Overseas je dostava koja laže, razbije, dostavlja po lošim uvjetima, bezobrazni su. Govorim ne opčenito nego za moj slučaj i baš za određen Overseas koji radi na ovom dijelu gdje živim. Kome mogu sve prijaviti njihovo dostavljanje stvari kao da su ih ukrali, nisu ni svezali proizvod, već i pri samom dostavljanju ispred kuće čuje se kako se predmet razbija u prtljažniku, a onda odugovlače i namjerno ne žele po par dana dostaviti nešto iako piše na tackingu da je kod njih u skladištu i tamo stoji pa i kada dostave onda i reklamaciju ne šalju nazad po par dana iako je žurno i sve je već sa trgovinom dogovoreno. Ma hrpa problema sa njima i na kraju sve to izgleda kao da je namjerno i dogovoreno između Overseasa i trgovine.
Zanima me kome ih sve mogu prijaviti i tko će najbrže djelovati. Ne želim ulaziti u detalje, ali imam i svjedoke i više od nekoliko potvrda i snimljenih razgovora s njima u kojima prvo kažu jedno pa kasnije drugo pa lažu i to doslovno na papiru lažu i isprave datum dostave kako žele itd. Želim to sve prijaviti, a kasnije ću javno i prosljediti sve to putem medija. Ako može ovdje odgovor ili u poruci, hvala.