Ne znam dal je ovo pravo mjesto za to, al wgf. Ima mozda neko primjer racuna od bilokojeg proizvoda, kupljenog u linsku? Zanima me dal jos uvijek izdaju racune na A4 formatu ko prije jer imam nekih problema. Hvala unaprijed i pls bez TD-ova xD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
E hvala! To mi treba samo..su poceli stambilje gore stavljat?
E hvala! To mi treba samo..su poceli stambilje gore stavljat?
računi pisani na računalu vrijede baz ovjere potpisom/štambiljem...
koji problem točno imaš da ti treba račun iz linksa?
Ma zametnul sam negdje racun od HDD-a pa ako jos pisu na A4, mozda ih mogu pitat da mi ga opet napisu. Mogu pokusat
Naravno da možeš pitat .. i mislim da bi ti trebali dati .. bar sam ja imao istu situaciju i nije bilo preoblema sa izdavanjem novog racuna ...
Naravno da možeš pitat .. i mislim da bi ti trebali dati .. bar sam ja imao istu situaciju i nije bilo preoblema sa izdavanjem novog racuna ...
e hvala ti!!!! Onda znaci ima sanse..tnx
e hvala ti!!!! Onda znaci ima sanse..tnx
Nemaj brige, ukoliko znaš otprilike bar datum (okvirno mjesec dana) kupovine dotičnog proizvoda naći će ti račun u roku 10 min ako je u pitanju ZG a ako su manje poslovnice u roku 2-3 min ti nađu račun i nanovo isprintaju :)