Klađenje

poruka: 809
|
čitano: 283.473
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Klađenje
Ige kaže...

Nekad uplatim 10kn, tek toliko iz uzitka, dobitak nije ni bitan. Svatko ko u kladionici vidi način zarade novce je budala :)

Jedino na lotu mos dobit, a na kladionici sve sto dobijes opet izgubis i to je to...

tako se ja kladim sam ja uzim 20 kn

a moj frend uloze po 100,200,300kn i kada je neki veci turnir u tennisu i koeficijenti su oko 1.1 ili 1.05 takvih parova stavi i da mu ukupni koef bude 2 i 

uvjek dobije duplo od ulozenog i rjetko fula 

mozda 1 od 5

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
17 godina
Klađenje

Jedino sto mogu reci je PnB

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2009 19:13 (D3ViL).
15 godina
neaktivan
Klađenje

Dajte napisite parove na koje ste se kladili...pa da malo komentiramo jedni drugima....

15 godina
neaktivan
Klađenje

Danas se nisam kladil,bum napisal kad budem

16 godina
neaktivan
Klađenje

Evo ja dns upaltio 2 listica po 5 kn u Germanii... Pa evo sta sam stavio... Svaki komentar dobro dosao... Cool

Chelsea-QPR=1

Man.Utd- Wolverhampton=1

Mac.Cit- Fulham=1

Getafe- Valencia=2

Villareal- Real Madrid= 2

Dobitak 36,51Kn... Ulozeno 5,00Kn

Karlovac- HAŠK= 1

Lipik- Hajduk= 2

MV Croatia- Rijeka= 2

Velebit- Varteks= 2

Palermo- Roma= 2

Udinese- Roma= 2

Dobitak 56,31Kn.... Ulozeno 5,00Kn

Evo pa ako nesto dobijem bit ce oke... Cool

http://www.bug.hr/forum/topic/samogradnja/moj-prvi-case-mod/24920.aspx // Temperature na kompu mi poludile... :S
15 godina
neaktivan
Klađenje

hehe slab dobitak...ja kad sam se prvi put kladio ulozio sam 5 a dobitak je 11 knSramim se

u raju je lijepo ali u paklu je ekipa
17 godina
Klađenje

Hehe, al dobro vjerojatno je i bolje tak, ja uplatim obično 5 il deset a dobitak po par soma i uvjek spušim.

FOR THE HORDE
16 godina
protjeran
Klađenje

evo ja cu danas ovo uplatit cini mi se ok

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
16 godina
neaktivan
barney8 kaže...

hehe slab dobitak...ja kad sam se prvi put kladio ulozio sam 5 a dobitak je 11 knSramim se

Ovo mi je prvi put da sam se kladio tako da mi je dobitak od hehe

http://www.bug.hr/forum/topic/samogradnja/moj-prvi-case-mod/24920.aspx // Temperature na kompu mi poludile... :S
15 godina
neaktivan

Ovo getafe-valencia mi se bas ne cini ko najbolji izbor...mogao bi biti x.....ali moze bit da ce valencia dobit......a ostalo je ok......ja cu u petak napisat listice.....

15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

sviđa mi se.....samo ne kuzim ovaj x2 na totenhem.....pa na kraju i dođe jako mali koef koji ja ni nebi stavljao....bolja bi bila cista dvojka po meni.....ali mozda ce bit x pa sam ja pogrijesio...

15 godina
neaktivan
Klađenje

Probajte ovo stavit u petak....trebalo bi proc......

zagreb-sibenik x2 2.25

kaposvar-debrecen 2 1.65

olhanense-braga 2 1.90

ulog:20 kn

dobitak:134 kn

a ako zelite malo riskirati na listic dodajte i ovo:

genclerbirligi-trabzonspor 2 2.40

ukupan dobitak s ovim parom 320 kn u hl

ulog naravno 20 kn

ili umjesto sibenika stavite  na trabzon

ja cu stavit sva 4 para

sve se igra u petak

16 godina
protjeran
Kisss kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

sviđa mi se.....samo ne kuzim ovaj x2 na totenhem.....pa na kraju i dođe jako mali koef koji ja ni nebi stavljao....bolja bi bila cista dvojka po meni.....ali mozda ce bit x pa sam ja pogrijesio...

a je neznam zakaj sam to stavljo al ok

16 godina
protjeran
Klađenje

evo cini se da ce me sam man city zeznut 1-1 88 minuta sve ostalo pogodioPlač

16 godina
neaktivan
Trop kaže...

Evo ja dns upaltio 2 listica po 5 kn u Germanii... Pa evo sta sam stavio... Svaki komentar dobro dosao... Cool

Chelsea-QPR=1

Man.Utd- Wolverhampton=1

Mac.Cit- Fulham=1

Getafe- Valencia=2

Karlovac- HAŠK= 1

Lipik- Hajduk= 2

MV Croatia- Rijeka= 2

Velebit- Varteks= 2

Palermo- Roma= 2

Udinese- Roma= 2

A jbg fulo sam Palermo- Roma= X, Duinese- Milan= 1... i jbg

16 godina
protjeran
Trop kaže...
Trop kaže...

