Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana izdvojena tema

poruka: 11.931
|
čitano: 3.824.129
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana

Prolazi li ovo?

Đoković N.-Ferrer D. 1
Montep.Siena-Unics Kazan 1
BryanB/BryanM-LindstR/Teca 1

3 Da
4 Ne
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 11:42 (razbijach**).
15 godina
neaktivan
Re: Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana
razbijach** kaže...

Prolazi li ovo?

Đoković N.-Ferrer D. 1
Montep.Siena-Unics Kazan 1
BryanB/BryanM-LindstR/Teca 1

neznam ja osobno mislim da đoksi neće dobit ferera

Hrvatska vidje svakojakih čuda, al' ne nađe štrika za toliko juda
13 godina
odjavljen
Nego kaj treba staviti 20/50 kuna na 5/10 parova da te jedan uvijek zezne? Stalno igram 100/200/500/1000 na 1 ili 2 para.
14 godina
neaktivan
cola777 kaže...

u zadnje vrijeme ne pratim baš tenis, zato i pitam...

15 godina
neaktivan
razbijach** kaže...
cola777 kaže...

u zadnje vrijeme ne pratim baš tenis, zato i pitam...

a neznam ja nikad ne igram na favorite, a đoković mi i nije neka igračina, bez obzira na 1.mjesto na ATP ljestvici, da bi mogao dobiti ferera, neznam možda sam u krivu

vidim sada da je murray otpao sa barclaysa, vjerojatno zbog ozljede jer nisam pratio, a umjesto njega je uletio 9 igrač svijeta tipsarevic

15 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
Nego kaj treba staviti 20/50 kuna na 5/10 parova da te jedan uvijek zezne? Stalno igram 100/200/500/1000 na 1 ili 2 para.

uvijek je najbolje 1-2 pa takav ulog, ali ne sa takvim kvotama, to je rizik za ništa

13 godina
odjavljen
cola777 kaže...
Diplomat kaže...

uvijek je najbolje 1-2 pa takav ulog, ali ne sa takvim kvotama, to je rizik za ništa

Pa i nije rizik, pogledaj po temi moje listiće pa vidi... Prije ću pogoditi 1,40 + 1,20 nego jedna od 2,10...

15 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
cola777 kaže...
Diplomat kaže...

Pa i nije rizik, pogledaj po temi moje listiće pa vidi... Prije ću pogoditi 1,40 + 1,20 nego jedna od 2,10...

neznam, igraj kako ti štima, svatko ima svoje veselje, ja te samo savjetujem jer sam se dosta puta opekao baš na ovome što ti sada radiš

13 godina
odjavljen

Sve te može zeznuti ali bolje je 1/2 para nego ih natrpati 5-6-7... Evo nekih mojih radova.

15 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Sve te može zeznuti ali bolje je 1/2 para nego ih natrpati 5-6-7... Evo nekih mojih radova.

ja nisam nigdje ni rekao da igraš 5,6,7 parova

ovo što si pogodio svaka čast

15 godina
HRVATSKI LOCKERZ-REGISTRIRAJTE SE I ULOVITE MRAK STVARI ZA 1 KN http://www.pecalica.hr/users/add/3cc3a8170739df8f3d220d3e2fc0d02d
17 godina
neaktivan

dancevic - robert 2 @ 2,20 bum 17e

dancevic je bolji igrac sa 2-0 u h2h u boljoj formi no ja cu opet na potrebite robert 106 ima mogucnost se penjati prema top 100 proslo kolo je odigro zadovoljavajuce protiv struffa.turnir prije toga ispo je u egal mecu od bernkisa sto bi reklo da se ipak polagano 'prekasno' budi.dancevic je bolji igrac ali je i specijalac psiho jos se sjecam protiv mella na travi fulanih 6 mec lopti imo je 2-0 laganih u setovima i brejk u trecem pa brejk u cetvrtom pa mec lopte u taju cetvrtog i na kraju izgubio.da ne govorimo o sad vec epskom mecu sa bohlijem di je izustio fuck u bohli i dobio kazneni bod u odlucujucem tie.dancevic je favorit i bolje igra no ja idem na potrebitog roberta bolji koeficijent

2:0 {#} poslije sam kad je vec bilo prekasno vidio da je namjesten mec po livescorehunteru i tennis forumu ekipa je igrala po 1000e 2-0 dancevic robert je u drugom setu imo 5-3 i servis izgubio je set 5-7

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 11:40 (Tcherot).
13 godina
odjavljen

Kak Đoković igra? ->

15 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Kak Đoković igra? ->

trenutno mu moj kolega ferrer drži sate tenisa

nadam se samo da đoković neće predat, premda je poznat po tome

17 godina

Kakav sam ja je.eni kreten {#}

Danas oko 6 popodne pričam sa kolegom kak razmišljam da stavim 100kn na Barcelona i Milan oba daju gol, i na Valenciju da će pobjedit.

I naravno, neodigram to, a sad da sam igro ljepo bi imo 100kn više u džepu..dobitak sa 100 je bio 200..{#}

16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

I naravno, neodigram to, a sad da sam igro ljepo bi imo 100kn više u džepu..dobitak sa 100 je bio 200..{#}

Lako je sad pričat kad je utakmica završena...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
neaktivan

evo malo da vam vadim mast mijau

sada odo sretan spavat laku noć mijauuuu

pozdrav svima koji me prate :D

laku noć još jednom

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 22:48 (cola777).
17 godina
cuspajz kaže...
Hacker002 kaže...

Lako je sad pričat kad je utakmica završena...

jel ti nevidiš da sam napisao "i naravno, neodigram to"..uostalom, evo ti slika dolje, napiso sam to njemu na zid dok je još bilo 4:0 za Valenciu..

16 godina
neaktivan

Evo što sam odigrao za danas

Karsiyaka-Rizespor  X2

Tacuary-Cerro P.  X2

Koeficjent: 1,85 HL

Ulog: 150

Inače ovo nisu moji parovi, nego parovi kladioničara koji mi šalju parove :). Kako sada stvari stoje listić je dobitan. U zadnje vrijeme dosta su pogađali, probat ću svaki dan stavit ono šta preporuče pa možda nekom pomogne :)

Smiješni video klipovi
13 godina
neaktivan
Dobro da si javio na vrijeme :)
16 godina
neaktivan

hehe, nisam prije vidio ovu temu :)

Evo šta je za danas: 

Vejle BK-HB Koge  1X

Farjestad(5,5)-Vaxjo Laker  -u utakmici će biti manje od 5,5 golova

Koeficjent: 2,02 SuperSport

Smiješni video klipovi
13 godina
neaktivan
Fiorentina - Empoli 1
Caja Laboral - Fenerbahce Ulker 1
17 godina
neaktivan

istinita prica jucer idem odigrati tursku 2. ligu  rizespor 3+ i neznam kak kojim slucajnim klikom ili sta vec samo mi odigra konyaspor x @ 3,20 20e .ja ves psujem jer su u zadnjih 5 kola oboje imali po 3 x-a . he he zavrsilo je 1-1 {#}.bolje da racunalo odlucuje za mene nego moje pracenje statistika

istomin - bachinger 2 @ 2,20 bum 12e

istomin je poznatiji igrac koji nije u blistavoj formi ja cu opet i ovo kolo na bachinger koji ima motiva za spusta rank na 100 mada jos uvijek stoji opaska da je bachinger putovo iz brazila u helsinki

0:2 {#}

he he he kad tu ne pastam mi bolje ide, bugov forum mora da je jinx za mene{#}

EUR 12.42 Single: PEDRO SOUSA @ 3.600 [Match Betting - Match] - Pedro Sousa v Joao Souza Challenger - Guayaquil Mens

EUR 20.00 Single: MINNESOTA WILD @ 2.375 [Win/Draw/Win - Match] - Nashville Predators @ Minnesota Wild NHL Matches

jucer mi 2/2 nocna usla sa masnim koeficijentima kad nisam posto na bugu

EDit

manglerud - stjernen 1 @ 2,15 bum 19.5e   

susret pod radnim nazivom dva losa ubise milosa .oba dva kluba dno norveske lige uz frisk i eventualno rosenborg koji je nesto jaci od ovog trojca.manglerud vjerovatno i najlosiji trenutno 5 poraza u nizu i vrijeme je za prekid serije.bodovi protiv ovakvih protivnika zlata vrijede jer su to izravno konkurenti za nizu diviziju razigravanje.manglerud doma i nije tako los kako se cini na papiri uspjeli su top timove poput sparte i storhamera odvesti u produzetke na svom ledu. jos nesto sto im ide u korist je h2h 10-3-7

brynas - skelleftea 2 @ 2,85 bum 15e

gosti dva poraza u nizu kao i domacin.oboje traze pobjedu nakon 2 runde bez bodova i vjerojatnost x-a u tvrdoj utakmici je dosta velika.ipak meni skelleftea vise dopada kao izbor , ekipa koja je u gostima mucila hv71 dobila linkoping uostalom vec jednom i brynas ove sezone.tu je jos i povoljan h2h na gostojucu stranu 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 18:06 (Tcherot).
15 godina

u subotu Šibenik protiv Hajduka igra sa juniorima. Vjerojatno ste čuli u kakvoj je situaciji Šibenik,pa požurite u SuperSport,koeficijent na Hajduk je još uvijek 1.70.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

u subotu Šibenik protiv Hajduka igra sa juniorima. Vjerojatno ste čuli u kakvoj je situaciji Šibenik,pa požurite u SuperSport,koeficijent na Hajduk je još uvijek 1.70.

jel zicer da šibenik igra s juniorima?

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
15 godina
neaktivan
Ja sam cuo da su im se makli s bankovnog racuna, ali jos nisu isplatili place igracima. Al u svakom slucaju, Hajduk si ne smije dopustiti jos jedan poraz (tj.Balakov!)...
15 godina
teo7 kaže...
antimadridista kaže...

jel zicer da šibenik igra s juniorima?

http://www.hrsport.net/vijesti/429342/nogomet-1-hnl/placa-nema-sibenik-protiv-hajduka-s-juniorima

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan

Fiorentina - Empoli 1 ok :)
Caja Laboral - Fenerbahce Ulker 1 Not ok :( produzeci...

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 7:33 (nikos1).
17 godina
neaktivan

ahhha bugov form mi stvarno jinx jucer eksperimentalno potvrdio

dva hokeja koja sam tu posto oba su vodili i izguibili primavs golove u zadnjim minutama trecina

ahhha

posto ovdje

EUR 12.21 Single: MATTHIAS BACHINGER @ 2.200 [Match Betting - Match] - Denis Istomin v Matthias Bachinger Challenger - Helsinki Men {#}

EUR 19.86 Single: MANGLERUD STAR @ 2.150 [Win/Draw/Win - 60 Mins] - Manglerud Star v Stjernen Norway Eliteserie {#}

EUR 15.00 Single: SKELLEFTE AIK @ 2.875 [Win/Draw/Win - 60 Mins] - Brynas v Skellefte AIK Elitserien {#}

ne posto ovdje radi eksperimenta

EUR 15.00 Single: DYNAMO MOSCOW @ 3.200 [Win/Draw/Win - 60 Mins] - SKA St Petersburg v Dynamo Moscow Russian KHL League {#}

EUR 17.00 Single: TAPPARA @ 1.952 [Win/Draw/Win - 60 Mins] - Tappara v HPK Hameenlinna sm Liiga {#}

EUR 15.00 Single: GUIDO PELLA @ 2.600 [Match Betting - Match] - Pavol Cervenak v Guido Pella Challenger - Guayaquil Mens {#}

EUR 18.18 Single: KK ZAGREB @ 2.300 [Money Line - Match] - KK Zagreb v Brose Baskets Group B {#}

ljudi moji jer ovdje neko baca uroke na forumu he he he he he he .........

eto za danas pa da vidim dal ste stvarno takvi jinkseri

EUR 20.81 Single: MICHAEL BERRER @ 1.700 [Match Betting - Match] - Michael Berrer v Daniel Brands Challenger - Helsinki Mens  {#}

eto teorije dodatno potvrdjena berrer je imo set i 7 brejk sansi napravio je 8 duplih zanimljivo a u borbi za top 100

EUR 15.00 Single: SIBIR NOVOSIBIRSK @ 2.300 [Win/Draw/Win - 60 Mins] - Sibir Novosibirsk v Atlant Mytischi Russian KHL League

to je bilo to od mene sa postanjem praznovjerje je mocna stvar pa da usparam i vama i sebi novac {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 14:10 (Tcherot).
16 godina
neaktivan

Parovi za danas:

FSV Frankfurt - Paderborn 07  X2

Volendam - BV Veendam  -(više od 2,5 gola), na utakmici će biti zabijeno više od 2,5 gola

Koeficjent: 1,90 SuperSport

*Uplate do 18h

Smiješni video klipovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice