Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana izdvojena tema

poruka: 11.931
|
čitano: 3.825.501
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana

šta reći,barca dobila gol u 90'{#}

13 godina
Re: Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana
ibro16 kaže...

Eto postavio sam svoje parove za danas i naravno Montpellier u zadnjoj minuti sa igracem vise primi gol joooooooooooooooooooooooj..{#}

I falili su penal, samo mi je to trebalo kao šlag na kraju usranog dana {#}

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
neaktivan

za nočas ovo odigral!

Nemamo mamića, nemamo suce, samo jedno Hajdučko srce!Što ga više lome to ga više volim!
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 0:19 (bahrija).
17 godina
odjavljen

Evo jedan socijalni nakon drugo vremena :D

http://isvijet.com.hr
13 godina

zna li tko još kakvu stranicu poput bet.blic.rs ? :D

13 godina
neaktivan
tinchy199 kaže...

zna li tko još kakvu stranicu poput bet.blic.rs ? :D

Vitibet.

ali s njima nikad nista, sa bet blicom sam dobio neki listic s ulgom 2 kune dobitak mi je bio 60kn. 

In absolute terms, I am the most legally persecuted man of all times, in the whole history of mankind, worldwide. Silvio Berlusconi 2009.
12 godina
neaktivan

evo moje danas!

15 godina
neaktivan

ja ću ovo za danas

15 godina
neaktivan

Hajduk-Rijeka 1 kvota 2.20 

Hajduk i Rijeka će se danas na Poljudu susresti u 115. po redu Jadranskom derbiju koji je ovaj put derbi u prvom smislu riječi za razliku od nekih prošlih sezona (UŽIVO na Dalmacija Newsu od 19 sati). Susreću se dvije momčadi koje će do posljednjeg kola voditi bitku za Europu, a tri boda iz današnje utakmice mnogo bi značila jednima i drugima.
Uoči ovog dvoboja Hajduk se nalazi na trećem mjestu sa četiri boda manje od Lokomotive, a "bijeli" nikako ne žele dopustiti da se zagrebačka ekipa odlijepi na komotnu prednost. Rijeka je na petom mjestu koje ne vodi u Europu, Split im bježi dva boda zbog čega će momčad s Kantride sigurno učiniti sve da dođu do punog plijena na Poljudu.

Ove sezone imaju dobar skor s Hajdukom iako on nije uvijek bio plod bolje izvedbe na terenu. U posljednjoj utakmici bilo je 1:1 na Poljudu, a Hajdukovi navijači se još uvijek s gorčinom sjećaju prvog susreta na Kantridi gdje su "bijeli" izgubili zbog katastrofalne pogreške suca Križarića koji je Rijeci poklonio pobjedu iz jedanaesterca koji nije postojao.

Hajdukovi igrači zbog toga imaju sigurno motiv više uzvratiti Rijeci pobjedom u finišu sezone. Trener Mišo Krstičević je gledao dvije posljednje utakmice momčadi s Kantride. Oduševljen je načinom na koji se razvija riječki nogomet, ali ne sumnja da će upravo Hajduk sutra biti taj koji će večeras travnjak napustiti uzdignutih ruku. Zadovoljan je i stanjem s ozljedama koje se značajno popravilo u posljednjih tjedan dana. Neki igrači su još uvijek načeti, ali nitko bitniji nije izvan konkurencije.

Ipak, očekuje se da Krstičević neće puno mijenjati za današnji susret. Hajduk će vjerojatno istrčati u sastavu: Blažević, Oremuš, Maloča, Milović, Jozinović, Lima, Milić Sušić, Kouassi, Caktaš i Vuković.

S druge strane Riječani priznaju da su poljuljani nakon posljednjih poraza i to bi moglo rezultirati određenim promjenama u sastavu Matjaža Keka. Bez obzira na to vjeruju da mogu slaviti danas na Poljudu i doći na treće mjesto prvenstvene ljestvice. Kek ne može računati na Cesareca koji je otpao uoči utakmice.

I s navijačke strane ovaj derbi će biti jako zanimljiv. Ne sumnjamo da će Hajdukovi navijači u velikom broju pohoditi Poljud, a dolazak najmanje tristo pripadnika Armade je još jučer potvrđen.

Očekuje se dolazak oko 15000 pristaša Torcide na današnji derbi. {#} 

Nemamo mamića, nemamo suce, samo jedno Hajdučko srce!Što ga više lome to ga više volim!
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 16:27 (bahrija).
15 godina

Mislim da ce danas Rijeka ovo dobit,Rijeka je bolja ekipa dok Hajduk nije nesto.Eventualno izjednaceno,ali ocekujem pobjedu Rijeke.Rijeka ima par gubitaka jer Split i Lokomotiva su jace od Rijeke,a kamoli ne od Hajduka.Hajduk je par utakmica odigrao izjednaceno.

Di2 & EPS FTW!
16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Mislim da ce danas Rijeka ovo dobit,Rijeka je bolja ekipa dok Hajduk nije nesto.Eventualno izjednaceno,ali ocekujem pobjedu Rijeke.Rijeka ima par gubitaka jer Split i Lokomotiva su jace od Rijeke,a kamoli ne od Hajduka.Hajduk je par utakmica odigrao izjednaceno.

{#}

Ja san igra na Hajduka, 2.20. Ne zbog ljubavi prema njemu, nego zbog atmosfere koja će večeras bit na poljudu (1312...)

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
17 godina
odjavljen

Takodjer sam igro na hajduk... Gotova je rijeka.

Izgleda da ce me prije arsenal spalit.

http://isvijet.com.hr
12 godina
neaktivan

izgleda da ćemo popušit - Ajduk gubi 0:2 u prvom dijelu...{#}

16 godina

izgleda da ste pojeli govno.

12 godina
neaktivan

{#}

Hajduk izgubi doma od rijeke, koja opet doma izgubi od Lokomotive!!!

Basel koji igra polufinale UEFE izbugi DOMA od predzadnjeg na tablici sa 0:3

odoše oba listića zbog nečje lijenosti...

15 godina
ivanoile kaže...

Zelim zahvalit svima koji su mi stavili TD,pa eto izgubili ste  jer me niste htjeli poslusat.Samo objektivno treba razmisljat iako sam vise za Hajduk,ali Rijeka je jaca.

Mislim da je ovo bio poklon koef. danas.

@zlatokor

Uvijek treba igrati sa rezervom onoga tko igra neka veca natjecanja,pogotov polufinala jer ce odmarat igrace.

Di2 & EPS FTW!
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 20:54 (ivanoile).
16 godina
neaktivan

Mene srušio 1.35 po ne znam koji puta..... Kopenhagen; hebo ja sebe ako više ikada budem igrao 1.35... Opet mi taj jedan gol fali sinoć me Sligo sj...... :((((

bug caruje, um klade valja
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
ivanoile kaže...

Zelim zahvalit svima koji su mi stavili TD,pa eto izgubili ste  jer me niste htjeli poslusat.Samo objektivno treba razmisljat iako sam vise za Hajduk,ali Rijeka je jaca.

@zlatokor

Uvijek treba igrati sa rezervom onoga tko igra neka veca natjecanja,pogotov polufinala jer ce odmarat igrace.

objektivno-trebao je biti x,.po prigodama i igri--čim su u drugom poluvremenu ušli Andrijašević i Jozinović(pogodio prečku) Rijeka nije mogla prdnuti..

ja odigral x na 2-0 i zamalo da nije upalil-koeficjent bil 9,.. jbga

12 godina
neaktivan
bahrija kaže...
ivanoile kaže...
ivanoile kaže...

@zlatokor

objektivno-trebao je biti x,.po prigodama i igri--čim su u drugom poluvremenu ušli Andrijašević i Jozinović(pogodio prečku) Rijeka nije mogla prdnuti..

ja odigral x na 2-0 i zamalo da nije upalil-koeficjent bil 9,.. jbga

ma dečki ekipa koja bi išla u kvale za UEFU na ljeto nema šta taktizirati!! odma u napad i do 45 minute riješit tekmu...ovako pitanje je oće li Hajduk uopće u kvale, a da sam ja direktor pregledao bih nekoliko zadnjih tekmi (i onu sa Slavenom u kupu) te najlošijim pojedincima uskratio plaće... Hajduk nikad nije stajao lošije ni u prvenstvu ni u euro sceni. Ustvari, ne u Euro sceni, već kvalifikacijsoj sceni za UEFA ligu...

EDIT. sad gledam kak stoji Milan, pa reko bi slično kao Hajduk...Jedva je izjednačio na 2:2 protiv nižerazrednog kluba - a ja igrao hendikep 0:1 {#}. Čak mislim da bi Rijeka pobijedila tu Cataniju, a Milan Hajduka, to sve govori o snazi Milana, kad ono jedva  nerješeno i izgleda da će mi propast listić - Milan mora dat još 2 gola {#}

EDIT 2 - evo Milan dao gol za 3:2 {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 22:22 (zlatkor).
16 godina
neaktivan

Forza Fiume
Oće ko popratit Benficu sutra? 

ZOTAC: It's Time to Play.
12 godina
neaktivan

neeeeee...Milan dao još jedan u sudačkoj nadoknadi!!!{#}

a ja razmišljam par minuta ranije za ovo:

i budala ne uplatim....{#}...al ajd, bar će mi drugi listić proć (stavim ovdje kasnije)

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 22:39 (zlatkor).
15 godina
neaktivan

ja još barcu ne mogu prebolit

16 godina
neaktivan

Niti ja Kopenhagen..... i to doma....

12 godina
neaktivan
neonka kaže...

je dečki al na listiću je bio i Milan - kak vam je bilo kad je bilo 0:1 il 1:2 ili 2:2???{#}

15 godina
neaktivan

Uletio solidan ...

14 godina
neaktivan

Pozdrav, eto počeo sam se i ja kladiti :)...zasad niti jedan dobitak....ali eto ako netko ima neki prijedlog za sutra da odigram bio bih mu zahvalan. 

16 godina
neaktivan
zlatkor kaže...
neonka kaže...

je dečki al na listiću je bio i Milan - kak vam je bilo kad je bilo 0:1 il 1:2 ili 2:2???{#}

Ma znao sam da će Milan pobjediti mislim osjećaj....

Ovdje na live me više živaca koštao PSG sa dva crvena na kraju....

16 godina
neaktivan

Ah 

ZOTAC: It's Time to Play.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 23:39 (DmL).
16 godina
neaktivan

Idem probati za noćas....

12 godina
neaktivan

Danas bi Aston villa trebala pobijedit ak misle ostat u ligi,al opet ko ce ga znat.{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice