Prolazi li ovo?
Đoković N.-Ferrer D. 1
Montep.Siena-Unics Kazan 1
BryanB/BryanM-LindstR/Teca 1
3 | Da |
---|---|
4 | Ne |
Prolazi li ovo?
Đoković N.-Ferrer D. 1
3 | Da |
---|---|
4 | Ne |
Prolazi li ovo?
Đoković N.-Ferrer D. 1
neznam ja osobno mislim da đoksi neće dobit ferera
u zadnje vrijeme ne pratim baš tenis, zato i pitam...
u zadnje vrijeme ne pratim baš tenis, zato i pitam...
a neznam ja nikad ne igram na favorite, a đoković mi i nije neka igračina, bez obzira na 1.mjesto na ATP ljestvici, da bi mogao dobiti ferera, neznam možda sam u krivu
vidim sada da je murray otpao sa barclaysa, vjerojatno zbog ozljede jer nisam pratio, a umjesto njega je uletio 9 igrač svijeta tipsarevic
uvijek je najbolje 1-2 pa takav ulog, ali ne sa takvim kvotama, to je rizik za ništa
uvijek je najbolje 1-2 pa takav ulog, ali ne sa takvim kvotama, to je rizik za ništa
Pa i nije rizik, pogledaj po temi moje listiće pa vidi... Prije ću pogoditi 1,40 + 1,20 nego jedna od 2,10...
Pa i nije rizik, pogledaj po temi moje listiće pa vidi... Prije ću pogoditi 1,40 + 1,20 nego jedna od 2,10...
neznam, igraj kako ti štima, svatko ima svoje veselje, ja te samo savjetujem jer sam se dosta puta opekao baš na ovome što ti sada radiš
Sve te može zeznuti ali bolje je 1/2 para nego ih natrpati 5-6-7... Evo nekih mojih radova.
ja nisam nigdje ni rekao da igraš 5,6,7 parova
ovo što si pogodio svaka čast
dancevic - robert 2 @ 2,20 bum 17e
dancevic je bolji igrac sa 2-0 u h2h u boljoj formi no ja cu opet na potrebite robert 106 ima mogucnost se penjati prema top 100 proslo kolo je odigro zadovoljavajuce protiv struffa.turnir prije toga ispo je u egal mecu od bernkisa sto bi reklo da se ipak polagano 'prekasno' budi.dancevic je bolji igrac ali je i specijalac psiho jos se sjecam protiv mella na travi fulanih 6 mec lopti imo je 2-0 laganih u setovima i brejk u trecem pa brejk u cetvrtom pa mec lopte u taju cetvrtog i na kraju izgubio.da ne govorimo o sad vec epskom mecu sa bohlijem di je izustio fuck u bohli i dobio kazneni bod u odlucujucem tie.dancevic je favorit i bolje igra no ja idem na potrebitog roberta bolji koeficijent
2:0 poslije sam kad je vec bilo prekasno vidio da je namjesten mec po livescorehunteru i tennis forumu ekipa je igrala po 1000e 2-0 dancevic robert je u drugom setu imo 5-3 i servis izgubio je set 5-7
Kak Đoković igra? ->
trenutno mu moj kolega ferrer drži sate tenisa
nadam se samo da đoković neće predat, premda je poznat po tome
Kakav sam ja je.eni kreten
Danas oko 6 popodne pričam sa kolegom kak razmišljam da stavim 100kn na Barcelona i Milan oba daju gol, i na Valenciju da će pobjedit.
I naravno, neodigram to, a sad da sam igro ljepo bi imo 100kn više u džepu..dobitak sa 100 je bio 200..
I naravno, neodigram to, a sad da sam igro ljepo bi imo 100kn više u džepu..dobitak sa 100 je bio 200..
Lako je sad pričat kad je utakmica završena...
Lako je sad pričat kad je utakmica završena...
jel ti nevidiš da sam napisao "i naravno, neodigram to"..uostalom, evo ti slika dolje, napiso sam to njemu na zid dok je još bilo 4:0 za Valenciu..
Evo što sam odigrao za danas
Karsiyaka-Rizespor X2
Tacuary-Cerro P. X2
Koeficjent: 1,85 HL
Ulog: 150
Inače ovo nisu moji parovi, nego parovi kladioničara koji mi šalju parove :). Kako sada stvari stoje listić je dobitan. U zadnje vrijeme dosta su pogađali, probat ću svaki dan stavit ono šta preporuče pa možda nekom pomogne :)
hehe, nisam prije vidio ovu temu :)
Evo šta je za danas:
Vejle BK-HB Koge 1X
Farjestad(5,5)-Vaxjo Laker -u utakmici će biti manje od 5,5 golova
Koeficjent: 2,02 SuperSport
istinita prica jucer idem odigrati tursku 2. ligu rizespor 3+ i neznam kak kojim slucajnim klikom ili sta vec samo mi odigra konyaspor x @ 3,20 20e .ja ves psujem jer su u zadnjih 5 kola oboje imali po 3 x-a . he he zavrsilo je 1-1 .bolje da racunalo odlucuje za mene nego moje pracenje statistika
istomin - bachinger 2 @ 2,20 bum 12e
istomin je poznatiji igrac koji nije u blistavoj formi ja cu opet i ovo kolo na bachinger koji ima motiva za spusta rank na 100 mada jos uvijek stoji opaska da je bachinger putovo iz brazila u helsinki
0:2
he he he kad tu ne pastam mi bolje ide, bugov forum mora da je jinx za mene
EUR 12.42 Single: PEDRO SOUSA @ 3.600 [Match Betting - Match] - Pedro Sousa v Joao Souza Challenger - Guayaquil Mens
EUR 20.00 Single: MINNESOTA WILD @ 2.375 [Win/Draw/Win - Match] - Nashville Predators @ Minnesota Wild NHL Matches
jucer mi 2/2 nocna usla sa masnim koeficijentima kad nisam posto na bugu
EDit
manglerud - stjernen 1 @ 2,15 bum 19.5e
susret pod radnim nazivom dva losa ubise milosa .oba dva kluba dno norveske lige uz frisk i eventualno rosenborg koji je nesto jaci od ovog trojca.manglerud vjerovatno i najlosiji trenutno 5 poraza u nizu i vrijeme je za prekid serije.bodovi protiv ovakvih protivnika zlata vrijede jer su to izravno konkurenti za nizu diviziju razigravanje.manglerud doma i nije tako los kako se cini na papiri uspjeli su top timove poput sparte i storhamera odvesti u produzetke na svom ledu. jos nesto sto im ide u korist je h2h 10-3-7
brynas - skelleftea 2 @ 2,85 bum 15e
gosti dva poraza u nizu kao i domacin.oboje traze pobjedu nakon 2 runde bez bodova i vjerojatnost x-a u tvrdoj utakmici je dosta velika.ipak meni skelleftea vise dopada kao izbor , ekipa koja je u gostima mucila hv71 dobila linkoping uostalom vec jednom i brynas ove sezone.tu je jos i povoljan h2h na gostojucu stranu
u subotu Šibenik protiv Hajduka igra sa juniorima. Vjerojatno ste čuli u kakvoj je situaciji Šibenik,pa požurite u SuperSport,koeficijent na Hajduk je još uvijek 1.70.
u subotu Šibenik protiv Hajduka igra sa juniorima. Vjerojatno ste čuli u kakvoj je situaciji Šibenik,pa požurite u SuperSport,koeficijent na Hajduk je još uvijek 1.70.
jel zicer da šibenik igra s juniorima?
jel zicer da šibenik igra s juniorima?
http://www.hrsport.net/vijesti/429342/nogomet-1-hnl/placa-nema-sibenik-protiv-hajduka-s-juniorima
Fiorentina - Empoli 1 ok :)
Caja Laboral - Fenerbahce Ulker 1 Not ok :( produzeci...
ahhha bugov form mi stvarno jinx jucer eksperimentalno potvrdio
dva hokeja koja sam tu posto oba su vodili i izguibili primavs golove u zadnjim minutama trecina
ahhha
posto ovdje
EUR 12.21 Single: MATTHIAS BACHINGER @ 2.200 [Match Betting - Match] - Denis Istomin v Matthias Bachinger Challenger - Helsinki Men
EUR 19.86 Single: MANGLERUD STAR @ 2.150 [Win/Draw/Win - 60 Mins] - Manglerud Star v Stjernen Norway Eliteserie
EUR 15.00 Single: SKELLEFTE AIK @ 2.875 [Win/Draw/Win - 60 Mins] - Brynas v Skellefte AIK Elitserien
ne posto ovdje radi eksperimenta
EUR 15.00 Single: DYNAMO MOSCOW @ 3.200 [Win/Draw/Win - 60 Mins] - SKA St Petersburg v Dynamo Moscow Russian KHL League
EUR 17.00 Single: TAPPARA @ 1.952 [Win/Draw/Win - 60 Mins] - Tappara v HPK Hameenlinna sm Liiga
EUR 15.00 Single: GUIDO PELLA @ 2.600 [Match Betting - Match] - Pavol Cervenak v Guido Pella Challenger - Guayaquil Mens
EUR 18.18 Single: KK ZAGREB @ 2.300 [Money Line - Match] - KK Zagreb v Brose Baskets Group B
ljudi moji jer ovdje neko baca uroke na forumu he he he he he he .........
eto za danas pa da vidim dal ste stvarno takvi jinkseri
EUR 20.81 Single: MICHAEL BERRER @ 1.700 [Match Betting - Match] - Michael Berrer v Daniel Brands Challenger - Helsinki Mens
eto teorije dodatno potvrdjena berrer je imo set i 7 brejk sansi napravio je 8 duplih zanimljivo a u borbi za top 100
EUR 15.00 Single: SIBIR NOVOSIBIRSK @ 2.300 [Win/Draw/Win - 60 Mins] - Sibir Novosibirsk v Atlant Mytischi Russian KHL League
to je bilo to od mene sa postanjem praznovjerje je mocna stvar pa da usparam i vama i sebi novac
Parovi za danas:
FSV Frankfurt - Paderborn 07 X2
Volendam - BV Veendam -(više od 2,5 gola), na utakmici će biti zabijeno više od 2,5 gola
Koeficjent: 1,90 SuperSport