Chelsea-QPR=1

Man.Utd- Wolverhampton=1

Mac.Cit- Fulham=1

Getafe- Valencia=2

Karlovac- HAŠK= 1

Lipik- Hajduk= 2

MV Croatia- Rijeka= 2

Velebit- Varteks= 2

Palermo- Roma= 2

Udinese- Roma= 2

A jbg fulo sam Palermo- Roma= X, Duinese- Milan= 1... i jbg

ja sam glupog man city steta bit cce bolje drugi put

16 godina
neaktivan
Klađenje

A jbg... Probat cu dns nesto stavit iz HL... Mozda mi se posreci, jucer sam ih sve pogodio... Cool

16 godina
protjeran
Trop kaže...

A jbg... Probat cu dns nesto stavit iz HL... Mozda mi se posreci, jucer sam ih sve pogodio... Cool

ja necu nista danas oporavljam se do vikendaIzlanuo se

16 godina
neaktivan
Klađenje

Evo igro sam i dns... Posto nema nikakve HL, stavio sam na rukomet i nogomet...

Fc Genoa- Juventus= 2 (Nogomet)

Santa Clara= 1 (Nogomet)

Norveska- Njemacka= 2 (Rukomet ž)

Svedska- Rumunjska= 1 (Rukomet ž)

Ulozio: 6,67Kn igro kombinaciju 2 od 4 i moguci dobitak 73,47Kn...

E sada ne kuzim ovo: Dobitak najbolje moguce kombinacije 23,11Kn i ovo Dobitak najlosije kombinacije 5Kn...

Ako mi netko moze objasnit te kombinacije, to ne kuzim... Izlanuo se

16 godina
neaktivan
Trop kaže...

Santa Clara= 1 (Nogomet)

E sada ne kuzim ovo: Dobitak najbolje moguce kombinacije 23,11Kn i ovo Dobitak najlosije kombinacije 5Kn...

Sunce te grebalo,pa sto igras sistem na to?!

http://www.youtube.com/watch?v=eVU9YWliLzs&feature=related
16 godina
neaktivan
Klađenje

Pa kada nsiam znao kaj to je... Pa sam stisnuo jer se kladim na automatu od CBC-a... E a kaj ta kombinacija smanji ulog???

Daj mi pojasni tu kombinaciju...

17 godina
Klađenje

Prvi listić me sj**ao Manchester City u srijedu a tjedan prije toga me sj***la Valencia za iste pare... Sutra cu najvjerojatnije uplatit ovaj drugi listic, al budem odigrao neki sistem, 14/15 ili 13/14 u slucaju da izbacim koji par. Što mislite o tome?

Nemam komentara
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 15:46 (Bichanich).
16 godina
neaktivan
Trop kaže...

Santa Clara= 1 (Nogomet)

Dal bi mogo dobit ovaj moj listic???

Inace sam bas sada iso gledat koliko bi dobio da nisam iso na kombinaciju i bilo bi 636Kn, a ulog 7Kn.... Hahaha Ovo nema sanse da prode... Izlanuo se

16 godina
neaktivan
Bichanich kaže...

Prvi listić me sj**ao Manchester City u srijedu a tjedan prije toga me sj***la Valencia za iste pare... Sutra cu najvjerojatnije uplatit ovaj drugi listic, al budem odigrao neki sistem, 14/15 ili 13/14 u slucaju da izbacim koji par. Što mislite o tome?

Na Dinamo i Real mozes komotno igrati 2 razlike.

http://www.youtube.com/watch?v=eVU9YWliLzs&feature=related
16 godina
neaktivan
Klađenje

Evo ga... Slozio sam si listic koji cu uplatit sutra ili u sub...

Mislim da bi mogo proc, ali bi igro sistem... A sada posto se u to ne razumijem, zamolio bi vas ako mi mozete objasnit koji da ovdje stavim i zasto...

Hvala

Smijeh

15 godina
neaktivan
Trop kaže...

Evo ga... Slozio sam si listic koji cu uplatit sutra ili u sub...

Mislim da bi mogo proc, ali bi igro sistem... A sada posto se u to ne razumijem, zamolio bi vas ako mi mozete objasnit koji da ovdje stavim i zasto...

Hvala

Smijeh

Ja bih stavio 8/9....jer ak stavis veci sistem....minimalni dobitak ce bit premali

17 godina
Klađenje

Ja se generalno ne upuštam u hrvatsku ligu jer zna biti prevelikih oscilacija a sto se tice sistema mislim da ces morat odigrat 8/9 ili u krajnjem slucaju 7/9 jer bi ti sve "sigurnije" od toga bilo s premalim dobitkom... Sretno!

Nemam komentara
15 godina
neaktivan
Klađenje
Kaposvar-debrecen 2 1.65
zagreb-sibenik x2 2.25
olhanense-braga 2 1.90
genclerbirligi-trabzonspor 2 2.40

ULOG:30 KN
DOBITAK:500 KN

ODIGRAT CU BEZ SISTEMA....
15 godina
neaktivan
Bichanich kaže...

Ja se generalno ne upuštam u hrvatsku ligu jer zna biti prevelikih oscilacija a sto se tice sistema mislim da ces morat odigrat 8/9 ili u krajnjem slucaju 7/9 jer bi ti sve "sigurnije" od toga bilo s premalim dobitkom... Sretno!

Slazem se....sve su namjestene u pm.....

15 godina
neaktivan
Bichanich kaže...

Ja bi....iskreno.....izbacio milan....sad je izgubio od udinesea...slabo igra....tak da.....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice