Dajte neku preporuku,
za sutra ili za ovaj tjedan pošto je slaba ponuda.
Neke parove za veći ulog.
Dajte neku preporuku,
aaaaaaaa neeeeeeeeeee spusio sam citavih 10 kn
Baš razmišljam o:
BiH-Portugal više od 2 gola
Turska-Hrvatska više od 2 gola
Lijepa bi se kvota skupila.
Grigelis - Becker 1 @ 1,65 bum 19E 1:2 i eto ga fiks dana grigelis 6-3 3-1 do izgubljenog meca uz jos par brejk ukljucujuci i 0-40 lopti fulanih a slomljen sa 30-0 na svom servisu protiv beckera koji nema meca godinu dana.Fiks dana
Zemlja - Begemann 1 @ 1,55 bum 19E
Cipolla - Vagnozzi 1 + Pospisil - Nielsen 1 @ 1,80 bum 19E
Berdych - Tipsarevic 1 @ 1,90 bum 19E 2:0 tocno sam znao da ce biti navlakusa zesca ekipa trpala na fiksu masovno i masivno.Lik je u prvom setu imo 5-1 i izgubio 5-7
Fish - Monaco 1 @ 1,55 bum 19E
Murray - Rodick h1 (-3,5) @ 1,60 bum 19E 6:2 6:2
Edit
Bachinger - Goffin 1 @ 1,70 bum 18E
Ram - Kudryavtsev 2 @ 2,40 bum 19E
Ignatik - Millot 1 @ 1,65 bum 21E
Dajte neku preporuku,
Turska-Hrvatska 1, hrvatska igra dugo jako slabo i nevidim kako bi se to sutra promijenilo na bolje
BiH-Portugal X2,ukoliko portugal izađe sa jakim sastavom i ronaldom a najavljuje se onda je jako izgledno X ili 2
Ima li netko sastave za ove utakmice;
1 BiH : Portugal
obzirom su do sada odigrali ako sam u pravu, četri međusobne utakmice, sa po manje od 2.5 golova na utakmici, čini mi se da je vrijeme za prekid ove serije, obzirom i bosanci i portugalci imaju dobre napadače, ali koji su im i iz kojih klubova golmani, u kakvoj su formi, to je ono što mene najviše zanima jer ako golmani nisu fit, moglo bi ipak biti golova na utakmici?!
2 Grčka : Njemačka
Njemačka U21 reprezentacija igra utakmicu šestog kola kontra Grčke, obzirom na polučen uspjeh do sada a i situaciju u grčkoj, očekujem pobjedu u gostima. Interesira me koji su igrači U21 u njemačkoj rprezentaciji, zna li možda netko??
Turska-Hrvatska 1, hrvatska igra dugo jako slabo i nevidim kako bi se to sutra promijenilo na bolje
BiH-Portugal X2,ukoliko portugal izađe sa jakim sastavom i ronaldom a najavljuje se onda je jako izgledno X ili 2
Koliko god ja navijao za naše, mislim da će sutra Turci pobijedit.
Prema tome mislim da je prvi par izgledan.
Za drugi nisam siguran.
Sutra na Tursku 1x 10/10
Inače,pratim jedan blog i tko želi neka pogleda,lik je odličan,pozdrav..
Moj prijedlog za danas..
igraju u 19 sati
Hokej - Švedska 2.liga
Vasteras - Malmo 2 1.95
igro sam mardy fish -juan monaco 1.set 9,5 više
a bilo je 6:1
drugi set dobio je monaco, a treći je mardy predo meč
sad neznam šta je sa okladom da li i ona ide na 1,00 ili je taj par profulan
igro sam mardy fish -juan monaco 1.set 9,5 više
a bilo je 6:1
drugi set dobio je monaco, a treći je mardy predo meč
sad neznam šta je sa okladom da li i ona ide na 1,00 ili je taj par profulan
Ovako ti stoje stvari;
A; XXX događaj je meč koji je netko predao i to je koeficijent 1,
B; YYYY događaj je tvoj 1 set koji si , i to si
, nažalost !!!!
Sutra Turska dobija 99,3 % ! :D
Nasi su bili uzasni u kvalifikacijama, Bilic je u k****, cijela repka se ponasa preopusteno i nema one strogoce na relaciji trener - igrac !!
Zato je , po mojem misljenju, vrijeme da Bilic ode i tek kad ce on otic Hrvatska ce opet pocet igrat onaj stari dobri nogomet ! :D
Kod kuce cemo mozda izvuc koji bod, no sutra nemamo sta trazit ..
Turska - Hrvatska / 1
Brijem da cu na ovo ulozit dosta veliku lovu za moje poimanje u vezi kladenja :)
Na tekmama poput turske sutra se pare gube.
Utakmica u kojoj se čuda uvijek događaju, a realno gledajući, osim kaj imaju odličnog izbornika, ruže im ne cvatu baš turcima.
BIH : Portugal 0:1, Turska : Hrvatska <3, Grčka : Njemačka 2.
Sutra Turska dobija 99,3 % ! :D
Nasi su bili uzasni u kvalifikacijama, Bilic je u k****, cijela repka se ponasa preopusteno i nema one strogoce na relaciji trener - igrac !!
Zato je , po mojem misljenju, vrijeme da Bilic ode i tek kad ce on otic Hrvatska ce opet pocet igrat onaj stari dobri nogomet ! :D
Kod kuce cemo mozda izvuc koji bod, no sutra nemamo sta trazit ..
Turska - Hrvatska / 1
Brijem da cu na ovo ulozit dosta veliku lovu za moje poimanje u vezi kladenja :)
Najbolji smo kad je najteže, a sad je poprilično teško. Pola nam je igrača ozlijeđeno, obrana je preupitna i u najmanju ruku ulijeva strah - ali u naše redove, ali vjerujem da nećemo izgubiti u Istanbulu.
Moj tip X, ko kuća.
BiH - Portugal, mislim da su komšije nakon epizode s Francuskom poprilično nabrijani, i apsolutno odgovorno tvrdim - nimalo lošiji od Portugalaca, CR7 nije one man team, i to će se pokazati. BiH na ovo predugo čeka i mora im se i malo sreće osmjehnuti, nerealno se možda nadam da će nakantati Portugal, jer mi se gadi i ne mogu ih smisliti, ali realno 2-1 za BiH, u svakom slučaju tipujem na komšije.
Tenis prakticki gotov za ovu sezonu ostala sitna namjestanja po chelengerima do kraja sezone .tak recimo da sam se danas kladio sve bi izgubio na navjerojatan nacin opet.Berankis recimo protiv zvereva izve ofiks sa 6-1 i serviranje za mec do izgubljenog meca .bedene set i brejk u drugom zgubi pa brejk u trecem prednosti i opet zgubi.uglavno skuzili ste mali decki zaradjuju dzeparac za novu godinu
Eto odlucio malo nocne amere odigrat
Detroit - Dallas x @ 4,00 bum 10E 5:2 steta taman igrali gol za gol i onda ih detroit potopio sa 3 gola u trecoj
Carolina - Pittsburgh 1 @ 2,50 bum 10E 5:3
Toronto - Ottawa 2 @ 2,80 bum 10E 2:5
Eto iz prvog dijela dana odabro ovo
Gran Canaria - Bilbao Basket 1 @ 1,90 bum 10E
Bilbao je imo tezak mec protiv fenera u euroligi di je vodio cijeli mec i izgubio u zadnjih par minuta kroz slobodna bacanja .Osim toga jedna od najdomacinskijih ekipa u cijeloj evropi.Bilbao doma i u gostima je druga ekipa.u gostima ove sezone 5 poraza u nizu.Canaria uvijek solidna ekipa spanjolske kosarke u gornjoj sredini lose poceli sezonu nanizali 3 poraza u nizu.H2h 11-3 za canariu.Ovdje mozete i alernativno probat under koseve jer su tipicna under ekipa.
77-71
Petkim - Antalya h2 (+6,5) @ 1,85 bum 10e
Turci poput grka uvijek imaju domacini veliku prednost zbog atmosfere.No petkim iako nanizo 2 pobjede i nije neka ekipa.Antalya je je imala teze protivnika pa nije realan omjer na tablici izmedju ove dvije ekipe .Antalya je i sa fenerom i turk telekomom zavrsila u jednoznamenkastom minusu.Mislim da mogu pokriti hendi
89-76 razbili ih zadnju cetvrtinu
Zverev - Jaziri 2 @ 1,80 bum 10E
zverev ko zverev igra ovo sam je berankis namjestio @ 41 zverev live jer berankis je imo 6-1 i brejk pred kraj drugog seta.puno relniji prikaz zvereva je 13-7 skor a pol od tog skora je napravio na ovom turniru prije toga redovito ispado po prvim rundama chelengera.Jaziri eksplodiro ove sezone vise voli outdoor 22-7 ali i indoor je ok 8-3 .Tu de u 2 seta obracunao sa darcisom i zeballosom oboje solidnim igracima.
1:2 zverev invertiro fiks
Ram - Hernych 2 @ 2,00 bum 10E
Ramu je ovo drugi turnir u nizu prosli tjedan je osvojio turnir u njemackoj.imo je srece da po stilu dobi slicne igrace sebi servis i nista drugo.Tak oje ovdje dobio przyu , zimmermana , kravcuka sve drvo stila igrace.Sa vecinom je igro teske 3 set meceve i umor mora doci do izrazaja.S druge strane hernych cudan igrac s kojim ram ima negativan h2h 0-1.Hernych nije igrac ovog tipa vec igrac puno izmjena.slabiji na svom servisu no opasniji na protivnickom..ovdje je dobio petznera puno boljeg igraca nego ram.Kljucan element ovog odabira je ipak umor i broj meceva u nizu rama
Ceska - Rusija 2 @ 1,80 bum 10E
rusi jedini od ovih velikih euro nacija mogu sloziti tim bez nhl igraca.Njihova khl liga im to omugucava.Tako rusi za vrijeme trajanja nhl-a su redovito nezautavljivi.Ovdje su demolirali svede 4-1 dok su jadni cesi bez nhlovaca bez ispaljenog metka 0-4 protiv finaca odigrali.
1:2 bam par sekundi prije kraja
Kartalspor - Rizespor 2 @ 2,50 bum 10E
malo turskog nogometa.njihov top timovi prodaju i namjestaju meceva sta li tek rade po drugoj ligi.No fiks je nemoguce znat pa ajmo se okrenuti statistici.h2h kaze 3-3 no zadnja tri meca su tri pobjede rizespora.oboje u odlicnoj formi domacin 3 pobjede i jedan poraz doma, gosti 3 gostujuce pobjede i jedan poraz u gostima.Znaci sve govori na x ko kuca.Ipak ja cu slusat h2h i ocekujem tvrdih 0-1 ili 1-2
1:2
Vise - Boussu x @ 3,10 bum 10E
obaa dvoje sredina belgijske druge lige u h2h do sad nisu imali x.Gost 3 gostujuce pobjede i 2 poraza prakticki i pobjede i porazi od jacih ekipa sve u jedan gol razlike.domacin vise takodjer pobjeda ili poraz doma sve u jedan gol razlike i vrijeme je za jedan tvrdi x 1-1 recimo
5:0 he he he under ali u k....... 3 gola u 5 minuta dali ovi efikasniji nego hokej
EDIT
Venezia - Teramo h2 (+4,5) @ 2,00 bum 10E
Venezia ugodno iznenadjenje talijanske kosarke zabiljezili dvije pobjede i 2 poraza od euroligasa motepaskija i cantua.Pocetak iz snova.S druge strane Teramo spori start 4 poraza u nizu i tek zadnja na kos ralike domaca pobjeda protiv bolonje.Svejedno bivsi drugoligas venecija nakon pocetne euforije mora stat i vrijeme je za prve neprlike.Ocekujem na tjesno mec i ovaj hendi mi se cini dobar izbor
Cortiba - Flamengo 2 @ 3,50 bum 10E
Flamengo su tu negde vrti oko kupa libertadores cijel ovrijeme trenutno jako neizvjesno 5 ekipa u razlici jedne pobjede .Cortiba izrazito domacinska ekipa dok se borila za kup sudaamerica nanizala dosta domacih pobjeda sad umorni i prilicno sigurni mogu se i opustiti
Imate kakve prijedloge za Kval. za EP danas?
Imate kakve prijedloge za Kval. za EP danas?
Portugal - BiH manje od 3 gola ja igram
Irska jedinica
Crna Gora tekma, nisam baš pametan, oba ne daju gol po meni. Ne vidim načina baš, ni da ovi njima, ni da njima ovi, ali nikad ne znaš.
Što se nas tiče, rekao bih otprilike isto - oba ne daju gol. Možda najsigurnije, može završiti X tipa 0:0, a možemo ih dobiti opet fino. Sumnjam da ćemo dobiti gol jer bi nas to razyebalo.
FC Barcelona-R.Zaragoza(19.11. 20:00) 1 @ 1,10
Ajax-Breda(19.11. 20.45) 1 @ 1,20
RSC Anderlecht vs. St.Truidense VV(20.11. 18:00) 1 @ 1,15
Dynamo Kyiv-Oleksandria(20.11. 18:30) 1 @ 1,10
Real Madrid-Dinamo Zagreb(22.11. 20:45) 1 @ 1,15
ulog 330,00kn
ev. dobitak 603,53kn
Sretno svima !
Moj facebook profil: http://www.facebook.com/kristijan.prognoze
Dodajte me za prijatelja i pratite me.
Zverev - Gojowczyk 2 @ 2,40 bum 21E 0:2
Storhammar - Sparta x @ 4,20 bum 21E 3:2 papci prime gol u prvim sekundama trecine i celu zadnju trecinu ne izjednace
Edit
Zurich - Bern x @ 4,20 bum 21E 2:3 dva hokeja na isti nacin sretan dan
Molim preporuku 4-5 parova hokeja za danas poslje 16 sati
mannarino - hernych 1 @ 1,55 bum 21e 2:0
kravchuk - brown 2 @ 1,90 bum 20e 0:2
Molim preporuku 4-5 parova hokeja za danas poslje 16 sati
Jesenice-Medveščak @ 2.20/2
Graz-Linz @2.00/2
Dva para, dovoljno.
de voest - basic 1 @ 1,55 bum 21e 2:1
hameenlina - saipa 2 @ 2,60 bum 15e 4:3 1:3 vodili i onda jos i izgubili u zadnjim sekundama
mannarino - hernych 1 @ 1,55 bum 21e
kravchuk - brown 2 @ 1,90 bum 20e 0:2
bravo majstore, još mislim da će mannarino ovo lagano riješit
slučajno dp molim da se obriše komentar :D
A hernych je igro finale prije par dana i daleko je od 100 bilo je za ocekivati tank jos i manarino koji na dobar servis dan je solidan
heliovaara - johnson 2 @ 1,85 bum 21e
bofors - vasteras 2 @ 2,60 bum 10e 4:3 takodjer 1:3 vodili i popusili u zadnjoj trecini tri gola
A hernych je igro finale prije par dana i daleko je od 100 bilo je za ocekivati tank jos i manarino koji na dobar servis dan je solidan
heliovaara - johnson 2 @ 1,85 bum 21e
bofors - vasteras 2 @ 2,60 bum 10e
majstore moj u kojoj se ti kladi kladiš