Kako tinejdzer moze zaraditi novac

poruka: 6
|
čitano: 1.841
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Odmah bih se ispricao zbog pravopisa jer imam englesku tipkovnicu,a nisam zapamtio gdje je inace koje hrv. slovo

Ovako,trenutno imam 14 godina,i zanima me na koji nacin tinejdzer moze zaraditi novce.Spreman sam i na fizicki rad,kao i na rad u IT sektoru(znam vrlo dobro popravljati racunala,a znam ponesto i o web dizajnu i grafickom dizajnu) i imam dobro znanje engleskog.Ako netko moze molim neka mi predlozi nesto.Inace iz Belog Manastira sam.

Fight with the best,die like the rest!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2017 12:51 (FatMAN).
15 godina
neaktivan

Uzmi lopatu i sjekiru i idi od kuće do kuće i pitaj jel im treba čistiti snijeg/cijepati drva.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
Re: Kako tinejdzer moze zaraditi novac
FatMAN kaže...

Odmah bih se ispricao zbog pravopisa jer imam englesku tipkovnicu,a nisam zapamtio gdje je inace koje hrv. slovo

Ovako,trenutno imam 14 godina,i zanima me na koji nacin tinejdzer moze zaraditi novce.Spreman sam i na fizicki rad,kao i na rad u IT sektoru(znam vrlo dobro popravljati racunala,a znam ponesto i o web dizajnu i grafickom dizajnu) i imam dobro znanje engleskog.Ako netko moze molim neka mi predlozi nesto.Inace iz Belog Manastira sam.

Teško. Ja sam preko ljeta tražio preko učeničkog servisa, sve što sam našao popunjeno odmah preko veze. A od trgovina i drugih stvari, svugdje traže punoljetnost. Jedini način je to što frendovi znaju da popravljam kompove, pa tu i tam nekome preporuče pa sredim, al to je rijetko dosta. Inače, iz Velike Gorice sam.

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
9 godina
neaktivan
chutac kaže...

Uzmi lopatu i sjekiru i idi od kuće do kuće i pitaj jel im treba čistiti snijeg/cijepati drva.

U Baranji trenutno ne pada snijeg 

EDIT:Sad je poceo je padati snijeg sada maloprije

Fight with the best,die like the rest!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2017 18:33 (FatMAN).
11 godina

@FatMAN

Preko učeničkg servisa probaj raditi ako je to moguće.

Jednostavno kako ti je ekipa rekla pitaj ljude okolo što im treba pomoći u zamjenu za novčanu naknadnu ili za neku protuuslugu ili pak za hranu.

Znam, dečka kaj je od svoje 12.godine radio u šumariji, nije ga život mazio...

Bitno je da se boriš. Život je jednostavno borba.

Drž' se, frende!

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
13 godina
neaktivan
Poznamo li se mi? :D
Ja sam isto iz Belog :D
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice