Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana izdvojena tema

poruka: 11.931
|
čitano: 3.821.390
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana

Dajte neku preporuku,

za sutra ili za ovaj tjedan pošto je slaba ponuda.

Neke parove za veći ulog.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
15 godina

aaaaaaaa neeeeeeeeeee spusio sam citavih 10 kn

HRVATSKI LOCKERZ-REGISTRIRAJTE SE I ULOVITE MRAK STVARI ZA 1 KN http://www.pecalica.hr/users/add/3cc3a8170739df8f3d220d3e2fc0d02d
16 godina
neaktivan

Baš razmišljam o:

BiH-Portugal više od 2 gola

Turska-Hrvatska više od 2 gola

Lijepa bi se kvota skupila.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

Grigelis - Becker 1 @ 1,65 bum 19E         1:2 {#} i eto ga fiks dana grigelis 6-3 3-1 do izgubljenog meca uz jos par brejk ukljucujuci i 0-40 lopti fulanih a slomljen sa 30-0 na svom servisu protiv beckera koji nema meca godinu dana.Fiks dana

Zemlja - Begemann 1 @ 1,55 bum 19E

Cipolla - Vagnozzi 1 + Pospisil - Nielsen 1 @ 1,80 bum 19E

Berdych - Tipsarevic 1 @ 1,90 bum 19E     2:0 {#}  tocno sam znao da ce biti navlakusa zesca ekipa trpala na fiksu masovno i masivno.Lik je u prvom setu imo 5-1 i izgubio 5-7

Fish - Monaco 1 @ 1,55 bum 19E

Murray - Rodick h1 (-3,5) @ 1,60 bum 19E     6:2 6:2 {#}

Edit

Bachinger - Goffin 1 @ 1,70 bum 18E

Ram - Kudryavtsev 2 @ 2,40 bum 19E

Ignatik - Millot 1 @ 1,65 bum 21E

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 16:08 (Tcherot).
17 godina
odjavljen
Re: Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana
Xbox360 Modder kaže...

Dajte neku preporuku,

za sutra ili za ovaj tjedan pošto je slaba ponuda.

Neke parove za veći ulog.

Turska-Hrvatska 1, hrvatska igra dugo jako slabo i nevidim kako bi se to sutra promijenilo na bolje

BiH-Portugal X2,ukoliko portugal izađe sa jakim sastavom i ronaldom a najavljuje se onda je jako izgledno X ili 2

M4X @ 3.14zda GHz
14 godina

Ima li netko sastave za ove utakmice;

1 BiH : Portugal

obzirom su do sada odigrali ako sam u pravu, četri međusobne utakmice, sa po manje od 2.5 golova na utakmici, čini mi se da je vrijeme za prekid ove serije, obzirom i bosanci i portugalci imaju dobre napadače, ali koji su im i iz kojih klubova golmani, u kakvoj su formi, to je ono što mene najviše zanima jer ako golmani nisu fit, moglo bi ipak biti golova na utakmici?!

2 Grčka : Njemačka

Njemačka U21 reprezentacija igra utakmicu šestog kola kontra Grčke, obzirom na polučen uspjeh do sada a i situaciju u grčkoj, očekujem pobjedu u gostima. Interesira me koji su igrači U21 u njemačkoj rprezentaciji, zna li možda netko??

ATJ Lučko
17 godina
M4X kaže...

Turska-Hrvatska 1, hrvatska igra dugo jako slabo i nevidim kako bi se to sutra promijenilo na bolje

BiH-Portugal X2,ukoliko portugal izađe sa jakim sastavom i ronaldom a najavljuje se onda je jako izgledno X ili 2

Koliko god ja navijao za naše, mislim da će sutra Turci pobijedit.

Prema tome mislim da je prvi par izgledan.

Za drugi nisam siguran.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
13 godina
neaktivan

Sutra na Tursku 1x  10/10

Inače,pratim jedan blog i tko želi neka pogleda,lik je odličan,pozdrav..

http://www.road.bloger.hr/

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 17:57 (tarahumare).
13 godina
neaktivan

Moj prijedlog za danas..

igraju u 19 sati

Hokej - Švedska 2.liga  

Vasteras -  Malmo   2   1.95   

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 18:01 (tarahumare).
15 godina
neaktivan

igro sam mardy fish -juan monaco 1.set 9,5 više

a bilo je 6:1

drugi set dobio je monaco, a treći je mardy predo meč

sad neznam šta je sa okladom da li i ona ide na 1,00 ili je taj par profulan

Hrvatska vidje svakojakih čuda, al' ne nađe štrika za toliko juda
14 godina
cola777 kaže...

igro sam mardy fish -juan monaco 1.set 9,5 više

a bilo je 6:1

drugi set dobio je monaco, a treći je mardy predo meč

sad neznam šta je sa okladom da li i ona ide na 1,00 ili je taj par profulan

Ovako ti stoje stvari;

A; XXX događaj je meč koji je netko predao i to je koeficijent 1,

B; YYYY događaj je tvoj 1 set koji si {#}, i to si {#}, nažalost !!!!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan

Sutra Turska dobija 99,3 % ! :D

Nasi su bili uzasni u kvalifikacijama, Bilic je u k****, cijela repka se ponasa preopusteno i nema one strogoce na relaciji trener - igrac !!

Zato je , po mojem misljenju, vrijeme da Bilic ode i tek kad ce on otic Hrvatska ce opet pocet igrat onaj stari dobri nogomet ! :D

Kod kuce cemo mozda izvuc koji bod, no sutra nemamo sta trazit ..

Turska - Hrvatska / 1

Brijem da cu na ovo ulozit dosta veliku lovu za moje poimanje u vezi kladenja :)

Posjetite internet radio Firma illegal ! :) http://www.firma-illegal.co.nr/
13 godina
protjeran

Na tekmama poput turske sutra se pare gube.

Utakmica u kojoj se čuda uvijek događaju, a realno gledajući, osim kaj imaju odličnog izbornika, ruže im ne cvatu baš turcima.

15 godina
neaktivan
Kao da nama cvatu.
15 godina
neaktivan

BIH : Portugal 0:1, Turska : Hrvatska <3, Grčka : Njemačka 2.

15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Sutra Turska dobija 99,3 % ! :D

Nasi su bili uzasni u kvalifikacijama, Bilic je u k****, cijela repka se ponasa preopusteno i nema one strogoce na relaciji trener - igrac !!

Zato je , po mojem misljenju, vrijeme da Bilic ode i tek kad ce on otic Hrvatska ce opet pocet igrat onaj stari dobri nogomet ! :D

Kod kuce cemo mozda izvuc koji bod, no sutra nemamo sta trazit ..

Turska - Hrvatska / 1

Brijem da cu na ovo ulozit dosta veliku lovu za moje poimanje u vezi kladenja :)

Najbolji smo kad je najteže, a sad je poprilično teško. Pola nam je igrača ozlijeđeno, obrana je preupitna i u najmanju ruku ulijeva strah - ali u naše redove, ali vjerujem da nećemo izgubiti u Istanbulu.

Moj tip X, ko kuća.

BiH - Portugal, mislim da su komšije nakon epizode s Francuskom poprilično nabrijani, i apsolutno odgovorno tvrdim -  nimalo lošiji od Portugalaca, CR7 nije one man team, i to će se pokazati. BiH na ovo predugo čeka i mora im se i malo sreće osmjehnuti, nerealno se možda nadam da će nakantati Portugal, jer mi se gadi i ne mogu ih smisliti, ali realno 2-1 za BiH, u svakom slučaju tipujem na komšije.

Cemetary gates
17 godina
neaktivan

Tenis prakticki gotov za ovu sezonu ostala sitna namjestanja po chelengerima do kraja sezone .tak recimo da sam se danas kladio sve bi izgubio na navjerojatan nacin opet.Berankis recimo protiv zvereva izve ofiks sa 6-1 i serviranje za mec do izgubljenog meca .bedene set i brejk u drugom zgubi pa brejk u trecem prednosti i opet zgubi.uglavno skuzili ste mali decki zaradjuju dzeparac za novu godinu

Eto odlucio malo nocne amere odigrat

Detroit - Dallas x @ 4,00 bum 10E             5:2 {#} steta taman igrali gol za gol i onda ih detroit potopio sa 3 gola u trecoj

Carolina - Pittsburgh 1 @ 2,50 bum 10E        5:3 {#}

Toronto - Ottawa 2 @ 2,80 bum 10E           2:5 {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 7:01 (Tcherot).
17 godina
neaktivan

Eto iz prvog dijela dana odabro ovo

Gran Canaria - Bilbao Basket 1 @ 1,90 bum 10E

Bilbao je imo tezak mec protiv fenera u euroligi di je vodio cijeli mec i izgubio u zadnjih par minuta kroz slobodna bacanja .Osim toga jedna od najdomacinskijih ekipa u cijeloj evropi.Bilbao doma i u gostima je druga ekipa.u gostima ove sezone 5 poraza u nizu.Canaria uvijek solidna ekipa spanjolske kosarke u gornjoj sredini lose poceli sezonu nanizali 3 poraza u nizu.H2h 11-3 za canariu.Ovdje mozete i alernativno probat under koseve jer su tipicna under ekipa.

77-71 {#}

Petkim - Antalya h2 (+6,5) @ 1,85 bum 10e

Turci poput grka uvijek imaju domacini veliku prednost zbog atmosfere.No petkim iako nanizo 2 pobjede i nije neka ekipa.Antalya je je imala teze protivnika pa nije realan omjer na tablici izmedju ove dvije ekipe .Antalya je i sa fenerom i turk telekomom zavrsila u jednoznamenkastom minusu.Mislim da mogu pokriti hendi

89-76 {#} razbili ih zadnju cetvrtinu 

Zverev - Jaziri 2 @ 1,80 bum 10E

zverev ko zverev igra ovo sam je berankis namjestio @ 41 zverev live jer berankis je imo 6-1 i brejk pred kraj drugog seta.puno relniji prikaz zvereva je 13-7 skor a pol od tog skora je napravio na ovom turniru prije toga redovito ispado po prvim rundama chelengera.Jaziri eksplodiro ove sezone vise voli outdoor 22-7 ali i indoor je ok 8-3 .Tu de u 2 seta obracunao sa darcisom i zeballosom oboje solidnim igracima.

1:2 {#}  zverev invertiro fiks 

Ram - Hernych 2 @ 2,00 bum 10E

Ramu je ovo drugi turnir u nizu prosli tjedan je osvojio turnir u njemackoj.imo je srece da po stilu dobi slicne igrace sebi servis i nista drugo.Tak oje ovdje dobio przyu , zimmermana , kravcuka sve drvo stila igrace.Sa vecinom je igro teske 3 set meceve i umor mora doci do izrazaja.S druge strane hernych cudan igrac s kojim ram ima negativan h2h 0-1.Hernych nije igrac ovog tipa vec igrac puno izmjena.slabiji na svom servisu no opasniji na protivnickom..ovdje je dobio petznera puno boljeg igraca nego ram.Kljucan element ovog odabira je ipak umor i broj meceva u nizu rama

Ceska - Rusija 2 @ 1,80 bum 10E

rusi jedini od ovih velikih euro nacija mogu sloziti tim bez nhl igraca.Njihova khl liga im to omugucava.Tako rusi za vrijeme trajanja nhl-a su redovito nezautavljivi.Ovdje su demolirali svede 4-1 dok su jadni cesi bez nhlovaca bez ispaljenog metka 0-4 protiv finaca odigrali.

1:2 {#} bam par sekundi prije kraja

Kartalspor - Rizespor 2 @ 2,50 bum 10E

malo turskog nogometa.njihov top timovi prodaju i namjestaju meceva sta li tek rade po drugoj ligi.No fiks je nemoguce znat pa ajmo se okrenuti statistici.h2h kaze 3-3 no zadnja tri meca su tri pobjede rizespora.oboje u odlicnoj formi domacin 3 pobjede i jedan poraz doma, gosti 3 gostujuce pobjede i jedan poraz u gostima.Znaci sve govori na x ko kuca.Ipak ja cu slusat h2h i ocekujem tvrdih 0-1 ili 1-2

1:2 {#}

Vise - Boussu x @ 3,10 bum 10E

obaa dvoje sredina belgijske druge lige u h2h do sad nisu imali x.Gost 3 gostujuce pobjede i 2 poraza prakticki i pobjede i porazi od jacih ekipa sve u jedan gol razlike.domacin vise takodjer pobjeda ili poraz doma sve u jedan gol razlike i vrijeme je za jedan tvrdi x 1-1 recimo 

5:0 {#} he he he under ali u k....... 3 gola u 5 minuta dali ovi efikasniji nego hokej

EDIT

Venezia - Teramo h2 (+4,5) @ 2,00 bum 10E

Venezia ugodno iznenadjenje talijanske kosarke zabiljezili dvije pobjede i 2 poraza od euroligasa motepaskija i cantua.Pocetak iz snova.S druge strane Teramo spori start 4 poraza u nizu i tek zadnja na kos ralike domaca pobjeda protiv bolonje.Svejedno bivsi drugoligas venecija nakon pocetne euforije mora stat i vrijeme je za prve neprlike.Ocekujem na tjesno mec i ovaj hendi mi se cini dobar izbor

Cortiba - Flamengo 2 @ 3,50 bum 10E

Flamengo su tu negde vrti oko kupa libertadores cijel ovrijeme trenutno jako neizvjesno 5 ekipa u razlici jedne pobjede .Cortiba izrazito domacinska ekipa dok se borila za kup sudaamerica nanizala dosta domacih pobjeda sad umorni i prilicno sigurni mogu se i opustiti

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 17:28 (Tcherot).
16 godina
neaktivan

Imate kakve prijedloge za Kval. za EP danas? 

xfire: triplex667 • steam: tripleks334 • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • Batina je izašla iz raja. Jer da je tamo ostala, to više ne bi bio raj.
15 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Imate kakve prijedloge za Kval. za EP danas? 

Portugal - BiH manje od 3 gola ja igram

Irska jedinica

Crna Gora tekma, nisam baš pametan, oba ne daju gol po meni. Ne vidim načina baš, ni da ovi njima, ni da njima ovi, ali nikad ne znaš.

Što se nas tiče, rekao bih otprilike isto - oba ne daju gol. Možda najsigurnije, može završiti X tipa 0:0, a možemo ih dobiti opet fino. Sumnjam da ćemo dobiti gol jer bi nas to razyebalo.

Cemetary gates
13 godina
neaktivan

FC Barcelona-R.Zaragoza(19.11. 20:00) 1 @ 1,10

Ajax-Breda(19.11. 20.45) 1 @ 1,20

RSC Anderlecht vs. St.Truidense VV(20.11. 18:00) 1 @ 1,15

Dynamo Kyiv-Oleksandria(20.11. 18:30) 1 @ 1,10

Real Madrid-Dinamo Zagreb(22.11. 20:45) 1 @ 1,15

ulog 330,00kn

ev. dobitak 603,53kn

Sretno svima !

Moj facebook profil: http://www.facebook.com/kristijan.prognoze

Dodajte me za prijatelja i pratite me.

http://www.facebook.com/kristijan.prognoze
17 godina
neaktivan

Zverev - Gojowczyk 2 @ 2,40 bum 21E          0:2 {#}

Storhammar - Sparta x @ 4,20 bum 21E        3:2 {#} papci prime gol u prvim sekundama trecine i celu zadnju trecinu ne izjednace

Edit

Zurich - Bern x @ 4,20 bum 21E             2:3 {#} dva hokeja na isti nacin sretan dan {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 13:39 (Tcherot).
15 godina

Molim preporuku 4-5 parova hokeja za danas poslje 16 sati

17 godina
neaktivan

mannarino - hernych 1 @ 1,55 bum 21e  2:0 {#}

kravchuk - brown 2 @ 1,90 bum 20e     0:2 {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 18:22 (Tcherot).
16 godina
neaktivan
nevrjeme kaže...

Molim preporuku 4-5 parova hokeja za danas poslje 16 sati

Jesenice-Medveščak @ 2.20/2

Graz-Linz @2.00/2

Dva para, dovoljno.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

de voest - basic 1 @ 1,55 bum 21e          2:1 {#}

hameenlina - saipa 2 @ 2,60 bum 15e        4:3 {#} 1:3 vodili i onda jos i izgubili u zadnjim sekundama

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 22:58 (Tcherot).
15 godina
neaktivan
Tcherot kaže...

mannarino - hernych 1 @ 1,55 bum 21e

kravchuk - brown 2 @ 1,90 bum 20e     0:2 {#}

bravo majstore, još mislim da će mannarino ovo lagano riješit

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 17:46 (cola777).
15 godina
neaktivan

slučajno dp molim da se obriše komentar :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 17:45 (cola777).
17 godina
neaktivan

A hernych je igro finale prije par dana i daleko je od 100 bilo je za ocekivati tank jos i manarino koji na dobar servis dan je solidan

heliovaara - johnson 2 @ 1,85 bum 21e

bofors - vasteras 2 @ 2,60 bum 10e  4:3 {#} takodjer 1:3 vodili i popusili u zadnjoj trecini tri gola

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 22:59 (Tcherot).
15 godina
neaktivan
Tcherot kaže...

A hernych je igro finale prije par dana i daleko je od 100 bilo je za ocekivati tank jos i manarino koji na dobar servis dan je solidan

heliovaara - johnson 2 @ 1,85 bum 21e

bofors - vasteras 2 @ 2,60 bum 10e

majstore moj u kojoj se ti kladi kladiš

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice