- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
oba dva listića padaju--jbga..više sreće drgi put--nažalost...
Eh ja nisam i to me samo zaje****
20.04 20:00 Barcelona : Levante 1 1.20
20.04 15:30 Dortmund : Mainz 1 1.50
20.04 15:00 ST/Cibalia : Dinamo Z. 2 1.80
20.04 17:00 Marseille : Brest 1 1.35
20.04 02:30 Chicago 4:4 Nashville 1x 1.20
Chicago prosao, mozete odigrat ostatak (4,37 kvota), inace meni je ukupna 5.24
stavio 20, dobitak 99,56 :)
po čemu su to ziceri? ja bi to izbjegavao, Bayern je osigurao naslov prvaka, u utorak ih čeka Barcelona, ova utakmica im ništa ne znači i vjerojatno će odmarati sve igrače, a ni protivnik im nije bezazlen, u gostima kod Hannovera. Ne kažem da sigurno neće pobijediti, ali nije to ni zicer i ja bi to izbjegavao. Slično vrijedi i za Borussiju...
Evo od mene za danas.
At.Madrid-Barcelona 2 1.40
Chicago-Phoenix TiK 1 1.50
Split-Osijek 1X 1.15
Real Madrid-Betis 1 1.25
Đoković-Fognini 1 1.10
UKUPNO: 3.3206
po čemu su to ziceri? ja bi to izbjegavao, Bayern je osigurao naslov prvaka, u utorak ih čeka Barcelona, ova utakmica im ništa ne znači i vjerojatno će odmarati sve igrače, a ni protivnik im nije bezazlen, u gostima kod Hannovera. Ne kažem da sigurno neće pobijediti, ali nije to ni zicer i ja bi to izbjegavao. Slično vrijedi i za Borussiju...
Mainz ima ozlijedenog glavnog strijelca, a Bayern odmara sav napad (osim Pizzara)
vjerojatno su zato u prvoj minuti vec poveli.
Rebe podjeli svoje znanje !
Rebe podjeli svoje znanje !
nema tu znanja, samo dobar osjecaj ;)
sto vise mislis, to manje pogodaka...
ne trebaš se praviti pametan, jesam li ja negdje napisao da oni neće pobijediti? naravno da nisam, pa zato su i manji koeficijenti na njih nego na njihove protivnike. Ja sam samo komentirao tvoj post u kojem si napisao da si to ziceri, a to nema veze sa zicerom.
ne trebaš se praviti pametan, jesam li ja negdje napisao da oni neće pobijediti? naravno da nisam, pa zato su i manji koeficijenti na njih nego na njihove protivnike. Ja sam samo komentirao tvoj post u kojem si napisao da si to ziceri, a to nema veze sa zicerom.
kako nisu ziceri? bayern i borussia su timovi koji dobivaju sve sto im dode. evo bayern vodi 3-0 a kao cuva igrace.
kako nisu ziceri? bayern i borussia su timovi koji dobivaju sve sto im dode. evo bayern vodi 3-0 a kao cuva igrace.
pa nisu bili ziceri s obzirom na sve okolnosti, ja neznam kako tebi to može biti zicer. Eto danas je prošlo, ali u dosta slučajeva će te takvi parovi koštati. Ako ti nazivaš zicerom kad neki klub odmara igrače, kad ga za samo 3 dana čeka utakmica sezone i kad je to natjecanje već osigurao titulu, onda ok, tvoja stvar. Ja se držim daleko od takvih utakmica...
samo petardu bayern uvalio,hehehehe
samo petardu bayern uvalio,hehehehe
ma joj, pa zicer dana, bayern rastura sve pred sobom, evo s rezervama je natuko 5 0 u 71. minuti
I eto Bundesliga plodna danas.
Bayern po dva gola sa Gomezom, Pizzarom, jedan Ribery-a i autogol Hannovera
na kraju 1-6
Meni bitno - Dortmund isto zicer proso 2:0
Jos mi je Dinamo dobio 1:0 (eurogol Jedvaja)
Fino danas prolazi cekam Valencia - Malaga za 170 kn ( igro X2 - 2.20kofa.)
Eto i Marseille poveo protiv Bresta