Evo jedan listic kroz cijeli tjedan, sta mislite hah?
a šta si odigro?
Pogledaj pod Tip.
Evo jedan listic kroz cijeli tjedan, sta mislite hah?
a šta si odigro?
Pogledaj pod Tip.
Jel zna tko što je bilo sa utakmicom Poljska Japan, prijateljska hokej?
2:5 za Japan
Jel zna tko što je bilo sa utakmicom Poljska Japan, prijateljska hokej?
2:5 za Japan
Našai i ja, šteta...
1 listić trebal bi proći ,..drugi listić klasa optimist
1 listić prešel -drugi zamalo,..da estudiantes nije igral s igračem manje cjelo drugo poluvreme garant bi zabili,.bolja ekipa su!!
Čim su se parovi izvukli rekao sam da Malaga prolazi dalje, nakon prvog rezultata još više vjerujem. Neznam zašto ali imam feeling da če barem remizirati i proći, fino X2 3.30,50kn pa kud puklo da puklo ;)
Čim su se parovi izvukli rekao sam da Malaga prolazi dalje, nakon prvog rezultata još više vjerujem. Neznam zašto ali imam feeling da če barem remizirati i proći, fino X2 3.30,50kn pa kud puklo da puklo ;)
Nevirujem,ali sretno.
pa kad nisu na svom terenu pred svojom publikom dali niti jedan gol kak misle proć u gostima i to kod neporaženih u ovoj sezoni LP???
Pao prvi gol za malagu
Pao prvi gol za malagu
1-1 , bit ce 2.pol za prste polizat.. A ja ovo odigro danas pa cemo vidit...
Sretno Brane do dobitka idemo :)
izgleda da ce real ispusit ili bar remizirat. ja sam predvidio x ali zasad real gubi.
http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/144540964337860.html
MALAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA <3333333
malaga prolazi, real mora drzat ovaj 3 1 i dobro mu je.
ovako nešto...presumnjivo...
ko je bio lud da igra na Malagu i Galatasaraj??? koef cca 50!!!???
EDIT_ evo sad gol za Borusiju...
EDIT 2 - evo Borusija još jedan gol!!! spasila mi listić!!!!!!!!!!
šta će se ovo večeras doogditi...kakva ludnica...nema više vremena za bilo šta...45:38....kraj!!!!!!!!! Borusija mi spasila listić u 93. minuti!!!
Borussia 3:2 vodi...........
hehe borussia daje 2 gola u 2 minute
Ajmoooooo Borussia
Pao prvi gol za malagu
1-1 , bit ce 2.pol za prste polizat.. A ja ovo odigro danas pa cemo vidit...
Sretno Brane do dobitka idemo :)
Hebiga stari , ma nije mi ni tolko do dobitka kolko mi je zao Malage .... Zasluzili su .
Hebiga stari , ma nije mi ni tolko do dobitka kolko mi je zao Malage .... Zasluzili su .
na to su trebali mislit u Španjolskoj...
Bolje da je galatasaray proso, zasluzio je a zao mi je malage stvarno nisam ocekivao da moze ovako iznenadit!
Bilo bi mi puno draze da je Malaga prosla. Tako malen klub a dosli tako daleko u LP.
Istina doduse, da nije Willija na golu Malage, Borussia bi ih razbila u oba dvije utakmice al eto sta je tu je.
Bolje da je galatasaray proso, zasluzio je a zao mi je malage stvarno nisam ocekivao da moze ovako iznenadit!
Niko nije ocekivao , al to je taj njemacki mentalitet - 100 posto do zadnje sekunde , nista nije nemoguce...
Sutra onda mozemo svasta ocekivati, prolaz juveta i parisa :D
juventus mozda ali barcelona je takav klub da je to jednostavno nemoguce, samo nisam siguran dal messi igra? nesto se pricalo da ce ga ipak stavit.