LICE ili TIJELO

poruka: 14
|
čitano: 6.283
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
LICE ili TIJELO
Koji dio žene je po vašem mišljenju presudan da bi je smatrali lijepom, lice ili tijelo? Moje je mišljenje da lijepo lice čini ženu lijepom u daleko većoj mjeri od lijepog tijela, odnosno da je lijepo tijelo samo dobar (i poželjan) dodatak lijepom licu i da samo za sebe ne čini ženu lijepom. Svaki put kad odozada (ili s boka) vidim ženu lijepog tijela, osjećam se prevareno ako joj je lice (da se blago izrazim) nezanimljivo i gotovo totalna suprotnost tjelesnoj ljepoti.
44 LICE
0 TIJELO
Sve je moguće osim drvene peći, a i ona ako se ne loži.
15 godina
neaktivan
LICE ili TIJELO

hyuna :)

17 godina
neaktivan
LICE ili TIJELO
Šta bi ta slika trebala predstavljat?
15 godina
neaktivan
Re: LICE ili TIJELO
The Man kaže...
Šta bi ta slika trebala predstavljat?

idealno lice...za mene 

17 godina
neaktivan
LICE ili TIJELO

Slazem se potpuno sa gore navedenim. No meni se licno ne svidjaju punije iliti "debele" cure. Dzaba lijepo lice ako tijelo pati ili obratno.

16 godina
LICE ili TIJELO

Kako skužiti da je žena (koju gledamo odozada) sa jako dobrom, lipom i hebozovnom pozadinom ujedno i ljepa žena?

....

...

...

...

...

...

NIKAKO {#}

16 godina
LICE ili TIJELO

Lijepa žena - lijepo lice
zgodna žena - lijepo tijelo.

Swedish latin super funk.
17 godina
LICE ili TIJELO

Kak bi se reklo: Škarnicl na glavu, Playboy na leđa XD

17 godina
neaktivan
Meni to ne pomaže kad znam što je ispod škarnicla. Also, šta se ne kaže škanicl bez r?

@ sirka666

Ti bi mogao bit s ženom koja ima dobro tijelo bez face? Čak i sad kad je zima pred vratima? Divim ti se?
16 godina
Pa mislim da to pitanje dal bi mogo bit s zenom s tjelom dobrim a facom nekom ne bas zavisi od tog kolko me pere nejebica.....i isto neam isti kriterij kad trazim curu ili samo nest za puknit :D..... A idealna je neka sredina jer niko nece mlnikad nac ono sta si je zamisljo....osim ak nenaleti nq neku koja gleda ljepotu racuna i novcanika :D
17 godina
neaktivan
Ajde budimo iskreni i prestanimo se zavaravati. Rijetki su oni kojima se svidi žena koja je u skoro svemu prosječna. Takve moraš prvo upoznati i otkriti njihovu unutarnju ljepotu (ako je ima) da bi ti postale privlačne, no najčešće ostanu same ili drastično snize kriterije kada već postanu očajne, pa završe s nekim bezveznim tipom, samo da ne završe kao solo stare cure.

Muškarci u pravilu idu u ekstreme kada je izgled u pitanju i privlači ih uglavnom jedno od ovo dvoje ili kombinacija. Iznimka su žene. One mogu biti i sa full niskim likom štakorske face, ako taj lik dovoljno dobro kotira u društvu i ima para, kao naprimjer Bernie Ecclestone. Chris Rock je napravio jedan super stand up nastup na tu temu i stavit ću ga tu kasnije nakon što ga iskopam.
16 godina
The Man kaže...
Meni to ne pomaže kad znam što je ispod škarnicla. Also, šta se ne kaže škanicl bez r?

@ sirka666

Ti bi mogao bit s ženom koja ima dobro tijelo bez face? Čak i sad kad je zima pred vratima? Divim ti se?

Ma naravno da nebi. Ali govorim ovo onako općenito.

Swedish latin super funk.
15 godina

Iskreno,lice mi je vaznije,a tijelo koliko toliko.Naravno ne sada da ima lijepo lice i da joj svaka kost na tijelu se vidi(ili da joj se ne prepoznaje vrat od ramena),ali kada ima lijepo lice na tijelo ne obracam toliko paznje,a ne patim za dobrim tijelom bas.

Cak mi je i ponasanje vaznije od tijela,tijelo se jos i da malo sredit dok lice teze.

14 godina
neaktivan
DuMe kaže...

hyuna :)

Ni lica, a bome ne zna ni pjevati {#}

Talijan
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 16:51 (Karlovac_047).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice