Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana izdvojena tema

poruka: 11.931
|
čitano: 3.825.484
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana

evo jedan listić za 5kn čisto da se ima što pratit kroz ova 3 dana.  A ovo crveno zaokruženo ću vjerojatno odigrati za neke veće pare.

13 godina
neaktivan

ja bih se maknuo od talijana, ne znam uvijek me zeznu a i druge ljude, pogotov što je galatasaray dosta jak

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 0:11 (Trustek).
15 godina
neaktivan

Nema kruha od talijana, uvijek će shebat. 

ELS BLAUGRANES <3
12 godina
neaktivan

Eto,bar za probat :D

;) ;)
/
17 godina
neaktivan

Ja baš očekujem da će jedan talijan kiksat, a to je Roberto Manchini {#}

12 godina
neaktivan
Re: Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana
iNo_bhf kaže...
zlatkor kaže...

A meni je klađenje igra kao i pisanje po ovom forumu, a ne način da živim od klađenja kak mnogi vole reć, jer je to nemoguće

Itekako je moguće. Jesi čuo za surebet?

nisam, ajde u par crta objasni....{#}

ja igram samo našu SS kladu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 9:44 (zlatkor).
12 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

evo jedan listić za 5kn čisto da se ima što pratit kroz ova 3 dana.  A ovo crveno zaokruženo ću vjerojatno odigrati za neke veće pare.

Real treba odigrat za H0:3 a Steaua 1 ili 1X...nema Čelzi šta tražit u Rumunjskoj nakon što je doma izgubio od Bazela

12 godina
neaktivan
SiO kaže...

što mislite o ovome ili da smanjim broj parova?

čelzi neće proć! sjećam se da je i lani u LP neko od velikih igro u Bukureštu i nije prošo...

12 godina
neaktivan

Valjalo bi probati na:

Milan X2 - 1,55

Errani/Vinci - 1,45

Bryan/Bryan - 1,15 (ipak bi to trebalo bit sigruno :D)

Arsenal X - 3,50

i na Barcelonu - 1,45.

13 godina
neaktivan
zlatkor kaže...
iNo_bhf kaže...
zlatkor kaže...

A meni je klađenje igra kao i pisanje po ovom forumu, a ne način da živim od klađenja kak mnogi vole reć, jer je to nemoguće

Itekako je moguće. Jesi čuo za surebet?

nisam, ajde u par crta objasni....{#}

ja igram samo našu SS kladu.

http://www.onlinekladionice.info/sportsko-kladenje/surebet-ili-sigurna-oklada/

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
17 godina

Čitao sam o surebet-u još davno, i čini se da je to dosta čista zarada.

Naravno ne kod nas, s obzirom na onih 5% skidanja sa uloga, ali na online klađenju gdje nema toga (supersport ima na online to) da se dosta zaraditi.

Frend mi je pričao da zna jednog čovjeka na moru koji od toga praktički živi. Preko ljeta iznajmljuje apartmane, i več 5 godina je nezaposlen.

Njegov sistem je jednostavan, ima na 5 internet kladionica ukupono po 2-3 tisuće € depozita.

On dnevno provede uz računalo nekih 5-6 sati, samo gledajući sve žive ponude. Kaže da se surebet najćešće događa na tenisu, i to na manjim turnirima.

Recimo za neki surebet dauložiš 100€, teško da ćeš dobiti više od 1 €. Što možda ne izgleda kao neka zarada, ali kad ti uložiš 2000€ onda je to več 20ak €...

Dnevneo kaže da se može nakupiti po 100ak surebetova, problem je što ga kladionice jako brzo "izjednače", pa treba to vidjeti u pravom trenutku.

On kaže da se nekad zna pogoditi i do 10ak njih, ali najćešće kad uhvati 3-4 da odustane od daljnje potrage.

Možda se ovako čini kao mali dobitak, ali koliko vas ovdje ima 600kn dnevnicu?

Postoji milion kalkulatora na internetu za surebet, ali svi govre isto, treba provesti dnevno sate i sate gledajući čiste brojeve.

Nekad ti se može dogoditi da pogodiš 20 surebet-ova, nekad nećeš naći ni jedan, ali opet, barem ne gubiš ništa, osim vremena naravno {#}

Plus tu moraš gledati samo najbolje kaldionice, jer neke se znaju praviti "MUTAVE" pa ti ne isplate dobitak, odnosno vrate ti samo ulog.

Što praktički znaći da si par mjeseci "radio" đaba {#} ALi ono, ako imaš dovoljno love za početni start, bolje i to, nego kopati cestu {#}

Tip za večeras, Celtic-Barca poluvrijeme/kraj  x/2 nije sigurno, ali ne igra Messi, a ovi se odlično brane doma.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Čitao sam o surebet-u još davno, i čini se da je to dosta čista zarada.

Naravno ne kod nas, s obzirom na onih 5% skidanja sa uloga, ali na online klađenju gdje nema toga (supersport ima na online to) da se dosta zaraditi.

Frend mi je pričao da zna jednog čovjeka na moru koji od toga praktički živi. Preko ljeta iznajmljuje apartmane, i več 5 godina je nezaposlen.

Njegov sistem je jednostavan, ima na 5 internet kladionica ukupono po 2-3 tisuće € depozita.

On dnevno provede uz računalo nekih 5-6 sati, samo gledajući sve žive ponude. Kaže da se surebet najćešće događa na tenisu, i to na manjim turnirima.

Recimo za neki surebet dauložiš 100€, teško da ćeš dobiti više od 1 €. Što možda ne izgleda kao neka zarada, ali kad ti uložiš 2000€ onda je to več 20ak €...

Dnevneo kaže da se može nakupiti po 100ak surebetova, problem je što ga kladionice jako brzo "izjednače", pa treba to vidjeti u pravom trenutku.

On kaže da se nekad zna pogoditi i do 10ak njih, ali najćešće kad uhvati 3-4 da odustane od daljnje potrage.

Možda se ovako čini kao mali dobitak, ali koliko vas ovdje ima 600kn dnevnicu?

Postoji milion kalkulatora na internetu za surebet, ali svi govre isto, treba provesti dnevno sate i sate gledajući čiste brojeve.

Nekad ti se može dogoditi da pogodiš 20 surebet-ova, nekad nećeš naći ni jedan, ali opet, barem ne gubiš ništa, osim vremena naravno {#}

Plus tu moraš gledati samo najbolje kaldionice, jer neke se znaju praviti "MUTAVE" pa ti ne isplate dobitak, odnosno vrate ti samo ulog.

Što praktički znaći da si par mjeseci "radio" đaba {#} ALi ono, ako imaš dovoljno love za početni start, bolje i to, nego kopati cestu {#}

Tip za večeras, Celtic-Barca poluvrijeme/kraj  x/2 nije sigurno, ali ne igra Messi, a ovi se odlično brane doma.

to ti je kona dionicama, samo trebaš gledat kada ratse kada ne, zato je betfair jako dobar za surebet. Kad bih imao toliko depozitaigrao bih a ovako se ne isplati

17 godina
Trustek kaže...

to ti je kona dionicama, samo trebaš gledat kada ratse kada ne, zato je betfair jako dobar za surebet. Kad bih imao toliko depozitaigrao bih a ovako se ne isplati

Kao što sam rekao, ako imaš neki izvor zarade sa strane, i imaš puno slobodnog vremena, isplati se igrati.

Čak imaš nekih stranica gdje imaš pretplatu na surebet ponude.

neke od njih garantiraju barem 4-5 tipova od 2% sigurnog dobitka. Netrebaš imati čak ni neki veliki depozit.

Recimo da imaš 2000kn, i da igraš dnevno dva komada sa ukupnim ulogom od 1000kn.

To ti je je oko 1200kn sigurnih dobitaka. Evo ja imam neki link gdje su mjesečnno traže 1000kn za takve tipove.

Složi se recimo grupa od 5 frendova, plati po 200kn zajedno te tipove, i mjesečno dobijaju po 1000kn...

Nije puno, ali koliko mjeseci si zaredom bio u plusu 1000kn? {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
protjeran

Evo i od mene malo surebet-a. 

Prvo: Nikad, ama nikad ne igrati na dobitak veći od 10%. Jer kladionica zna ponistiti okladu iz samo njoj znani razloga.

Ulog bi se trebao kretat izmedju 750-1500Eura.

Drugo: Kao sto je @rooswelt1991 rekao, igrati samo u poznatijim kladionicama, tipa bwin, bet-at-home, betfair, bet365, expekt, unibet, williamhill ima ih jos par.

Treće: Treba imati banku bar 2000 eura da bi poceo dobivat neke pare, tj da nebi trebao uopce radit neki fizicki posao ili neki drugi.

Četvrto: Imati otvoren racun na Neteller i Skrill, validiran.

Peto: Najlakse je početi sa ovom stranicom, preplatit se na jedan mjesec i pocet zaradjivat. Kada se pojavi surbet instantno vam dolazi mail, sms ili kako ste vec odabrali da vam dodje notifikacija. http://rebelbetting.com/

Šesto: Za totalne početnike, ima i besplatna stranica sa surbet okladama, nisu neke al da posluzit za pocetak. http://www.oddsportal.com/sure-bets/

Mene su blokirali na par kladionica malo jaci jer kada sam ja to igrao nisam ni znao kako funkcionira. No uskoro se zenim pa cu opet pocet, ovaj put na zenino ime i prezime i pametno.

Nadam  se da sam pomogao bar malo. Jer od ovog sto vidim ovdje nema kruha.

Pamet u glavu i nemojte biti pohlepni. Ovo je zarada na duge staze.

B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan

igro sam danas sistem 10/13  poprilicno sam siguran da ce proc ali posto sam budala umjesto Porto-Atletico stavio 2 na atletivo upiso sam 1 i sad molim boga da porto dobije. Sta mislite, je li moguce da dobije?

He who is the cause of someone else becoming powerful is the agent of his own destruction.
15 godina
protjeran
Nizio kaže...

igro sam danas sistem 10/13  poprilicno sam siguran da ce proc ali posto sam budala umjesto Porto-Atletico stavio 2 na atletivo upiso sam 1 i sad molim boga da porto dobije. Sta mislite, je li moguce da dobije?

U nogometu je sve moguće. Tako i taj ishod. Mada po meni je to X.

B-A-R-C-A
16 godina
iNo_bhf kaže...

Mene su blokirali na par kladionica malo jaci jer kada sam ja to igrao nisam ni znao kako funkcionira. No uskoro se zenim pa cu opet pocet, ovaj put na zenino ime i prezime i pametno.

Sa kojih to kladionica i zašto?

Pump The Jam Pump It Up
12 godina
protjeran

Atletico neće izubiti 200%. Zašto nisi dao da ti ispravi listić?

13 godina
neaktivan

Pa sad sam tek skužio a uplatio sam u 2, neznam jel mogu to jos. I naravno, igro sam sistem tako da mi nije problem ali jedan par je jedan par. Ni ja nevjerujem da ce Atletico izgubit htio sam stavit na njih, ali sto ces, glup sam i ćorav. Mislis da mogu jos ispravit listic?

He who is the cause of someone else becoming powerful is the agent of his own destruction.
14 godina
neaktivan
Nizio kaže...

Pa sad sam tek skužio a uplatio sam u 2, neznam jel mogu to jos. I naravno, igro sam sistem tako da mi nije problem ali jedan par je jedan par. Ni ja nevjerujem da ce Atletico izgubit htio sam stavit na njih, ali sto ces, glup sam i ćorav. Mislis da mogu jos ispravit listic?

Nemožeš, mislim da je rok od 5-10min. 
Zato kad uplatiš, provjeriš listić i onda ideš van iz kladionice. 

15 godina
protjeran
bruno03 kaže...
iNo_bhf kaže...

Sa kojih to kladionica i zašto?

Interwetten, Betfair i Bet365. Bez njih nemoš ništa zaradit.

A interwetten mi je uzeo i banku.

B-A-R-C-A
17 godina
iNo_bhf kaže...

Koji su razlog naveli?

13 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
Nizio kaže...

Nemožeš, mislim da je rok od 5-10min. 
Zato kad uplatiš, provjeriš listić i onda ideš van iz kladionice. 

A nisam razmišljo. Jedino mi preostaje da uplatim jos jedan isti listic al ovaj na atletiko x2 al za manji iznos tek tolko da nes dobijem

12 godina
protjeran
Nizio kaže...

Dok ti ne počne prvi par možeš

13 godina
neaktivan

Ovaj mora proc hahaha {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 17:19 (anonymous_Zg).
13 godina
neaktivan
bandrinelli kaže...
Nizio kaže...

Dok ti ne počne prvi par možeš

proso mi je kustosija-hajduk 1:5

17 godina
neaktivan

priča se da Higuain neće danas igrati, pitanje je da li se isplati igrati odg na taj par
http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Napoli/01-10-2013/napoli-higuain-rischio-probabile-forfait-l-arsenal-201271871999.shtml 

15 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...
iNo_bhf kaže...

Koji su razlog naveli?

Na Interwettenu je bio razlog brza isplata. Uplatim npr 800 eura i odmah sutradan trazim isplatu. Na moju nesrecu svaki put sam kod njih dobio, nista nisam izgubio.

Malim slovima u Terms and Conditions pise da to nije dozvoljeno. Kao jedna velika isplata i dvije manje za velike igrace. 

A betfair i bet265 dijele informacije o sumljivim igracima. Tu su me nasli.

B-A-R-C-A
12 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...

Ovaj mora proc hahaha {#}

Celtic i Steaua parovi  neće proć. bar jedan od ta dva...

a koliko vidim za sad Zenit neće pobijedit (imaju igrača manje)  tako da mi ruši jedan listić iz kladare...

he he...već lističi padaju, Zenith nije uspio pobijedit!!{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 19:53 (zlatkor).
14 godina
neaktivan

zenith x :(

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice