Legalizacija opojnih droga zaključana tema

poruka: 425
|
čitano: 81.275
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Legalizacija opojnih droga
Psiho246 kaže...
proćerani kaže...

Jedno pitanje, neuk sam šta se tiče marihuane, par prijatelja puši to je to.

Pošto je tako korisna i gotovo da nema niti jedne nuspojave i negativne posljedice, čak povećava koncentraciju i ubrzava mozak, zašto je ne koriste svi ljudi svakodnevno?

Nemojte me krivo shvatit da sam ja protiv marihuane, ako je istina ovo šta vi svi pišete, onda je to stvarno dobra stvar.

Ocito nisi procitao naslov teme prije nego si krenuo pisati.

Pročitao sam, ali evo uzmimo za primjer amsterdam, ili češku(gdje je legalna), zašto tamo ne puše po cjele dane svi marihuanu?:)

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
17 godina
proćerani kaže...
Psiho246 kaže...
proćerani kaže...

Jedno pitanje, neuk sam šta se tiče marihuane, par prijatelja puši to je to.

Pošto je tako korisna i gotovo da nema niti jedne nuspojave i negativne posljedice, čak povećava koncentraciju i ubrzava mozak, zašto je ne koriste svi ljudi svakodnevno?

Nemojte me krivo shvatit da sam ja protiv marihuane, ako je istina ovo šta vi svi pišete, onda je to stvarno dobra stvar.

Ocito nisi procitao naslov teme prije nego si krenuo pisati.

Pročitao sam, ali evo uzmimo za primjer amsterdam, ili češku(gdje je legalna), zašto tamo ne puše po cjele dane svi marihuanu?:)

Ko kaze da ne puse?

A zasto ti ne jedes mandarine svaki dan po cijele dane?

Pitanje ti nema smisla. {#}

- Psiho246
14 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

Ko kaze da ne puse?

Naravno da ima smisla:) Mandarinu kad pojedeš doslovce ništa ti ne bude, isto se osjećaš, možda malo osvježeno, ako mandarina valja(u zadnje vrijeme ih baš nema koje valjaju).

A po vašim postovima(ne kažem ja da je drugačije jer neznam) marihuana sve daje na bolje, bolje se koncentriraš, brže radiš, bolje radiš, opušten si itd, pa ako je tako, šta nije svakom cilj bit takav:) e pa onda je moje pitanje zašto po cjele dane svi ne puše travu pa da su stalno opušteni,koncentrirani, nasmijeni, nebi bilo problema u svijetu:)

15 godina
herc1988 kaže...

istina nemaju karaktera da.ko ima karakter?oni koji se normalno ponasaju i puse travu?

ne nego oni koji travu puše kad je njih volja i kad je njima gušt i oni kojima ona stvarno odgovara, naravno i tako mozeš bit debil pa pušit svai dan jer ti je gušt

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
proćerani kaže...
Psiho246 kaže...

Ko kaze da ne puse?

Naravno da ima smisla:) Mandarinu kad pojedeš doslovce ništa ti ne bude, isto se osjećaš, možda malo osvježeno, ako mandarina valja(u zadnje vrijeme ih baš nema koje valjaju).

A po vašim postovima(ne kažem ja da je drugačije jer neznam) marihuana sve daje na bolje, bolje se koncentriraš, brže radiš, bolje radiš, opušten si itd, pa ako je tako, šta nije svakom cilj bit takav:) e pa onda je moje pitanje zašto po cjele dane svi ne puše travu pa da su stalno opušteni,koncentrirani, nasmijeni, nebi bilo problema u svijetu:)

koncentriraš se grozno,radiš sporo, ovo drugo stoji, 

2. zato što u takvim količinama ipak ne može bit dobra za mozak, tj ja bi se bojao za sebe iako čak kažu da ni u takvim situacijama nije štetna, onda nema je di nabavit i skupa je i naravno na šta bi to ličilo kad bi svi svaki dan pušili, kad je radni dan moraš bit koncentriran i radit,trava se puši kad nemaš posla i kad se želiš odmorit.

17 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Jedno pitanje, neuk sam ...

radi što hoćeš ali ne pretjeruj i nemoj naštetiti drugima... katkad pročitaj koju knjigu i to je to {#}

14 godina
protjeran
athlon64 kaže...

koncentriraš se grozno,radiš sporo, ovo drugo stoji, 

2. zato što u takvim količinama ipak ne može bit dobra za mozak, tj ja bi se bojao za sebe iako čak kažu da ni u takvim situacijama nije štetna, onda nema je di nabavit i skupa je i naravno na šta bi to ličilo kad bi svi svaki dan pušili, kad je radni dan moraš bit koncentriran i radit,trava se puši kad nemaš posla i kad se želiš odmorit.

Nači taman bi bilo svaki petak npr. kad završi škola, za opuštanje, to je neka sasvim normalna doza?:)

16 godina
neaktivan

Šta je proćerani; mami te da bi se ušlagirao, ali te frka pa pitaš na forumu kako je to?

bedsoft.net
14 godina
protjeran
bed kaže...

Šta je proćerani; mami te da bi se ušlagirao, ali te frka pa pitaš na forumu kako je to?

Ma nebi se ja ušlagirao, nisam ja za to, ja se napijem na kraju tjedna da se opustim(iako znam da je gore od marihuane). Možda jednog dana, zasad ne, iako ova škola me tako izludila, ovih 4 dana sam sve skupa spavo možda 15 sati.

17 godina
proćerani kaže...
bed kaže...

Ma nebi se ja ušlagirao, nisam ja za to, ja se napijem na kraju tjedna da se opustim(iako znam da je gore od marihuane). Možda jednog dana, zasad ne, iako ova škola me tako izludila, ovih 4 dana sam sve skupa spavo možda 15 sati.

Marihuana je super za ljecenje nesanice.

Spavas ko beba.....ili barem tako cujem da kazu....{#}{#}

- Psiho246
15 godina
Psiho246 kaže...
proćerani kaže...
bed kaže...

Marihuana je super za ljecenje nesanice.

Spavas ko beba.....ili barem tako cujem da kazu....{#}{#}

pff,nema bolje stvari nego leć napušen, kako legneš u krevet gotov si.

16 godina
odjavljen
Arxi kaže...
MrBlc kaže...

ali da li ćeš tako reagirati kad ti neki stariji ukućanin krene spremati kamilicu da lakše zaspi? Možda zato šta je kamilica legalna? Ali utjeće na ljudsku svijest (umiruje), pa bi se prema tome mogla klasificirati kao opojna droga!

@zeleno: Kad bi moj stari pusio travu osim da skuva kamilicu, vjerovatno ne bi spavao, vec bi bulaznio po kuci i bio bi izvaljen na stolici. Ovo sto kazem nije provjereno no to mislim i da vrijedi i za tvoju izjavu. (izjava u kojoj si naveo da trava>kamilica).

Znači, ti svoj zaključak temeljiš na vlastitom, neprovjerenom mišljenju koje je doneseno bez neke osnove. Osim što ne znaš osnovno djelovanje marihuane, uredno si izbjegao dati odgovor na pitanje što razlikuje marihuanu od nekih legalnih supstanci koje na sličan način (možda manjim intezitetom, ali to ovisi o doziranju i načinu primjene) utječu na mozak, osim toga što je ilegalna. Ako ne postoji ništa osim toga, onda je to argument za legalizaciju.

Arxi kaže...
MrBlc kaže...

Također, zdrav život, s dovoljno fizičke aktivnosti i uravnoteženom prehranom i uzimanje lakših opojnih droga koje ne uzrokuju ovisnost i ne ugrožavaju zdravlje (uz razumnu konzumaciju, naravno) ne mora nužno isključivati jedno drugo.

@zuto Istina, samo sto je ne poznam ni jednu osobu u kojoj drugo ne iskljucuje prvo. Jedni su u totalnoj banani, dok su drugi mnogo bolje fizicki izradjeni no imaju velikih problema sa plucima i kondicijom (Zbog jako velike konzumacije cigareta).

Da je netko postao ovisan o duhanu zbog one količine koja ide u joint ne vjerujem. Ako nisi primjetion ovo boldano, ne postoji pojedinačni dio tog dijela rečenice koji je i dalje smislen i ima značenje, a da mu cigarete (pogotovo jako velika konzumacija) ne predstavljaju suprotnost. Ovo se zapravo svelo na "pričam ti priču da ti ne moram odgovoriti na argument".

Arxi kaže...

Edit: Sve to lijepo zvuci na papiru i u americkim serijama, no stvarnost je drugacija. Ljudi umiru od droga, zavrsavaju po komunama i zivoti im se unistavaju zbog gluposti kao sto je droga. I svi su poceli od lakih droga. I da ih sada pitas, dali je trava dobra, pogodi sta bi ti rekli. Rijetki 10% koji konzumiraju lake droge cijeli zivot da bi se "opustili" traze legalizaciju, a kad pogledam preko puta moje kuce vidim zenu, koja se drogira/dilala je. Mali sincic koji gladuje po cjeli dan dok se onda k*rva da bi zaradila nesto malo novca da si kupi dozu. I ja zivim u "otmjenom" djelu grada. Opijati su dobri, kao sto je dobar i torrent protokol, samo ga 10% koristi kako bi zaista trebalo.

Upravo ilegalnost marihuane tu ima veliki utjecaj. Čovjek koji je nestabilan i ne zna se nositi sa svojim problemima će početi uzimati ono do čega može doći. Marihuana je jeftina i najbezazlenija, pa zato počinje od nje. Nekima od njih možda nikad u život ne bi palo na pamet probati nešto jače da je kupuju na trafici (ili u dučanu, apoteci, bez obzira). Ovako su u kontaktu sa dilerom, i druge droge su im dostupne. Drugi su samo skloni takvom ponašanju i tražili bi nešto gore bez obzira.

S druge strane, takvi nisu nikakavo mjerilo. Onih 10% su mjerilo, ali nemoj se zavaravati   da ih je samo 10%. 10% ih se ne boji priznati, a da znaš samo koliko ima ljudi sa dobrim poslom, koji rade intelektualno zahtjevan posao, imaju obitelj, neki i volontiraju, koji zapale ponekad vikendom, ali im ne pada na pamet to javno reći jer se boje reakcije drugih ljudi, svojih šefova i sl, ako i problema sa zakonom. Koliko tek ima onih koji ne puše samo zbog tih razloga. Nemoj se zavaravati da ilegalnost marihuane ovima zadnjima pomaže jer su upravo to ljudi sa najvećom samokontrolom i takav nikad neće zaglibiti.

Što se tiće liječenih narkomana, jedini način za izliječiti ovisnika o teškim drogama je ispiranje mozga. Zato su u pravilu liječeni ovisnici religiozni, te imaju averziju prema SVIMA porocima (čak i onima koji po nekoj strožoj definiciji uopće nisu poroci).

Sea Sparrow kaže...

Sieg marijuana narkici.Ma treba sve droge ukinuti i samo ostaviti krokodila.Pa ko hoce nek izvoli.Nekada je moja ekipa bila normalna,svi se zajebavali,smijali,bavili sportom,bili veseli.Tada je dosla uzvisena marica.Jedan po jedan dosli u njen zagrljaj.Sada kad izadem svi samo sute i mute gdje ce naci koji fening da uzmu za "keca" da se mogu "popravit".Nema ko prije zajebancije i veselja.Samo sute i tuzno gledaju u pod kada nemaju marice.Kada je nabave onda im mozes vidjeti osmjeh od uha do uha.Tada motaju "rorice",pjevaju narkomanske,pjesmice koje sam i ja silom prilika zapamtio(upamtio sam onaj stih kada nabraja:vutra,subka,rora,zexi,milje,ganjda,marijuana. I onu drugu kada vanzemljci pjevaju:ne pitaj me nista kilograme lesim).Ostao je jos jedan normalan pa im se smijemo kako su jadni.

Odrasli ste, došli su životni problemi, tvoji prijatelji se nisu znali nositi s njima. Da nije trava bilo bi nešto drugo, ali to više ne spada u povremeno konzumiranje, već bijeg od stvarnosti. A ti i taj prijatelj koje je ostao "normalan" ste baš normalni. Umjesto da pokušate shvatiti što nije u redu i pokušate im pomoći, vi se rugate kako su zaglibili!

Sea Sparrow kaže...

Ali nije sve ni tako crno,kada se sjetim kako su napusili malog pseka,leto je ko muha bez glave

Bravo, osim što ti je smiješno kako su ti prijatelji zaglibili, smiješno ti je i mučenje životinja. Da ne izvadiš to iz konteksta, čovijek kad se napuši zna da je napušen, ali zamisli kako je jadnoj životniji koja NE ZNA što joj se događa!

proćerani kaže...

Nemoj misliti da nema nikakve negativne posljedice. Kod pretjeranog konzumiranja ima. Čak i voda ima negativne posljedice kod prevelikog konzumiranja, samo je za vodu preporučena doza 2l na dan, a za marihuanu nema neke preporuke, osim što većina konzumenata preporuča ne češće od jednog dana u tjednu (vikendom). Osim moguće štete po zdravlje, to ima i praktične razloga - recimo bi li ti šef bio sretan da sat vremena na poslu meditiraš (iako je meditacija dobra i zdrava).

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
14 godina
Legalizacija opojnih droga

Ma ja sam za sve opojne droge svjeta,alkohol i cigarete!

Ako se netko hoce unistavati-to je njegova volja!

Ali treba ipak zabraniti sve te opojne droge u radnjama koje mogu ugroziti tudi zivot:Voznja,posao,skola...

Sta ti radis kod svoje kuce,nikoga ne bi trebalo zanimati!

U par postova procitao sam da marihuana smiruje i jaca koncentraciju:Khm....pusio sam ju i ja i moram priznati da sam tada vozio auto i nekoga zgazio,lip bih se OPUSTENO nasmijao i otisao!

Svakako treba kaznjavati vozace ako su "smirujucem"stanju!

15 godina
Milka30 kaže...

Ma ja sam za sve opojne droge svjeta,alkohol i cigarete!

Ako se netko hoce unistavati-to je njegova volja!

Ali treba ipak zabraniti sve te opojne droge u radnjama koje mogu ugroziti tudi zivot:Voznja,posao,skola...

Sta ti radis kod svoje kuce,nikoga ne bi trebalo zanimati!

U par postova procitao sam da marihuana smiruje i jaca koncentraciju:Khm....pusio sam ju i ja i moram priznati da sam tada vozio auto i nekoga zgazio,lip bih se OPUSTENO nasmijao i otisao!

Svakako treba kaznjavati vozace ako su "smirujucem"stanju!

istina.prevelika opustenost i nije bas pozeljna.osjetio sam na vlastitoj kozi kad me je tramvaj pogodio a frend se smije ko krepana kokos (popusio par frulica).sva sreca da je sve dobro zavrsilo al da nije pomoci od frenda u takvom stanju nebi imao

13 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Odrasli ste, došli su životni problemi, tvoji prijatelji se nisu znali nositi s njima. Da nije trava bilo bi nešto drugo, ali to više ne spada u povremeno konzumiranje, već bijeg od stvarnosti. A ti i taj prijatelj koje je ostao "normalan" ste baš normalni. Umjesto da pokušate shvatiti što nije u redu i pokušate im pomoći, vi se rugate kako su zaglibili!

Bravo, osim što ti je smiješno kako su ti prijatelji zaglibili, smiješno ti je i mučenje životinja. Da ne izvadiš to iz konteksta, čovijek kad se napuši zna da je napušen, ali zamisli kako je jadnoj životniji koja NE ZNA što joj se događa!

I sta kad ih svatim,ocel to promjeniti situaciju?Probali smo pomoci ali  tada dobijemo pjesmicu od TBF-a:Odjeb je lansiran.A sto si tide dukaca sta im ja mogu,da se mozda suprostavljam napusenoj stoci?

I u ostalom na tog je dukca neko sprasio rafal kalasnjikovom  nedugo nakon toga jer je copor grizo okolo ljude.A sto se tice zivotni problema imaju samo dvojica koje razumijem,a ovi ostali zive "ko bubreg u loju" pa opet dudlaju travuljinu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 1:51 (Sea Sparrow).
17 godina
neaktivan
Sea Sparrow kaže...
     ...

Ti se sa svakim daljnim postom sve više zakopavaš...

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
16 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Arxi kaže...

Edit: Sve to lijepo zvuci na papiru i u americkim serijama, no stvarnost je drugacija. Ljudi umiru od droga, zavrsavaju po komunama i zivoti im se unistavaju zbog gluposti kao sto je droga. I svi su poceli od lakih droga. I da ih sada pitas, dali je trava dobra, pogodi sta bi ti rekli. Rijetki 10% koji konzumiraju lake droge cijeli zivot da bi se "opustili" traze legalizaciju, a kad pogledam preko puta moje kuce vidim zenu, koja se drogira/dilala je. Mali sincic koji gladuje po cjeli dan dok se onda k*rva da bi zaradila nesto malo novca da si kupi dozu. I ja zivim u "otmjenom" djelu grada. Opijati su dobri, kao sto je dobar i torrent protokol, samo ga 10% koristi kako bi zaista trebalo.

Upravo ilegalnost marihuane tu ima veliki utjecaj. Čovjek koji je nestabilan i ne zna se nositi sa svojim problemima će početi uzimati ono do čega može doći. Marihuana je jeftina i najbezazlenija, pa zato počinje od nje. Nekima od njih možda nikad u život ne bi palo na pamet probati nešto jače da je kupuju na trafici (ili u dučanu, apoteci, bez obzira). Ovako su u kontaktu sa dilerom, i druge droge su im dostupne. Drugi su samo skloni takvom ponašanju i tražili bi nešto gore bez obzira.

S druge strane, takvi nisu nikakavo mjerilo. Onih 10% su mjerilo, ali nemoj se zavaravati   da ih je samo 10%. 10% ih se ne boji priznati, a da znaš samo koliko ima ljudi sa dobrim poslom, koji rade intelektualno zahtjevan posao, imaju obitelj, neki i volontiraju, koji zapale ponekad vikendom, ali im ne pada na pamet to javno reći jer se boje reakcije drugih ljudi, svojih šefova i sl, ako i problema sa zakonom. Koliko tek ima onih koji ne puše samo zbog tih razloga. Nemoj se zavaravati da ilegalnost marihuane ovima zadnjima pomaže jer su upravo to ljudi sa najvećom samokontrolom i takav nikad neće zaglibiti.

Što se tiće liječenih narkomana, jedini način za izliječiti ovisnika o teškim drogama je ispiranje mozga. Zato su u pravilu liječeni ovisnici religiozni, te imaju averziju prema SVIMA porocima (čak i onima koji po nekoj strožoj definiciji uopće nisu poroci).

Ok, imamo 10% koji se ne boji priznati i ostale koji se boje. Broj njih zajedno sigurno ne prelazi 50%, zar ne? Sad, da li gledati na tu manjinu koji 'pravilno' koriste marihuanu, ili ove ostale?

Na izborima, ne glasaju samo 10% ljudi koji su obrazovani, upoznati kako vlada radi, sta radi itd. Nego glasaju i oni koji glasaju za HDZ/Kukuriku/bilo-koju-drugu-popularniju-stranku jer im se svidjaju njihove reklame.

Kako vidim, legalizacija je nemoguca iz mnogo mnogo razloga. Nevjerujem da ce je ikada biti. Nemoj me krivo shvatiti, vidim da postoje forumasi koji iz ispravnih (sto medicinskih, sto licnih) razloga koriste marihuanu u 'dobre' svrhe. Samo je problem sa ostalih 90% (minus oni sto je koriste ali ne priznaju u javnosti) zbog kojih vi... 'ispastate'.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 9:43 (Arxi).
13 godina
protjeran

neću čitati postove želim reći ono što je sveto pismo: nikad se neće dobiti borba protiv droge jer je narod voli konzumirati, a državni su službenici potkupljivi, treba hranit djecu i plaćat ljubavnicu.

jedino je rješenje legalizirat sve opijate jer bi se time država okoristila, ovako lova ide u džepove mafije, a državi dolaze samo ovisnici na lječenje i trošak izdržavanja kazne, sudske dadžbine, trošak policijske represije i dr.

za sada mafijaši imaju samo profit od narkomana, a država tj. mi građani samo trošak. ako onaj u tvornici alkohola može imat mirnu savjest što proizvodi smrt zašto bi onaj tko dopusti trgovinu opijatima imao grižnju savjesti?

inače nikad nisam uživao nikakve opijate, niti pijem alkohol. ali me više od svega smeta licemjerstvo tj. retardacija naroda i onih koji taj narod zastupaju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 10:35 (damir33).
16 godina
odjavljen
Arxi kaže...

Ok, imamo 10% koji se ne boji priznati i ostale koji se boje. Broj njih zajedno sigurno ne prelazi 50%, zar ne? Sad, da li gledati na tu manjinu koji 'pravilno' koriste marihuanu, ili ove ostale?

Na izborima, ne glasaju samo 10% ljudi koji su obrazovani, upoznati kako vlada radi, sta radi itd. Nego glasaju i oni koji glasaju za HDZ/Kukuriku/bilo-koju-drugu-popularniju-stranku jer im se svidjaju njihove reklame.

Kako vidim, legalizacija je nemoguca iz mnogo mnogo razloga. Nevjerujem da ce je ikada biti. Nemoj me krivo shvatiti, vidim da postoje forumasi koji iz ispravnih (sto medicinskih, sto licnih) razloga koriste marihuanu u 'dobre' svrhe. Samo je problem sa ostalih 90% (minus oni sto je koriste ali ne priznaju u javnosti) zbog kojih vi... 'ispastate'.

Postoje i legalni lijekovi čija je legalna primjena daleko manje zastupljena od zloupotrebe, pa to nije razlog da se izbace iz upotrebe.

S druge strane, radiš veliku logičku pogrešku: kažeš da su ljudi koji pravilno koriste marihuanu (pod pravilno, pretpostavljam da misliš na način koji ne ugrožava njihovo zdravlje ni normalno društveno funkcioniranje) u manjini i da je zbog toga opravdano to što je marihuana ilegalna. Osim što se danas ovisnost smatra problemom koji treba liječiti (ovisnost to i je) bez obzira da li se radi o legalnoj radnji ili supstanci ili ilegalnoj, pa se problem legalizacije marihuane ne odnosi direktno na to tvoju problematičnu većinu, nego još ilegalnost marihuane uopće ne predstavlja problem toj istoj "većini".

Dakle imamo tri skupine ljudi:

1.) Prva skupina koja pretjerano konzumira marihuanu i to se tim ljudima negativno odražava na radnu i društvenu sposobnost te im ugrožava zdravlje. Po tebi je ta skupina najbrojnija, ali zapravo točnih podataka nemamo. Ta skupina će nabaviti marihuanu bila ona legalna ili ilegalna. Međutim, ako je ilegalna (a time i skuplja), ta skupina će biti u stalnom kontaktu sa kriminalnim miljeom, uz opasnost od prelaska na teže droge ili počinjenja drugih kaznenih dijela (recimo pljačka zbog nabavka marihuane). Radi se o skupini koja ima problema sa normalnim funkcioniranjem i konzumiranje marihuane je tu samo posljedica, a ne uzrok problema. Nikakve zabrane neće pomoći, već isključivo medicinska pomoć.

2.) Skupina su ljudi koji povremeno konzumiraju marihuanu ili bi je konzumirali da je legalna. Tu možeš upotrijebiti argument da broj ljudi kojih je ilegalnost odbija od marihuane opravdava ilegalnost, ali samim time što im je to jedini razlog za nekonzumiranje, vidi se da su to ljudi sa jakom samokontrolom i oni se neće ugroziti konzumacijom, tako da im nisi pomogao, već samo oduzeo pravo izbora.

3.) Skupina bi se mogla smatrati podskupinom druge skupine. To su ljudi kojima bi marihuana pomogla sa blažim problemima uzrokovanima stresom i općenito današnjim načinom života, ali zbog ilegalnosti ili konzumiraju marihuanu i dolaze do problema sa zakonom ili odustaju od marihuane i uzimaju neke (u pravilu štetnije) farmaceutske pripravke. Takvima ljudima ilegalnost marihuane najviše šteti.

Dakle legalizacija bi u svakoj od tih skupina riješila neki od problema, a ne bi uzrokovala nove probleme.

Na samu ideju po kojoj si došao do toga da je u redu što je marihuana ilegalna se neću ni obazirati jer se radi o zloupotrebi i teškoj deformacije ideje demokracije za opravdati osobne stavove.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
16 godina
neaktivan

Ne znam jesam li u pravoj temi, ali, kako je zimsko vrijeme - koliko plaćate petarde?

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 9:38 (Random.).
16 godina
Random. kaže...

Ne znam jesam li u pravoj temi, ali, kako je zimsko vrijeme - koliko plaćate petarde?

Sudeći po pitanju vjerojatno si na nečemu pa jesi u pravoj temi :)

Imašovu temu za to.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 17:03 (Micek).
14 godina
neaktivan
Random. kaže...

250 {#}

uff..kako sam zgodan. sve mi se cure sviđaju. :)
16 godina
neaktivan
Random. kaže...

0 kn.

Micek kaže...
Random. kaže...

Sudeći po pitanju vjerojatno si na nečemu pa jesi u pravoj temi :)

Imašovu temu za to.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
14 godina
neaktivan

da je trava tako dobra ,svi moji prijatelji ukljucujuci mene bi je pusili i sada sa 40 godina a sigurno bi prestali pusiti cigarete i popit par piva ili bocicu kvalitetnog vina..trava je  za tinejdere i one koji se tako osjecaju..........

16 godina
neaktivan
vedranST kaže...

da je trava tako dobra ,svi moji prijatelji ukljucujuci mene bi je pusili i sada sa 40 godina a sigurno bi prestali pusiti cigarete i popit par piva ili bocicu kvalitetnog vina..trava je  za tinejdere i one koji se tako osjecaju..........

Zašto misliš da je današnja generacija tinejđera neće pušiti i sa 40., ako vam trava nepaše nepaše vam, nema to veze s godinama.

Usput, znam desetak ljudi od cca 35-45, što je puše, i sasvim su normalni, a vjerojatno ih poznajem još dosta samo neznam da puše.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
14 godina
neaktivan

pa znam i ja neke od 35-40 godina koji je puse i zive kao da su u srednjoj skoli jos .to je dobro ako mogu tako ako nemaju obitelj obaveze svakodnevno budjenje u 6 za posao ,ako mogu tako to je super high life..al kad pogledas zapalis travu i sta imas??koji osjecaj?samo iluziju ..........mene osobno vata paranoja od trave,posli sam saznao da je jos dvoje troje vatala paranoja al nisu htjeli priznat..e sad pitam ja vas jel vas vata paranoja?ili je sve samo uzitak smijanja i price...

16 godina

Sorry, tek sam sad skužio poantu petardi {#}. S frendom sam uzeo 10 petardi za 1500 :)

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
neaktivan
vedranST kaže...

pa znam i ja neke od 35-40 godina koji je puse i zive kao da su u srednjoj skoli jos .to je dobro ako mogu tako ako nemaju obitelj obaveze svakodnevno budjenje u 6 za posao ,ako mogu tako to je super high life..al kad pogledas zapalis travu i sta imas??koji osjecaj?samo iluziju ..........mene osobno vata paranoja od trave,posli sam saznao da je jos dvoje troje vatala paranoja al nisu htjeli priznat..e sad pitam ja vas jel vas vata paranoja?ili je sve samo uzitak smijanja i price...

Ne prijatelju, ja sam rekao da znam normalne ljude, a takve stonere s njima uspoređivati nemoj, normalan čovjek, ima posao, ženu, djecu i zna zapaliti s vremena na vrijeme ( naravno, ukoliko su djeca mlada, ilitiga maloljetna ne ispred njih ).

Paranoja te hvata kad si počneš umišljati stvari, tipa naletjet će policija, netko će se prepušiti i onesvijestiti i nafrkat će te, uglavnom, kad ti proz glavu prolaze što bi bilo kad bi bilo gluposti, ako pušiš na dobroj lokaciji s dobrom ekipom koju znaš u ugodnoj atmosferici onda ti je super ( tipa stan, selo, uglavnom ugodne lokacije s malo ljudi ) nema paranoje, horora ni ičeg sličnog, ako se skrivaš ko' pas u uskim uličicama i sukljaš da što prije ispušiš i makneš se naravno da će te biti strah, tako se ni ne puši, tu dolazi ona mularija što si je spominjao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 19:49 (thuglife).
16 godina
neaktivan

Ja nikog ne poznajem tko puši travu a da je uspio u bilo čemu. Svi ljudi koje poznam da puše travu su klošari koji ništa ne radu u životu

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Ja nikog ne poznajem tko puši travu a da je uspio u bilo čemu. Svi ljudi koje poznam da puše travu su klošari koji ništa ne radu u životu

Onda se krečeš u izvrsnim krugoviam ljudi, ili si tolika pegula da si naletio na sve najveće budaletine koje su imale doticaja s travom ikad. Ikad.
Drugog racionalnog objašnjenja nema.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice