Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana izdvojena tema

poruka: 11.931
|
čitano: 3.825.384
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana

danas će biti nekoiliko prelaza PK 2/1 sa ekstremno visokim koefima, obično budu po 25 - 30 -35- čak i 40{#}

Totemhem - Man City

Roma - Pescara

Napoli - Cagliari

tu će izgleda bit prelazi, ko je to nanjušio mogo je dignut vel`ke pare {#}

EDIT: BraneZG - sumnjam, ali ako dobiješ molim postavi listić da vidimo! {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 16:14 (zlatkor).
17 godina
neaktivan
Re: Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana
zlatkor kaže...

danas će biti nekoiliko prelaza PK 2/1 sa ekstremno visokim koefima, obično budu po 25 - 30 -35- čak i 40{#}

Totemhem - Man City

Roma - Pescara

Napoli - Cagliari

tu će izgleda bit prelazi, ko je to nanjušio mogo je dignut vel`ke pare {#}

meni sve smrdi da će me to rušit.... {#}

16 godina
Napoli se mogao nanjušit X/2
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
12 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Napoli se mogao nanjušit X/2

nije nego 2/1 i tu je uvijek  naveći koef!!

13 godina
neaktivan

Krvavi freiburg nemre gola dat, pada mi tiket.

upravo sam se vratio iz mrtvih, još jedno, prvo totteham, sada freiburg

In absolute terms, I am the most legally persecuted man of all times, in the whole history of mankind, worldwide. Silvio Berlusconi 2009.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 17:18 (Trustek).
16 godina

mene roma shebala, nemogu vjerovat da su x odigrali.

15 godina
mar123 kaže...

mene roma shebala, nemogu vjerovat da su x odigrali.

Također!

15 godina
neaktivan

iz prve ruke-neki dalmoš je uletio u kladaru i stavio na Slaven..reko je da 6 standardnih igrača nebude igralo za Hajduk...jebat ga-trpa se na velko na taj par-ja odigral oba daju gol... i na drugome listiću navijački 2 na Hajduk {#}

sad bum malo uživo kemijal-krenulo je dobro {#}

Nemamo mamića, nemamo suce, samo jedno Hajdučko srce!Što ga više lome to ga više volim!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 18:48 (bahrija).
12 godina
neaktivan

htio bi naglas postaviti jedno retoričko pitanje a odnosi se na listiće koje vidite dolje, iako ima i onih koje nisam postavio ali je suština ista:

dali je praxa da se pri kraju sezone utakmice poklanjaju ili namjerno gube, jer ovi crveni X koje vidite su sve pobjede autsajdera....{#}{#}{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 20:57 (zlatkor).
15 godina
neaktivan

izbjegavam talijanske govnare u širokom luku,.od kad me napoli zeznul v uefa ligi-više se nekladim na talijane!!

Nemamo mamića, nemamo suce, samo jedno Hajdučko srce!Što ga više lome to ga više volim!
12 godina
neaktivan
bahrija kaže...

izbjegavam talijanske govnare u širokom luku,.od kad me napoli zeznul v uefa ligi-više se nekladim na talijane!!

jel to ono kad je izgubio doma od Viktorije Plzen {#} 0:3...i ja sam onda popušio listić...{#}

EDIT - večeras je Juve - Milan - ko će dobit??

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 21:04 (zlatkor).
16 godina
Mitch kaže...
Pa sta je ovoj Romi, rekao bi da je to najveći zicer danas, u odličnoj su formi zadnjih par utakmica, ali prečesto gube od autsajdera.
Palermo ih je razbio 2:0, a sad ako ih Pescara dobije koja je izgubila zadnjih 7 utakmica onda je vrijeme da se UEFA i unutarnja kontrola malo pozabave...
nisu baš čisti :P

I šta sam reko, pa kako mogu sa zadnjom momčadi koja već sad sigurno pada u drugu ligu i spušili su 7 utakmica za redom, odigrati X DOMA

mene je ta roma zeznula, al ajde ostatak je dobro prosao osim Nurnberga koji je izgubio 0:1 doma (WTF?)

Zenit NAJVEĆA NAMJEŠTALJKA DANA POSLIJE ROME

Čudom zabe u zadnjih 15 sekundi utakmice za 1:0 protiv totalnog autsajdera.

Danasnji zakljucak - Serie A i ruska liga idu na crnu listu..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
zlatkor kaže...
bahrija kaže...

jel to ono kad je izgubio doma od Viktorije Plzen {#} 0:3...i ja sam onda popušio listić...{#}

EDIT - večeras je Juve - Milan - ko će dobit??

ja odigral x2

13 godina
neaktivan

Mene ce juve i milan zeznut, inace volim juve ali nemres mi to radit kad mi je to zadnji par za proc, igrao sam oba daju{#} ti talijani su retardirani do zla boga i cijela njihova liga.

In absolute terms, I am the most legally persecuted man of all times, in the whole history of mankind, worldwide. Silvio Berlusconi 2009.
15 godina
neaktivan
Trustek kaže...

Mene ce juve i milan zeznut, inace volim juve ali nemres mi to radit kad mi je to zadnji par za proc, igrao sam oba daju{#} ti talijani su retardirani do zla boga i cijela njihova liga.

Juve ti zabio

12 godina
neaktivan

igro sam hendikep na Juve i PSG - ajmo još po jedan gol svaki!!!!{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 22:07 (zlatkor).
13 godina
neaktivan
bahrija kaže...
Trustek kaže...

Juve ti zabio

ma znam tako je danas bilo i sa freiburgom i tottenhamom, ali mi vec na zivce ide cekat da mi par prođe u zadnjim minutama, znam da je i to ponekad potrebno i da su ponekad takvi listici najzanimljivi ali kad igraju talijani onda je muka isusova.

http://manunitedfans.lockerdome.com/articles/107341577

neka bude penal i za milan ja zadovoljan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 22:09 (Trustek).
15 godina
neaktivan

rangersi vode 2-0,..još minesota mi treba-i to je to--ovo odigral v lokalnom kafiću-usput bil na cugi z legom {#}

15 godina
neaktivan

fula se navelko {#}

13 godina
neaktivan
bahrija kaže...

fula se navelko {#}

evo ga meni još malo milan, jedini dasnji par ali nema veze ipak sam imao previse parova na narodnom.

12 godina
neaktivan
bahrija kaže...

fula se navelko {#}

al je ttuga još veća kad pogodiš velike koefe a na malima (ispod 1,5) fulaš!!!{#}

13 godina
neaktivan

Evo ga pao na milanu.

15 godina
neaktivan
Trustek kaže...

Evo ga pao na milanu.

E jbg stari , prelose meni jucer pao Vancouver X odigrali ... A skoro sam pogodio kvotu 46.. Al najgora stvar je to kad ti zadnji par padne , al to je klada.

Concordia parve res crescunt , discordia maximae dilabunter.
16 godina
neaktivan

Patnik

ZOTAC: It's Time to Play.
15 godina
neaktivan
branezg kaže...
Trustek kaže...

Evo ga pao na milanu.

E jbg stari , prelose meni jucer pao Vancouver X odigrali ... A skoro sam pogodio kvotu 46.. Al najgora stvar je to kad ti zadnji par padne , al to je klada.

ko meni  minesota {#}

15 godina
neaktivan

Nemam srece {#}

EDIT: Bayern F+2 je bio poklon dana u subotu 2,70 kvota 

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 3:30 (tonyx1209).
15 godina
neaktivan
bahrija kaže...
branezg kaže...
Trustek kaže...

Evo ga pao na milanu.

ko meni  minesota {#}

Bas je jucer neki nesretan dan , a sta ces . Al ja  izbjegavam igrat u ovih zadnjih par kola na Minnesotu i Calagary , bas su zahebani . Iako me bas cudi da Minnesota ovo nije dobila ( osobno za Minnesotu navijam u NHL-u )

Concordia parve res crescunt , discordia maximae dilabunter.
12 godina
neaktivan

eh, već je i vrijeme da prestanem gubiti listić na 1 paru...{#}

15 godina
neaktivan
branezg kaže...
bahrija kaže...
branezg kaže...
Trustek kaže...

Evo ga pao na milanu.

ko meni  minesota {#}

Bas je jucer neki nesretan dan , a sta ces . Al ja  izbjegavam igrat u ovih zadnjih par kola na Minnesotu i Calagary , bas su zahebani . Iako me bas cudi da Minnesota ovo nije dobila ( osobno za Minnesotu navijam u NHL-u )

gledal sam tekmu-minesota imala 3 put više udaraca na gol-al jbga pak ih nije išel,..a i golman je skidal čiste zicere jbga

13 godina
neaktivan

Evo ga jedan nocni sa zadnjih 10 kn, ameri -.-

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice