ja to vjerojatno nebi mogao raditi, zbog obaveza i znanja, jer sam ja ipak prosječan korisnik računala, kojeg zanimaju malo i stvari o kojima pišu u Bugu Namigiva

Moj laptop:HP Compaq 6715b, procesor Sempron 3600+(dosta se grije,jel to uobičajno???)
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2008 17:43 (mali.ivica87).
17 godina
neaktivan
Moderator

Ne razumijem zasto bi netko htio biti moderator. Raditi besplatno za komercijalnu ustanovu, pa nisu humanitarci? Jedini razlozi koje ja vidim su da nahrane svoj ego ili  su radoholicari ? Ako sam u krivu slobodno me ispravite, ja druge razloge ne vidim pa ako ih vi vidite slobodno ih navedite...

Lupam glavom u radio
17 godina
neaktivan
Kizmar kaže...

Ne razumijem zasto bi netko htio biti moderator. Raditi besplatno za komercijalnu ustanovu, pa nisu humanitarci? Jedini razlozi koje ja vidim su da nahrane svoj ego ili  su radoholicari ? Ako sam u krivu slobodno me ispravite, ja druge razloge ne vidim pa ako ih vi vidite slobodno ih navedite...

Razlozi?
Nema ih puno.
Pomoc redakciji da dovede forum u red;
Netko i to treba radit;
Ako si jednom bio Mod il Admin uvijek ce te to privlacit;
Radoholicar nipošto ali ako imam vremena i ionak sam online cijeli dan zašto ne?
Toliko puno posla to nije moderirat forum.
Jedino što malo živcira kad te pocnu ispitivat kak postat mod,zašto je dobio žuti,šta li je krivo napravio,pametnjakovici koji prvo trolaju i onda se izvlace...
Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 4x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan
Kizmar kaže...

Nije sve u novcu....
Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.
17 godina
neaktivan
Moderator

Valjda imas pravo, ja nikad nisam bio moderator pa ne znam, ali ipak mislim da bi trebali dobiti barem neku simbolicnu naknadu. Recimo, godisnja pretplata na Bug bi bila dovoljna.

Lupam glavom u radio
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2008 18:00 (Kizmar).
17 godina
neaktivan
Kizmar kaže...

Valjda imas pravo, ja nikad nisam bio moderator pa ne znam, ali ipak mislim da bi trebali dobiti barem neku simbolicnu naknadu. Recimo, godisnja pretplata na Bug bi bila dovoljna.

Ili Mrežu Smijeh. Ok ja bih bio zadovoljan i sa crnom BUG-ovom majicom Belji se
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
Armor kaže...

Moderator postaješ nakon što si prestar za nogometnog suca.

Uz to, tko nije shvatio bit i značenje ovog gore napisanog, u tim godinama mnogo si zreliji te pametniji od ostalih ljudi što šetaju kuglom zemaljskom.
Nakon nogometnog iskustva, dodjeljivanje žutih i crvenih kartona više nije nikakav problem.
Bitno je dobro "hlađenje" srca, prepoznavanje svih "grešaka" što "običan" čovjek može napraviti te hladnokrvno (naravno uz dobro "hlađenje" srca) kažnjavanje istih.
Napomena; u ovom sportu ne postoji riječ usmena, tj. pismena ne posljedična opomena ili tzv. žalba na dodjeljenu maloprije navedenu usmeno/pismenu opomenu tako da znate unaprijed kako ne bi ostali iznenađeni.
Zaključak glasi: Moderatori su za nekoliko nijansi pametniji/napredniji od ostatka društva koje ima sve odlike živog bića codename: čovjek.
Ima još ali nije primjereno forumu jer bi vjerojatno izazvalo bijes nadležnih.
Neka pati koga smeta.....
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
Kizmar kaže...

Razlozi?
Nema ih puno.
Netko i to treba radit;
Radoholicar nipošto ali ako imam vremena i ionak sam online cijeli dan zašto ne?
Jedino što malo živcira kad te pocnu ispitivat kak postat mod,zašto je dobio žuti,šta li je krivo napravio,pametnjakovici koji prvo trolaju i onda se izvlace...
 Ma sve to stoji luxx i onako bi bio on line ( govorim za sebe ) tu i tamo, kad imam vremena i kad mi se da , al nemoj mi reći da to radiš po cijele dane ? Nekužim, pa valjda mora kapnut negdje neka kinta. Ti očigledno imaš puno vremena kad pomažeš zajednici radi njenog dobrobita ili imaš i neki fleksibilni posao koji možeš upariti sa tim. Mislim da bi to mogao radit aj recimo kao neku vrstu zabave ili hobija, eventualno uz neki jednostavan posao sa strane. Negdje mora kapati.Namigiva
17 godina
neaktivan
frost135 kaže...
 Ma sve to stoji luxx i onako bi bio on line ( govorim za sebe ) tu i tamo, kad imam vremena i kad mi se da , al nemoj mi reći da to radiš po cijele dane ? Nekužim, pa valjda mora kapnut negdje neka kinta. Ti očigledno imaš puno vremena kad pomažeš zajednici radi njenog dobrobita ili imaš i neki fleksibilni posao koji možeš upariti sa tim. Mislim da bi to mogao radit aj recimo kao neku vrstu zabave ili hobija, eventualno uz neki jednostavan posao sa strane. Negdje mora kapati.Namigiva
 Kad ti kažem da nigdje ne kapa a kamoli curi.
Sve to što radimo je dobrovoljan(freeware Izlanuo se)rad.
Vremena imam relativno puno kad imam cudna radna vremena.
7-19,sutradan 19-07, 2 dana slobodno.
Dakle online kolko ocu.
Nemora curit pošto sam prije bio u 2 foruma mod i u jednom admin(više u smislu pomocnik admina foruma nego vlasnik) pa sam jednostavno navikao
na rad bez para.
Naravno da bi mi bilo drago kad bi redakcija recimo nagradila moj rad jednom na godinu sa nekim komadom hardvera Belji se
Al to nije tako i niti mora biti.
Volja je tu i to rado radim pa mi nije teško.
Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 4x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
 Kad ti kažem da nigdje ne kapa a kamoli curi.
Sve to što radimo je dobrovoljan(freeware Izlanuo se)rad.
Vremena imam relativno puno kad imam cudna radna vremena.
7-19,sutradan 19-07, 2 dana slobodno.
Dakle online kolko ocu.
Nemora curit pošto sam prije bio u 2 foruma mod i u jednom admin(više u smislu pomocnik admina foruma nego vlasnik) pa sam jednostavno navikao
na rad bez para.
Naravno da bi mi bilo drago kad bi redakcija recimo nagradila moj rad jednom na godinu sa nekim komadom hardvera Belji se
Al to nije tako i niti mora biti.
Volja je tu i to rado radim pa mi nije teško.
Svaka čast, vjerujem ti, bio si iskren (pogotovo na zadnjem djelu posta) , znači da to voliš radit, držim ti palčeve, da će uslišit ovu zadnju malu željicu ili replikicu.Namigiva
17 godina
protjeran
LUXX kaže...
Kizmar kaže...

Razlozi?
Nema ih puno.
Netko i to treba radit;
 Izlanuo se Sorry, slobodno lockaj temu. 
Posjetite moj forum: hidenentertainmentforums.freeforums.org Ulogirajte se kako biste mogli dl-ati.
17 godina
neaktivan
Moderator

To je sigurno složen splet testova koji su naoko obični, a zapravo testiraju korisnike. A nakon testa...

Havajski lotto! Ubace se kuglice s imenima usera i čiju kuglicu lotto-machina izbaci postaje moderator! JEEIY! Dobitnik dobije i onaj fora hawaii vjenac i suknjicu od bambusa.

Ja bi rađe postao recenzent ili kolumnist u Bugu nego moderator.

Rambo is watching you!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2008 21:52 (i_rambo_plache).
17 godina
neaktivan
pc-haker kaže...
 Nije sve u novcu....
 Nije nije, ima nešto i u nekretninamaBelji se
Asus M2N-E Athlon 3800+ RAM 1GB Hitachi 160 GB GeForce 7600 GT
17 godina
neaktivan
VLC kaže...
pc-haker kaže...
 Nije sve u novcu....
 A da o dionicama ne pričamoOsmijeh
17 godina
neaktivan
Sale_BJ kaže...
VLC kaže...
pc-haker kaže...
 Nije sve u novcu....
 A da o dionicama ne pričamoOsmijeh
Čini mi se da ova tema postaje besmislena...
Da odgovorim pokretaču teme, ne prijavljuješ se za moderatora, nego ti se ponudi pozicija, bar prema mom iskustvu.
17 godina
moderator
manic kaže...
Čini mi se da ova tema postaje besmislena...
Da odgovorim pokretaču teme, ne prijavljuješ se za moderatora, nego ti se ponudi pozicija, bar prema mom iskustvu.
 Meni je ova tema besmislena od samog pocetka jer djeca misle da imaju neki uslovi za moda koji se ispune pa da budes faca u skoli.
Jednostavno, mislim da admini promatraju znanje i kvalitet korisnika, vide ko ima vremena, znanja i volje da bude mod i ponude mu mjesto.
Zasto jednostavno neko od Bugovaca ne kaze sluzbeni stav o tome u dva reda teksta i locka temu, ovako se samo razvlaci nadugo i nasiroko.

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
17 godina
neaktivan

Ili Manic demonstrira svoje moderatorske sposobnosti, zatvori temu i točka.

17 godina
neaktivan
Moderator

Da, zaključavam. Mislim da se više nema što raspravljat unutar ove teme, samo bi ostao otvoren prostor za spamiranje.

17 godina
neaktivan
Moderator

Vidim da se snalaziš s mojim pacijentima.

Inace se uvijek nađu svađat i pametovat kad sam na poslu a kad sam online onda su mirni.

Hvala bogu (redakciji) da si mod u mojem podforumu pa možeš malo bacit oko kad ja ne vidim il me nema.

Dobar posao!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice