Ja ga dugo koristim, posjednje što koristim je TOPK 3A okrugli koji može prenosit i podatke tj ima tri pina.
Više ne mogu nači taj u prodaji iz Kine, ali mogu jedino iz velike Britanije isti ko moj. Odustao od kupovine jer previše košta.
Trebaju mi novi kablovi jer više ne dodiruje kontakte kako treba. Koristio sam istodobno na 4 mjesta.Auto, u sobi pored kreveta 1, 1 na stolu pored računala i jedan sa powerbankom po potrebi.
Ne volim mjenjati marku ili model, jer dijelovi ne pašu i ako je od iste marke. Tako sam davno imao wsken, i nisam isprva znao da običam wsken i wsken lite nisu isti. kontakti su drugačiji.
Buduči da sada nemam izbora, u planu je kupiti nešto novo. i ovaj put sa 2 pina jer mi za podatke ne treba. I plan je kupiti u večoj količini da me služi dugo, da mogu mjenjati ako mi se ošteti kabel ili onaj magnetni dio.
Volio bi čuti vaše dojmove, kakva su vaša iskustva, i ako možda znate, što bi bilo sada najnovije, najaktualnije, najkvalitetnije ali ne tražim ništa skupo, opet mora biti kineski da ga mogu kupit u večoj količini.