- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako sam sinoć bio uvjeren na Bayern i over 2.5 tako sam večeras bio uvjeren na Real i over 2.5.... samo ovo drugo sam pogodio.... :(
Moji prijedlozi za danas.
odigraj to sve u singlovima..
Moji prijedlozi za danas.
odigraj to sve u singlovima..
Odigrao sam doublove 20 kn na svaki.
Pozz.Stavio sam da Lokomotiva daje gol protiv Splita ali autogol je split zabio dali mi se to vazi,
Pozz.Stavio sam da Lokomotiva daje gol protiv Splita ali autogol je split zabio dali mi se to vazi,
Mislim , tj. skoro siguran sam da da!
Ima neko da je siguran100%
Ima neko da je siguran100%
ja, jer se gol broji suparnickoj momcadi.
Zna li ko kako je završila utakmica Croatia Osiguranje-Poreč igrali danas 26.4.2013. u 18:00h?
Zna li ko kako je završila utakmica Croatia Osiguranje-Poreč igrali danas 26.4.2013. u 18:00h?
Dobio Zagreb CO 36-27 !
igralo se kod mene u Novskoj.
Bilo uzitak za gledat :3
Hebote klada vise, nemres vjerovat.
ja imam dojam da se neke tekme produžuju dok netko ne da gol i tako sruši koef. i sam sam izgubio hrpu listića jer nadoknada vremena zna bit i po 5-6 imnuta i onda padne gol i ode prolaz listića...
ja imam dojam da se neke tekme produžuju dok netko ne da gol i tako sruši koef. i sam sam izgubio hrpu listića jer nadoknada vremena zna bit i po 5-6 imnuta i onda padne gol i ode prolaz listića...
Iz 3:0 u 4:3.
Još mislim live u 85 odigrat 2 za 5 kn da dobijem 78,al sam odustao.
No evo nešto i dobitno od danas.
Od nba ću odigrat na san antonio, thompson više, garnett više i parker više.
ja cu nba igrat na san antonio i na boston. jos sam odigro i hokej na chicago protiv calgary.
Iz 3:0 u 4:3.
Još mislim live u 85 odigrat 2 za 5 kn da dobijem 78,al sam odustao.
No evo nešto i dobitno od danas.
Od nba ću odigrat na san antonio, thompson više, garnett više i parker više.
eh da ali koliko više? jer ne daju sve klade isti prag koševa - vidim da si dobtine listiće igro u SS, jesi na SS mislio za NBA broj poena??
da,sve je u ss.
Curry ima problema sa ozljedom tako da Thompson over.
Popodne je koef na Lakers(h+10,5) - San Antonio 2 bio 3,30 ,a sad se trenutno smanjio na 2,50. Lakersi imaju problema sa ozljedama i koliko vidim Blake, Meeks i Nash su pod upitnikom tako da ću i to probati u kombinaciji sa Thompsonom koji je prošle dvije išao u over.
Garnett zadnje dvije tekme nije išao u over makar je u zadnjoj proveo 24 minute na terenu uz 12 poena ,tako da se nadam da večeras ide preko 14,5.
Sretno večeras ukoliko bilo šta igrate!
evo jedan od mene za sutra :)
Pascara - Napoli 2
Bayern - Freiburg 1
Ajaccio - Montpellier x2 ili 2
Atl.Madrid - Real madrid 2
Rk Siscia - Rk karlovac 1
30kn - 250
ii mozda probat
Atl.Bilbao - Barcelona x/2
sretno svima :)
evo jedan od mene za sutra :)
Pascara - Napoli 2
Bayern - Freiburg 1
Ajaccio - Montpellier x2 ili 2
Atl.Madrid - Real madrid 2
Rk Siscia - Rk karlovac 1
30kn - 250
ii mozda probat
Atl.Bilbao - Barcelona x/2
sretno svima :)
Ja bih izostavio real jer pitanje je koju će momčad mourinho izvesti na teren s obzirom da ih u utorak čeka borussia,a pretpostavljam da i atletico želi to drugo mjesto.
ma kakvo pitanje, ronaldo izlazi 100% a to je dovoljno.
Treba i Wiganu .