tko su kec i joker?
https://www.facebook.com/pages/K-E-C/415711921833632 kec
https://www.facebook.com/pages/JOKER-TIP/456765721050929 joker
tko su kec i joker?
https://www.facebook.com/pages/K-E-C/415711921833632 kec
https://www.facebook.com/pages/JOKER-TIP/456765721050929 joker
Jučer loš dan, u minusu 200 kn. Ni NBA nije prošao.
Ali mi je zanimljivo kako su uvod i predstavljanje na Jokeru i kec-u po istoj sabloni. Ali nema veze ako pogađaju zasto ne.
KEC baš i ne pogađa, ovi parovi koje sam analizira su mu užasni.
Joker je valjda pametniji pa samo dojave posta.
Sutra lijepo ispratim Jokera sa nekih 50 kuna i to je to :D
Ako prođe slijedeći put stavljam malo veću svotu
Sutra lijepo ispratim Jokera sa nekih 50 kuna i to je to :D
Ako prođe slijedeći put stavljam malo veću svotu
Mene više brine što onaj post još nema 500 likeova (i sumnjam da će imati do sutra) pa će onda tip poslati samo onima koji su sve postove dosad likeali i shareali i šta sve ne, a ja....nemam facebook
Ako si ti među ovima gore, daj postaj tu taj par ako on već neće javno
Ma ne brini,stavit će on sigurno
HC Thurgau-HC Lausanne (02.01. 17:00) 2 1,40
Montrose(PiK)-BerwickR (02.01. 16:00) 1,60
Lekhwiya SC(2,5)-Paris SG (02.01. 15:30) Više 1,50
TEČAJ: 3,3600EV. DOBITAK: 76,81kn ULOG: 24,00kn ( 22,86kn + 1,14kn ( 5% MT )) evo jedan brzi
Prati li tko kako Celtic igra? Imaju li uopće šansu za pobjedu ili?
Ima li itko neki info o odgođenim škotskim tekmama danas?
Sve je pogođeno osim odgođene
Partick-Hamilton
To će ti biti koeficijent 1.00.
To će ti biti koeficijent 1.00.
To znam, zanima me ŠTA SE DOGODILO, tj. jel je u pitanju vrijeme ili nešto drugo, jer ukoliko će se održat u roku 3 dana onda moram čekati tekmu, znači nema isplate dobitka s koeficijentom 1.
Uložio sam sve, sve pogodio i sad čekam da storniraju odgođenu tekmu, pa ako je u roku 3 dana ponovo, onda nema storniranja nego moram čekati da se odigra.
Ajde Chelsea, c'moooon
Ja ne mogu vjerovat, izgleda da će me najmanji koef. zajebat
Znam kako ti je, odigram onaj listić od jokera i ubacim chelsea i sad bi se ubija :/
EDIT: 0-1 gotovi smo
Jbt Chelsea
Znam kako ti je, odigram onaj listić od jokera i ubacim chelsea i sad bi se ubija :/
Uplatio 100kn na listić (dobitak 686), sve pogodim i čekam još samo Chelsea i mislim si "idem novi listić uplatit za svaki slučaj" - 50kn na X2 koef. 3.20....
Suma sumarum: umjesto 536kn profita, imam 2+kn profita
A bar si u +.u
Mislim da kad ja sutra uplatim da ne prolazi...
Uplatio 100kn na listić (dobitak 686), sve pogodim i čekam još samo Chelsea i mislim si "idem novi listić uplatit za svaki slučaj" - 50kn na X2 koef. 3.20....
Mene Benfica s odigranim hendikepom 0:5 spasila da budem 1,66kn u + ..
LOL
Ni mene nije danas služilo, za sad u minusu, ostao mi backup listić koji čekam, NBA i AHL, ako prođe, 5 parova, "zicera", završit ću s 9 lipa u plusu.... :D
Šteta što nisi 200 kn uplatio na X2.
Šteta što nisi 200 kn uplatio na X2.
Šteta što sam uopće igrao Chelsea, neka se srame, i oni su mi pobjedili Bayern u finalu LP?!
Jbt stavim na live-u everton da ce preokrenut , Liverpool tocan rez. i tenis (Ferrer brijem) zbroj gemova , sve prođe i Chelsea tocan rezultat(0:0) i maleri izgube na kraju , prodane duše , gade mi se . A bio sam tako siguran da ce x igrat , ulog 5 kn pa se ne sekiram previše, al opet mogo je to bit ugodan pocetak godine ... Cujem da se sutra prate neakve facebook dojave i tako to :)
Nemoj mi odma TD stiskati ali dali je netko možda čuo za ovog lika http://dojava-nogomet.bloger.index.hr "Mihael Hinduz" <dojavaexpert@gmail.com>,
Nudi mi tu kao nekakve dojave za subotu bla bla
100€ prije tekme i 100€ poslije
Nemoj mi odma TD stiskati ali dali je netko možda čuo za ovog lika http://dojava-nogomet.bloger.index.hr "Mihael Hinduz" <dojavaexpert@gmail.com>,
Nudi mi tu kao nekakve dojave za subotu bla bla
100€ prije tekme i 100€ poslije
Da ima dojavu onda bi sam pare stavio na nju, a nebi ju razvikavao preko interneta da što više ljudi stavi pare na nju i da ju kladionica blokira.
To s dojavama je meni takva glupost i prevara. Da netko ima zaista dojavu, npr 1/2, 2/1, za dve utakmice, koef 900, pa dao bi mu 500.000 kn za tu istu dojavu. Al nema takvog.
Jedini uvijet, za tu prvu dojavu bi bio da on da 50% uplaćenog iznosa, znaći 600 kn, a ja bi odigrao ostalih 600 kn. Pa ti vidi hoće li koji dojavljaš ti potpisat na papir dogovor.
Pozz, eto, nakon visegodisnjeg igranja zakljucio sam da kuca uvijek dobiva i sto duze igras to ti se matematicka vjerovatnost da dobijes smanjuje zato jel sta zapravo definira dobitak?
100.000, 1.000.000.000kn, kad je dosta?
Uplacivat po 100-200kn, pa malo skocit na 600-700 plusa, pa past na 300 pa opet gore na 500-600 etc etc, na kraju uvijek zavrsim na nuli il minusu..
U glavnom necu vise tako igrat.
Treba odigrat jedan listic relativno visokog rizika za vecu lovu i sve il nista i poslje spalit sve veze s kladom.
U glavnom, igrao sam na NBA X-eve i bilo je jako lijepo neko vrijeme no unazad mjesec dana u jednom kolu se izvuce 1 il maksimalno 2 x-a..
Vise cak nit ne gledam koeficijent , sve mi je 50% , il prolazi il ne, neko sbere 20 parova za 5kn i prodje mu, neko od jutra do mraka cita i prati i sve zna i uplati 20 strateških listica i opet popusi na kraju(ako ne odma onda u roku tjedan dva aktivnog igranja).
Mislim, nek se javi ko je ubro dosta da ne mora igrat vise...
Tak da sam odlucio odigrat jednu od ovih kombi danas s tocno ovom cifrom, pa prodje dobro, ne prodje i jopet dobro...
Da vidim koji bi vi odigrali od ovih...
3 | 1 lisitic |
---|---|
0 | 2 listic |
0 | 3 listic |
2 | 4 listic |
7 | nijedan |
Ajde Chelsea, c'moooon
Ja ne mogu vjerovat, izgleda da će me najmanji koef. zajebat
I mene isto ovo zaj...
Pogodim na listiću 6 parova od 1.85 i taj chelsea izgubi doma. Na 5 kn sam mogao podići 1000 kn, ali uvijek naijizgledniji zezne. Od sada se kladim samo na velike koeficijente,
bar mi neće biti žao kad nešto izgubi.
Veky krenuo danas s niskim ulogom ako ga želite pratiti... Ja sam uložio sve tako da mi je trenutno stanje na SS-u 0 -.-'