Komp zuji dok igram igre

poruka: 53
|
čitano: 7.605
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Komp zuji dok igram igre
CROBOY kaže...
chutac kaže...
CROBOY kaže...
chutac kaže...

Pusti ti lijepo ORTHOS da radi(stress za CPU i cekaj oce bit zujanja), ako nema onda nesto od Furmarka za GPU, ako nema ni onda onda startaj igru daj nekom da igra, a ti turni glavu u kuciste i slusaj gdje zuji{#}

hahaha  {#}  to cu sve sutra skinut i napravit jer sam sad na sestrinom laptopu i btw hvala na savjetu  {#}

Ma np ;)

sad sam sav u kur** nov komp a vec sam ga zaje**o  {#}  .. i imam nocne more od ciscenja kompova.. prije jedno pola godine sam isao ocistit svoj stari komp.. sutradan ga nisam mogao upalit xD crkli procesor maticna.... xD

haha nebrini, uzmi usisavac, stavi na srednju snagu, prsom pridrzi ventove na coolerima, a cijev stavi iznad i povuci prasinu :D.

tako za sve coolere, a ako ustanovis da je neki vent na kucistu, ima lijeka-malo ulja   na osovinu i to je to :D

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
14 godina
neaktivan
cekpi kaže...
footballer kaže...

1 mjesec znači da imaš garanciju, nosi u servis i nek oni to riješe...

I poslije stavi Ultimate sedmicu, a ne enterprice...

a zašto???

ma jeb*s windowse... najradije bi sve vratio na windows xp... medu najstarijima a najbolji je.. bar po mom misljenju

14 godina
neaktivan

sad sam sav u kur** nov komp a vec sam ga zaje**o {#}  .. i imam nocne more od ciscenja kompova.. prije jedno pola godine sam isao ocistit svoj stari komp.. sutradan ga nisam mogao upalit xD crkli procesor maticna.... xD

haha nebrini, uzmi usisavac, stavi na srednju snagu, prsom pridrzi ventove na coolerima, a cijev stavi iznad i povuci prasinu :D.

tako za sve coolere, a ako ustanovis da je neki vent na kucistu, ima lijeka-malo ulja   na osovinu i to je to :D

..morat cu izmolit krunicu prije nego sta pocnem :P

15 godina
neaktivan
CROBOY kaže...

sad sam sav u kur** nov komp a vec sam ga zaje**o  {#}  .. i imam nocne more od ciscenja kompova.. prije jedno pola godine sam isao ocistit svoj stari komp.. sutradan ga nisam mogao upalit xD crkli procesor maticna.... xD

..morat cu izmolit krunicu prije nego sta pocnem :P

hahaha :D

a pa puno srece zelim.

Javi kako   je proslo :D

14 godina
neaktivan

a pa puno srece zelim.

.. nemogu otvorit kutiju od kompa jer je tamo neka naljepnica.. frend mi kaze ako je maknem da mogu izgubit garanciju... jedino mi preostaje odvest ga na servis.. i imam jos 1 pitanje.. ja sam komp kupio u zagrebu a ja zivim u rijeci. dal ja u rijeci imam pravo na garanciju?

15 godina
neaktivan
CROBOY kaže...

a pa puno srece zelim.

.. nemogu otvorit kutiju od kompa jer je tamo neka naljepnica.. frend mi kaze ako je maknem da mogu izgubit garanciju... jedino mi preostaje odvest ga na servis.. i imam jos 1 pitanje.. ja sam komp kupio u zagrebu a ja zivim u rijeci. dal ja u rijeci imam pravo na garanciju?

A joj da zaboravio sam da je slozena bila. sry

Da, ako maknes naljepnicu gubis garanciju, ali ja mislim da nema veze gdje je kupljen, garancija stalno vrijedi.

U kojoj si ga trgovini kupio?

Nazovi trgovinu i pitaj dal mozes donest komp.

Puno srece {#}

14 godina
neaktivan

chutac kaze.......

Da, ako maknes naljepnicu gubis garanciju, ali ja mislim da nema veze gdje je kupljen, garancija stalno vrijedi.

Puno srece {#}

dobro da ga onda nisam otvarao :D znaci garancija vrijedi za bilo koji grad? kupio sam ga u linksu.. sto se mene tice ja bi odma sad odnesao komp u zg al jbg ja imam 15 god xD

15 godina
neaktivan
CROBOY kaže...

chutac kaze.......

Puno srece {#}

dobro da ga onda nisam otvarao :D znaci garancija vrijedi za bilo koji grad? kupio sam ga u linksu.. sto se mene tice ja bi odma sad odnesao komp u zg al jbg ja imam 15 god xD

Pa ima links u Rijeci e :D

ja tamo cesto odem :P

14 godina
neaktivan
chutac kaže...
CROBOY kaže...

chutac kaže

ahahaha ma znam da ima u rijeci ;D tamo sam nosio par puta svoj stari komp znas onaj kojeg sam cistio? :P 

15 godina
neaktivan
CROBOY kaže...
chutac kaže...
CROBOY kaže...

chutac kaže

ahahaha ma znam da ima u rijeci ;D tamo sam nosio par puta svoj stari komp znas onaj kojeg sam cistio? :P

Hmm neznam bas, podsjeti me :P

A zast bi ti u ZG ak ima u RI?

16 godina
neaktivan
Komp zuji dok igram igre

Stavi vodeno hlađenje ili polij s vodom kada počne zujat.

PS.

stavi program SpeedFan pa vidi koje se komponente prve počnu zagrijavat, kladim se da je GPU prvi , pa zatim HDD, sumnjam na i procesore kada oni u pravilu koriste manje energije i manje se griju, poanta otkrit češ koja komponetna zahtijeva bolji tj. kvalitetniji hladnjak.

PS2.

ako ti je kučište šrot prekriži komponente i nabavi kvalitetno kučište.

EDIT

i podrazumijevam intelovu i seriju cpu-ova.

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 21:34 (woodgamesfx).
15 godina
neaktivan
Komp zuji dok igram igre

Da, čuo si čovjeka. Kad krenes igrat igre uroni ga u kadu punu vode da ne zuji.

Ti mu kazes ko i svi koji neznaju sta bi nego neradi-MAMA TATA ja ocu novi komp ovaj neradi.

Da je star 5 godina, ajde nekako al 1 mj star komp da stavlja vodeno hladjenje i da mjenja kuciste i sta si reko, da ga OPERE zato sto mu je prozujo vent.

Bez uvrede al to ni Rockfeller nebi napravio. Stavi se na njegovo mjesto, nemoj mu odma rec da ode kupit sve novo.

To je isto kao da ti se auto pocne pregrijavat, a ti posto neznas sta bi ides kupit novi.

16 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ti mu kazes ko i svi koji neznaju sta bi nego neradi-MAMA TATA ja ocu novi komp ovaj neradi.

Da je star 5 godina, ajde nekako al 1 mj star komp da stavlja vodeno hladjenje i da mjenja kuciste i sta si reko, da ga OPERE zato sto mu je prozujo vent.

Bez uvrede al to ni Rockfeller nebi napravio. Stavi se na njegovo mjesto, nemoj mu odma rec da ode kupit sve novo.

To je isto kao da ti se auto pocne pregrijavat, a ti posto neznas sta bi ides kupit novi.

Pa nisam mu rekao da ode sve kupit novo , već da provjeri komponente koje se griju, inaće 90% zagrijavanja i pregirijavanja u računalu uzrokuje ne kvalitetno kučište that's a fact.

Ne mora znaćit što ima nove komponente, ne sumnjajuć da su i kvalitetne, ali izražavam sumnju u kučište to znam iz iskustva, tj. frendovog iskustva koji je imao problema s kompom , pregorijavanje, šum isl. zbog lošeg kučišta, promjenio je čovijek kučište i od tada radi na kompu kak zmaj. 

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
15 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
chutac kaže...

Pa nisam mu rekao da ode sve kupit novo , već da provjeri komponente koje se griju, inaće 90% zagrijavanja i pregirijavanja u računalu uzrokuje ne kvalitetno kučište that's a fact.

Ne mora znaćit što ima nove komponente, ne sumnjajuć da su i kvalitetne, ali izražavam sumnju u kučište to znam iz iskustva, tj. frendovog iskustva koji je imao problema s kompom , pregorijavanje, šum isl. zbog lošeg kučišta, promjenio je čovijek kučište i od tada radi na kompu kak zmaj.

al to neznaci da ga ide okupat xD

i ak mu je sve bilo u redu onda je vjerojatno prasina ili lezajevi na nekom ventu

16 godina
neaktivan
chutac kaže...

al to neznaci da ga ide okupat xD

i ak mu je sve bilo u redu onda je vjerojatno prasina ili lezajevi na nekom ventu

Slažem se ali prije neka napravi dijagnostiku na komponentama, vidi koja se prva počne pregrijavat i krene metodom eliminacije.

Inaće fen, kompresor je ZLO za ispuhavanje računala, usisavać još može proć ali ovo neka zaobilazi u širokom lugu.

Najbolje kupi sprej sa komprimiranim zrakom i s njime ispuši računalo, ako otkriješ da se nakupilo čestica prašine.

15 godina
neaktivan
Komp zuji dok igram igre

ma to puhanje ne pomaze nista samo rasprsi prasinu okolo. katastrofa-

Vidis da nesmije otvorit kuciste.

kao sto sam rekao nek pusta redom stress testove pa nek vidi dal zujanje pocne kod te komponente.

Mozda je napajanje.

E CROBOY ajd daj koje napajanje imas :)

14 godina
neaktivan
Komp zuji dok igram igre

ma da uronit cu komp u kadu punu vode i jos dok radi -.-

imam neko od 520W

15 godina
neaktivan
CROBOY kaže...

ma da uronit cu komp u kadu punu vode i jos dok radi -.-

imam neko od 520W

Nemoj ga nikako uranjat ono   je bio sarkazam :P

Daj model da vidim koji vent ima i da vidim dal je taj vent 'prozujljiv' :D

14 godina
neaktivan
Komp zuji dok igram igre

pa normalno da ga necu uranjat u vodi pa nisam idiot :D

nemam pojma koji model imam ... sry -.-

15 godina
neaktivan
Komp zuji dok igram igre

haha znam da nisi al za svaki slucaj :D

a nema veze, ak nesmijes otvarat nosi na servis nek se zabavljaju-to im je i posao :D

14 godina
neaktivan
Komp zuji dok igram igre

hahaha bas :D

14 godina
neaktivan
Komp zuji dok igram igre

i imam jos 1 pitanje xD dal mogu i kako mjeriti temp kompa preko ai suite 2?

15 godina
neaktivan
Komp zuji dok igram igre

Da, mozes, ali nisam siguran kako i gdje, doduse nikad ga nisam koristio.

Iako ti je najbolje koristiti HW monitor (ako zelis jedan program), ili CoreTemp i GPU-Z, a nemoj SpeedFan, on je dobar samo za brzinu ventova.

Isto tako ti preporucam Everest vise nego ove, ali se iole bolje sucelje placa, ali ako zelis mozes otici 'You know where' i pokupiti full verziju besplatno.

Znaci:

1.Gpu-z, CoreTemp

2. HW monitor

a ako zelis ici u "piratsko pristaniste" :D uzmi Everest

Ja ne promoviram da se koristi you know what tak da se zna! Protiv toga sam   {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice