Mene zanima kako modati igre poput FIFI-nog serijala.Onako da ja ubacim navijanje,napravim klubove i tome slicno.S kojim se to programima radi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta nitko nezna?
Što nisi ti na utaknici u Madridu?
Što nisi ti na utaknici u Madridu?
Jesam,pišem s mobitela..
A ja pišem s Mjeseca, ispričavam se na zakašnjenju signalu treba par sekundi da dođe.
A ja pišem s Mjeseca, ispričavam se na zakašnjenju signalu treba par sekundi da dođe.
Nemoras mi vjerovat al fakat sam u Madridu,evo tekma samo sto nije krenula.Atmosfera je ludnica,pun stadion,itd..itd..
Nemoras mi vjerovat al fakat sam u Madridu,evo tekma samo sto nije krenula.Atmosfera je ludnica,pun stadion,itd..itd..
Ma da sigurno ti se sad tu razgovaras o modovim za FIFU a u madridu si na stadijonu...STRASNO. @boladano baz zato...
Mor*n
Ajde javi rezultat. Mi u ovoj galaksiji nemamo HTV. Ovisi koju hoćeš modat sve je drugaćije znaš kako kažu sto ljudi sto ćuda. Ja sam bio modovao GTA:SA sa neakvim inportom a cod trebaš model u 3DS maxu (ili nekom drugom)
Ajde javi rezultat. Mi u ovoj galaksiji nemamo HTV. Ovisi koju hoćeš modat sve je drugaćije znaš kako kažu sto ljudi sto ćuda. Ja sam bio modovao GTA:SA sa neakvim inportom a cod trebaš model u 3DS maxu (ili nekom drugom)
Pitao je magarac za FIFU, a ne za GTA: SA i cod, btw, nikakav importer ne treba samo jedan programcic (nezz kako se zove) koji ti daje pristup svim file-oveima u gta3 fajlu
Neznam za GTA SA i FIFU, al za COD imas Modding tools downloadat sa weba, i u njima mozes raditi modove. Naravno trebas jako dobro poznavat engleski i opcenito imat znanja u vezi izrade takvih stvari.
Vjerujem da i za GTA SA i FIFU isto tako postoje moding alati pa probajte google malo koristiti da ih nadete.