Kako vratiti izgubljenu debitnu/kreditnu karticu?

poruka: 5
|
čitano: 1.230
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Išao sam danas na bankomat i nečija debitna kartica je ostala unutra i bez problema sam mogao uzeti sve novce koje je imao, ali naravno da to nisam učinio. Otišao sam doma s tim da sam uzeo tu karticu da pronađem tog lika preko fejsa, ali nema ga. Nakon toga sam otišao online da ga pronađem preko telefonskog imenika, ali ni tamo ga nisam našao. Koji bi onda najbolji način bio da pronađem tu osobu? Postoji još neki način ili je jedini način da odem na policiju?

11 godina

Odnesi karticu u banku.

15 godina

možda preko banke?

pretekli me

You have to be odd to be number one
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.5.2017 18:58 (Top Bugovac).
11 godina
neaktivan
Re: Kako vratiti izgubljenu debitnu/kreditnu karti
Worgen000 kaže...

Išao sam danas na bankomat i nečija debitna kartica je ostala unutra i bez problema sam mogao uzeti sve novce koje je imao, ali naravno da to nisam učinio. Otišao sam doma s tim da sam uzeo tu karticu da pronađem tog lika preko fejsa, ali nema ga. Nakon toga sam otišao online da ga pronađem preko telefonskog imenika, ali ni tamo ga nisam našao. Koji bi onda najbolji način bio da pronađem tu osobu? Postoji još neki način ili je jedini način da odem na policiju?

Iako smo u 21 stoljecu i postoji video nadzor,zeznuto je jer ne znas tko je vlasnik i hoce li te optuziti(nije greda ali gubis zivce i vrijeme),trebao si odmah uci u banku i vratiti. 

15 godina
neaktivan
Re: Kako vratiti izgubljenu debitnu/kreditnu karti

Postoje bankomati koji nisu u banci.

Ja bih odnio na banku i tražio njihovu pisanu potvrdu da sam predao karticu tad i tad. Da ne bi bilo da si ga pokrao, on te prijavi, na nadzornoj vide da si uzeo, a nema dokaza da je vraćena.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice