u hattrick kladi ima u ponudi duel nogomet, e sad mene zanima na koji to princip radi?
Jel to koja ekipa će dati više golova? S različitih parova tekmi..
u hattrick kladi ima u ponudi duel nogomet, e sad mene zanima na koji to princip radi?
Jel to koja ekipa će dati više golova? S različitih parova tekmi..
Ko će zabit više golova. Imaš u više/manje svim kladionicama.
znaci naprimjer u kladi u duel nogacu je ponuda
dinamo-hajduk
i sad dinamo pobjedi 3:1
hajduk 2:0 pobjedi
i onda dinamo-hajduk je ukupno 3:2 i dinamo je dobio?
Evo moj vjerojatni za danas:
Y.B. Bern - Odense - 1
Debrecen - PSV - 2
Karpaty - Sevilla - 2
Besiktas - Porto - 2
jucer lyon bio dobar par, mislim da 2.2 koeficijent bio, a uvjerljivo je pobjedio
jucer lyon bio dobar par, mislim da 2.2 koeficijent bio, a uvjerljivo je pobjedio
Lyon i Panathinaikos su jučer mi bili ziceri dana...i moneymakeri :D :D :D
mene shebala roma i rubin kazan sam stavio da ce ih dobit, za 700 kn :( ulog 10
danas hendikep zenit i dinamo 1p. X i gotovo..šta će mi više na 100kn uloga..
dansa zicer dinamo 1.....100kn na to
Šta ti kažeš na ovaj sajt - Dojave, tipovi nameštaljke, gledam baš prilično su učinkoviti/učinkovit
Šta ti kažeš na ovaj sajt - Dojave, tipovi nameštaljke, gledam baš prilično su učinkoviti/učinkovit
Prije sam probao s njima...pljuga...i jučer reo idem vidit kaj kolege imaju...fulaju...frendovi mi koriste SMS servise i preko western uniona uplaćuju...i fulaju.
Jučer onaj tvoj link dojave. Imao je dojavu za Slovenski kup...i pogodi...FULAO JE.
Svi oni stave npr 1 na neki par, kad fulaju stave 2 i zazelene par ko da su pogodili. Ovo kaj prodaju su parovi ovak, nabrzaka sklepani bez pokrića...to mogu i ja, ti ili bilo tko drugi. Navlakuše sve. Ja dosad parove kaj sam prodal, od zadnji 10 fulo sam 2. I vratio novac.
I onaj šmicer ko najjači...mog hurca najjači...lik nijedan par ne stavri na blog, stavi tek kad ZAVRŠI tekma...wtf, pa nismo glupi jbt...a dobitne listiće slika svakih mjesec dana...pravi kladioničar, jednom mjesečno dobija.
Imam već kraću listu kojih se blogova treba klonit. Ne želim svakojake kretene na svom blogu linkane pod "partneri". Ruše mi kredibilitet.
ako hoćete pare cibonini igrači ni osoblje nije dobilo plaću 7mj. idu na ruke/noge barci koja je jednog reala mlatila 40 razlike kući..hendikep 25 poena je 1.85, a 33.5 poena 3.30..uzimam oba na različitim tiketima..
dinamo 1x 1.30
psv daje više od 1 gola 1.55
hajduk ću izbjeći, realno je hendikep ili hajduk ne daje gol,ali to je ipak špaco,i bunker..
da se još 2,3 para nać..i 100kn lupam tj. 50 na jedan 50 na drugi..
Prije sam probao s njima...pljuga...i jučer reo idem vidit kaj kolege imaju...fulaju...frendovi mi koriste SMS servise i preko western uniona uplaćuju...i fulaju.
Jučer onaj tvoj link dojave. Imao je dojavu za Slovenski kup...i pogodi...FULAO JE.
Svi oni stave npr 1 na neki par, kad fulaju stave 2 i zazelene par ko da su pogodili. Ovo kaj prodaju su parovi ovak, nabrzaka sklepani bez pokrića...to mogu i ja, ti ili bilo tko drugi. Navlakuše sve. Ja dosad parove kaj sam prodal, od zadnji 10 fulo sam 2. I vratio novac.
I onaj šmicer ko najjači...mog hurca najjači...lik nijedan par ne stavri na blog, stavi tek kad ZAVRŠI tekma...wtf, pa nismo glupi jbt...a dobitne listiće slika svakih mjesec dana...pravi kladioničar, jednom mjesečno dobija.
Imam već kraću listu kojih se blogova treba klonit. Ne želim svakojake kretene na svom blogu linkane pod "partneri". Ruše mi kredibilitet.
Al pazi, oni stave par ujutru, i vidio si, on bude pogođen, od zadnjih 12 postanih besplatnih parova 10 je pogođeno, to ipak nešto govori zar ne? Ajde da nisu postali koji će par predložit pa onda stave poslije tekme kao da su pogodili al ovo.............koliko dobiješ parova prijedloga u 1 SMS-u kod njih? Ja sam već od njihovih zadnjih 8 postanih besplatnih pogodio 6, ja bih rekao da je to prilično dobro.......
Ja ću Villarreal 0:1 hendikep, Young Boyse +2.5, evo savjetuju ljudi po internetu da Borussia dobiva doma pa možda i njih stavim i još stavim Manchester C. +2.5
Da..PSV bi morao umlatiti Debrecena kao i Man.City..preko 2.5 obe tekme..neloše..+ hendikep cibona 25 poena..i dinamo 1p X ili 1x čista tekma..makar 2.10 prvo pol.X dosta dobro..vuče..
Villarreal je odličan gledao sam malo njihove utakmice, igraju zbilja dobro, protiv Herculesa su igrali 2:2 u ponedjeljak, ali PAOK je preslabašna ekipica za njih, vidjeli smo to i protiv Dinama, još su zaredali i 4 poraza u prvenstvu mislim pa i trenera promjenili i onda u goste jednoj od najboljih ekipa španjoske lige, a koliko znam igraće i Rossi i Nilmar i Senna za Villarreal. PAOK nema što tražiti tamo, samo što manje golova u mreži
btw, nebih rekao da će izgubiti Cibona s toliko razlike, mislim siguran je poraz ali nebih rekao s tolikim hendikepom
Villarreal je odličan gledao sam malo njihove utakmice, igraju zbilja dobro, protiv Herculesa su igrali 2:2 u ponedjeljak, ali PAOK je preslabašna ekipica za njih, vidjeli smo to i protiv Dinama, još su zaredali i 4 poraza u prvenstvu mislim pa i trenera promjenili i onda u goste jednoj od najboljih ekipa španjoske lige, a koliko znam igraće i Rossi i Nilmar i Senna za Villarreal. PAOK nema što tražiti tamo, samo što manje golova u mreži
Toga se i bojim. Bunkerčine.
Edit : Ma šta ti je Cibona nikad nije bila očajnija, a Barca je aktualni prvak europe,domaća tekma,puna dvorana, dobili su nema 2 tjedna Real doma 40 razlike..gaze sve pred sobom..izgube li s manje od 25 mogu si ljubit neku stvar..
33.5 možda i ne,ali znala je cibona leć kod unicaje sa puno puno jačim sastavom,i to po 30,40 razlike..prije par sezona..
mislim da idu kao turisti..i tako će i proći..moja prognoza te tekme + 37 za barcu
Kora, na tom tvom linku stavljaju ovak...1 par normalno. Drugi dojava i na mjesto tekme XXXXXXX
Kasnije popune dok završi tekma. Tak svatko može naknadno stavti kak mu odgovara.
Kora, na tom tvom linku stavljaju ovak...1 par normalno. Drugi dojava i na mjesto tekme XXXXXXX
Kasnije popune dok završi tekma. Tak svatko može naknadno stavti kak mu odgovara.
Nisam te ništ skužio LOL
edit- al opet kažem, eto, u oko 75 % slučajeva me nisu razočarali, nevidim razloga zašto nebih slušao i dalje. Takav niz nemože biti slučajni niz amatera, eh a sad što je ovo 6 kn poruka to je već druga stvar, i to je malo preskupo, nezzz možda pošaljem da vidim šta savjetuju
Probaj...lol.
Kažem ti...prevaranti.
valja?
nebi bas igrao ovaj drugi par..ako bi, onda bi igro x2..
al svakako previse parova..5 je max sto bi ja igro..
a X?
ja cisti X izbjegavam..nikad ga neigram..tako da...x2..
jel ovo valja?
previse parova. vec sam ti reko,max 5..
Evo moj vjerojatni za danas:
Y.B. Bern - Odense - 1
Debrecen - PSV - 2
Karpaty - Sevilla - 2
Besiktas - Porto - 2
TO JE MOJ LISTIC KOJI SAM NAVEO NA PROSLO STRANICI!!!
evo nesto sam iskombiniro za sutra:
evo objasnjenje za listic kao sto sam rekao:
Young Boys Bern - Odense 1 @ 1.75
YBB imaju 3 boda, a stuttgart ce vjerojatno dobit getafe, tako da pobjeda YBB-e nosi dalje.
gol razlika im nije velika, 2 su dali, 3 primili.
odense je 2 utakmice izgubio pa nevidim razlog zasto nebi i trecu jer svakako neidu dalje.
po meni cista 1
Debreceni - PSV 2 @ 1.50
PSV je prvi sa 4 boda, sto znaci da im ova pobjeda treba da idu dalje. dali su 3 gola, al nisu primili nijedan. debreceni je dobio 6 golova i dobit ce ih jos.
mozda bi bilo dobro igrati manje od 3 gola, ali u mom slucaju, cista 2!
Karpaty - Sevilla 2 @ 1.90
Sevilla je druga sa 3 boda, a borusia 3 sa istom gol razlikom - 0!! PSG je bitno da izvuce makar jedan bod, tako da ce oni ''drzati'' borusiu, a to znaci da sevilla dobiva i prolazi!!
cista 2!
Besiktas - Porto 2 @ 2.40
porto je prvi sa 6 bodova i gol razlikom od 4, a besiktas drugi sa 6 bodova i gol razlikom 2. nepotrebni bodovi nijednom klubu, al nesto mi govori da ce porto zgazit besiktas, i to sa vise golova razlike.
mozda i igrati porto daje vise golova od 1.
aj ja igram 2!!
evoo..kom sam pomogo, drago mi je..ja cu ovako igrati pa kud puklo da puklo..eto dole listica:
evo nesto sam iskombiniro za sutra:
evo objasnjenje za listic kao sto sam rekao:
Young Boys Bern - Odense 1 @ 1.75
YBB imaju 3 boda, a stuttgart ce vjerojatno dobit getafe, tako da pobjeda YBB-e nosi dalje.
gol razlika im nije velika, 2 su dali, 3 primili.
odense je 2 utakmice izgubio pa nevidim razlog zasto nebi i trecu jer svakako neidu dalje.
po meni cista 1
Debreceni - PSV 2 @ 1.50
PSV je prvi sa 4 boda, sto znaci da im ova pobjeda treba da idu dalje. dali su 3 gola, al nisu primili nijedan. debreceni je dobio 6 golova i dobit ce ih jos.
mozda bi bilo dobro igrati manje od 3 gola, ali u mom slucaju, cista 2!
Karpaty - Sevilla 2 @ 1.90
Sevilla je druga sa 3 boda, a borusia 3 sa istom gol razlikom - 0!! PSG je bitno da izvuce makar jedan bod, tako da ce oni ''drzati'' borusiu, a to znaci da sevilla dobiva i prolazi!!
cista 2!
Besiktas - Porto 2 @ 2.40
porto je prvi sa 6 bodova i gol razlikom od 4, a besiktas drugi sa 6 bodova i gol razlikom 2. nepotrebni bodovi nijednom klubu, al nesto mi govori da ce porto zgazit besiktas, i to sa vise golova razlike.
mozda i igrati porto daje vise golova od 1.
aj ja igram 2!!
evoo..kom sam pomogo, drago mi je..ja cu ovako igrati pa kud puklo da puklo..eto dole listica:
Odigrao sam i taj tvoj, danas sam velikodušan prema kladionici, odigrao sam nekoliko listića hehe, ali mislim da si u krivu što se tiče Borussie, prejaka je doma
ma boli me za nju..bitno je da sevilla dobije..
nek nam je sa srecom...
Dodana 2 para.
Vidim da će danas biti vatreno. Najviše me vesele Napoli, Dinamo i Sampdoria.
Dodana 2 para.
Vidim da će danas biti vatreno. Najviše me vesele Napoli, Dinamo i Sampdoria.
Ma ja vam kažem da će Villarreal pregazit PAOK
@hacker, nisam vidio, al ozbiljno :D Great minds think alike. Sretno ti onda ;)
lažeš.......
kad si vec uzeo,mogo si napisati da ces mi ''vjerovat'' i uplatit moj listic a ne lagat!
lažeš.......
sigurno..
Gle, mislite što hoćete, ali nisam vidio njegov post. Da sam vidio, citirao bih ga i napisao da ću tako i ja, da su dobri parovi ili nešto slično. Ne vidim što bih postigao time da kopiram njegov post od stranice prije kao svoj, i onda prosipam pamet, da sam to namjerno napravio samo bih ispao glupan, pa čak i u svojim očima...
Prvi si napisao parove, iz moje perspektive su dobri i sav credit je tvoj, ali se neću ispričavati jer to nisam namjerno napravio ;)