Maketarstvo

poruka: 9
|
čitano: 3.665
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Maketarstvo

evo ovak

malo me to zanim aprckanje po tim djelicima..........

jel neko zna neki ducan bas specijaliziran za to  koji prodaje makete(naravno u djelovima koje tek treba napraviti)

znam da iam u algoritmu...................

jel ima jos negdjeSmijeh

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
RE: Maketarstvo
angel of fire kaže...

evo ovak

malo me to zanim aprckanje po tim djelicima..........

jel neko zna neki ducan bas specijaliziran za to  koji prodaje makete(naravno u djelovima koje tek treba napraviti)

znam da iam u algoritmu...................

jel ima jos negdjeSmijeh

Pa ima u Chipoteci maketa (Revel-ove ili kako se već zovu), prije ih je bilo užasno puno u Turbo Limaču i naravno one minijaturne kantice za bojanje i kompleti minijaturnih kistova naljepnica itd , ali sada mislim da ih ima nešto malo.

P.S. Možda bi više odgovora i savjeta dobivao da si stavio temu pod Samogradnja.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2008 20:00 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Maketarstvo

molim modove da ovu temu premjeste u samogradnja

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Ima toga u mercatoru, vukovarska, kod chipoteke..

imaju modele, alat, boje..

17 godina
neaktivan
Maketarstvo

Možda neki specijalizirani dućan?

djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom! Quote(opifex):"Ne upustaj se u raspravu sa budalama;prvo ce te spustiti na svoj nivo pa dotuci svojim iskustvom..."
17 godina
neaktivan
nick kaže...

Koliko se sjećam iz studentskih dana, bio je neki dućan u ulici kojoj ne znam ime. To je ulica koja se nastavlja na zeleni val između pravnog fakulteta i HNK prema centru. Uglavnom, kreneš od pravnog (ili HNK) tom ulicom prema centru i dućan je na desnoj strani ulice unutar 200 m od pravnog.

U izlogu su imali makete aviona, tenkova, figurica, a prodaju i različite stolne igre i karte.
17 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...
nick kaže...

Koliko se sjećam iz studentskih dana, bio je neki dućan u ulici kojoj ne znam ime. To je ulica koja se nastavlja na zeleni val između pravnog fakulteta i HNK prema centru. Uglavnom, kreneš od pravnog (ili HNK) tom ulicom prema centru i dućan je na desnoj strani ulice unutar 200 m od pravnog.

U izlogu su imali makete aviona, tenkova, figurica, a prodaju i različite stolne igre i karte.
 to je bilo u Masarykovoj ali odavno više nije tamo, preselilo se u Radićevu blizu Kamenitih vrata
imaš makete i u Land of Magic u Frankopanskoj
17 godina
neaktivan
Wolverine kaže...
ferovca1 kaže...
nick kaže...

to je bilo u Masarykovoj ali odavno više nije tamo, preselilo se u Radićevu blizu Kamenitih vrata
imaš makete i u Land of Magic u Frankopanskoj
 Da, davno je to bilo..  Cool

Eto, čovjek ti je sve rekao..
17 godina
neaktivan
Maketarstvo
možeš kupovati i preko neta
kod njih plaćaš općom uplatnicom ili pouzećem,  također kao i kod:
a ovo ti je forum o maketarstvu
1
Nova poruka
E-mail: