58 minutes to go
LOL, gospon Smaka ni vremenske zone ne hebu, 18h for everyone
Smak svijeta nece biti danas.. u australiji je vec sutra...
Dečki sad sam se najeo graha. I ispuštam plinove čudnog mirisa,možda i bude nešto u 18.00
Smak svijeta u 18h,više o tome u Dnevniku u 19:30 :D
Baš me zanima što će Chuck Norris raditi poslije smaka svijeta?!
Svaki dan mi je smak svijeta hahaha
Tu kod mene prvo prevruće i peludi okolo doslovno kao da snijeg pada, a sada pada kiša...
Za 20 min ako niš nebude bilo autor plaća svim učesnicima ove teme pivu sad biraj koji birc xD
ee ba nemoj se zamarati sa ti nema od tog smaka svijeta nista evo 21 .5 2011 je ii 5:40 h popodne evo nema jos ga uopste to je samo taj đed provalio !!!
Eto da nebi propustio tu pivu
btw, predlazem da se ode u zlatnog medu :D
ee ba nemoj se zamarati sa ti nema od tog smaka svijeta nista evo 21 .5 2011 je ii 5:40 h popodne evo nema jos ga uopste to je samo taj đed provalio !!!
Dug je dan...
Mater spremila manistre, iden se ja najist dok je još ima.
Sad sam procito da je to 18:00 po Londonskom vremenu, a kod nas je to 19:00. Eto, ipak imamo jos sat vremena dulji zivo! Hvala ti dragi Boze! :)
(Molim sve koji nemaju smisla za uocavanje sarkazma, ne komentiraju ovaj post. Hvala.)
Edit: kako bi volio sad uzivo gledat facu te budale sto je proreko smak svijeta (onaj stari sa nekog krscanskog radija, sta li vec xD)
1 hour 12 minutes to go.
...kasni 4 min..
Preživio još jedan smak svijeta...
Evo kako bi počeo smak svijeta da Bog mora koristiti instalacijski čarobnjak
http://theoatmeal.com/comics/rapture
evo javljaju jehovini svjedoci da se zbugo smak svijeta pa ce kasnit nekih 10-15 min.
Ajde procitajte sta sam napiso, nije najavljen za 18, nego za 19 sati po nasem vremeno (naravno da nevjerujem u to, samo kazem, jos uvijek nije zakasnio xD)
Sad sam procito da je to 18:00 po Londonskom vremenu, a kod nas je to 19:00. Eto, ipak imamo jos sat vremena dulji zivo! Hvala ti dragi Boze! :)
Po ljetnom računanju vremena je UTC + 2h.