Links racun

poruka: 9
|
čitano: 1.437
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Links racun

Ne znam dal je ovo pravo mjesto za to, al wgf. Ima mozda neko primjer racuna od bilokojeg proizvoda, kupljenog u linsku? Zanima me dal jos uvijek izdaju racune na A4 formatu ko prije jer imam nekih  problema. Hvala unaprijed i pls bez TD-ova xD

16 godina
Re: Links racun
Jos uvijek su na A4, prekjucer kupio slusalice
http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
14 godina
neaktivan
Links racun

E hvala! To mi treba samo..su poceli stambilje gore stavljat?

15 godina
tomek92 kaže...

E hvala! To mi treba samo..su poceli stambilje gore stavljat?

računi pisani na računalu vrijede baz ovjere potpisom/štambiljem...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
17 godina
odjavljen
Links racun

koji problem točno imaš da ti treba račun iz linksa?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
Links racun

Ma zametnul sam negdje racun od HDD-a pa ako jos pisu na A4, mozda ih mogu pitat da mi ga opet napisu. Mogu pokusat

16 godina
neaktivan

Naravno da možeš pitat ..  i mislim da bi ti trebali dati .. bar sam ja imao istu situaciju i nije bilo preoblema sa izdavanjem novog racuna ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 14:29 (domba_Os).
14 godina
neaktivan
domba_Os kaže...

Naravno da možeš pitat ..  i mislim da bi ti trebali dati .. bar sam ja imao istu situaciju i nije bilo preoblema sa izdavanjem novog racuna ...

e hvala ti!!!! Onda znaci ima sanse..tnx

15 godina
neaktivan
tomek92 kaže...
domba_Os kaže...

e hvala ti!!!! Onda znaci ima sanse..tnx

Nemaj brige, ukoliko znaš otprilike bar datum (okvirno mjesec dana) kupovine dotičnog proizvoda naći će ti račun u roku 10 min ako je u pitanju ZG a ako su manje poslovnice u roku 2-3 min ti nađu račun i nanovo isprintaju :)

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice