Mladi vozaci, tko su, sto su?

poruka: 43
|
čitano: 11.928
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Teško je danas znati, kad se zakon mijenja praktički preko noći.

U svakom slučaju, neka ograničenja morala bi postojati. Inače će biti sve više situacija da jedva punoljetnim balavcima, netom izašlima iz autoškole, roditelji kupuju aute od po 500 KS, koje će oni sasvim legalno voziti (zna se kako).

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
neaktivan

Tak i tak nikad nisam cuo da su nekog zaustavili da ima prejaki auto, dogovoris se s policajcem, kazes da je to obiteljski, da se svi voze....sa svakim bas svakim policajcem sam se do sad dogovorio i nikad nisam platio kaznu pa cak niti onda kad su me poslikali i doma poslali kaznu od 1000kn :)

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
18 godina

Joj da, na brzim cestama kao 10 km/h manje od ostalih.

Ko da to iko postuje. :P

Ionako se tolerira +10% ako se ne varam.

- Psiho246
18 godina
RE: Mladi vozaci, tko su, sto su?
luka_cro kaže...

Jel vrijedi jos ono pravilo za mlade vozace da smiju vozit do 105ks ili su to ukinuli jer sam prije mjesec-dva procitao u autu klubu da nema vise ogranicenja.

malo sam pogledao u narodne novine, nisam vidio da su nastupile ikakve izmjene (nemoj me uzeti 100%) ali mogu reći da se zakon iz 2008. nije mijenjao

17 godina
neaktivan
igy kaže...
luka_cro kaže...

Jel vrijedi jos ono pravilo za mlade vozace da smiju vozit do 105ks ili su to ukinuli jer sam prije mjesec-dva procitao u autu klubu da nema vise ogranicenja.

malo sam pogledao u narodne novine, nisam vidio da su nastupile ikakve izmjene (nemoj me uzeti 100%) ali mogu reći da se zakon iz 2008. nije mijenjao

hmm, niti ja nisam siguran, ali znam da sam procitao u autu klubu nesto da (bi) se ukinulo to "ogranicenje"

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
18 godina
Psiho246 kaže...

Joj da, na brzim cestama kao 10 km/h manje od ostalih.

Ko da to iko postuje. :P

Ionako se tolerira +10% ako se ne varam.

to je tolerancija policije koju može i ne mora, ali hajde tolerira

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 15:12 (igy).
14 godina
neaktivan
A jel smijem vozit kao mladi vozac, auto koji ima vise od 105 ks, ako je samnom neki iskusni vozac? Jel ima to kakve veze?
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
16 godina

Nema. Zakon je takav kakav je, realno jest glup. Jer idiot može ubiti nekog i sa fićekom. 

16 godina
odjavljen
Re: Mladi vozaci, tko su, sto su?
mystik kaže...

Nema. Zakon je takav kakav je, realno jest glup. Jer idiot može ubiti nekog i sa fićekom. 

Realno je dosta relativno. I ja sam skoro mladi vozač, odnosno tek sa navršenih 24 godine polažem za B kategoriju, igrom slučaja nije mi trebalo prije. Znam da netko sa tek završenom autoškolom bez obzira na godine, može voziti i auto sa 450ks, ali u pitanju je faktor zrelosti, sa 24 sigurno neću divljati po naselju, kao što bih možda u kombinaciji sa alkoholom u 18 ili 21, tako da je zakon tu sasvim na mjestu, možda bi bilo u redu samo podići granicu na nekakvih 100 - 105 ks.

17 godina
neaktivan
alankish kaže...
mystik kaže...

Realno je dosta relativno. I ja sam skoro mladi vozač, odnosno tek sa navršenih 24 godine polažem za B kategoriju, igrom slučaja nije mi trebalo prije. Znam da netko sa tek završenom autoškolom bez obzira na godine, može voziti i auto sa 450ks, ali u pitanju je faktor zrelosti, sa 24 sigurno neću divljati po naselju, kao što bih možda u kombinaciji sa alkoholom u 18 ili 21, tako da je zakon tu sasvim na mjestu, možda bi bilo u redu samo podići granicu na nekakvih 100 - 105 ks.

Lol,pa granica je 80 kw (108 ks)

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina

To je glup zakon zato sto nezreli ljudi postoje i sa 24 i sa 40 i tako dalje! jednako mozes ubiti sebe ili nekog drugog sa autom od 50KS i 150KS

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 17:23 (CroVandal).
15 godina
Zakon je glup. To je sigurno.
Kao što sam već napisao u drugoj temi, ovima je isto vozio ti auto od 80kw i 2 tone- koji ne ide sa mjesta i auto od 700kg i 80kw koje su male jurilice.
http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
16 godina
odjavljen
big_guy kaže...

Lol,pa granica je 80 kw (108 ks)

Mislio na kW Sramim se

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice