Ja ga čistim 1 do 2 puta godišnje. Mislim da je dosta bitno održavat ventilatore čištim. Tiše rade kad na njima nema kila prašine, a nije ih loše ni podmazat s vremena na vrijeme.
Sto se tice toga comp ima pravo da se zali na mene :d, ali boli me briga za sad mi dobro radi... na vanjskom dijelu zna biti toliko prasine, a meni se nikako ne da preci krpom preko toga, a unutra da ne govorimo jednostavno to nije humano... ali eto kad ga otvorim predem usisavecem po unutrasnjem dijelu kucista gdje se polijepo nakupi krute prasine i nravno predem po hladnjaku od cpu-a.... koliko te cesto radim, ne znam... to je malo duzi vremenski period
imam 3 stroja(aktivno korištena) u kući i redovito ih čistim,1x mjesečno.s druge strane,imam dosta znanaca koji bi rađe dali 200 kn.da to učini netko umjesto njih,što mi je super...jer meni to uopće nije problem tako da mjesečno zaradim i do 1000 kn zbog tuđe lijenosti
Rijetko ga čistim, redovito usisavam sobu tako da se ne nakuplja puno prašine unutra...
imam 3 stroja(aktivno korištena) u kući i redovito ih čistim,1x mjesečno.s druge strane,imam dosta znanaca koji bi rađe dali 200 kn.da to učini netko umjesto njih,što mi je super...jer meni to uopće nije problem tako da mjesečno zaradim i do 1000 kn zbog tuđe lijenosti

ma,nema frke,buraz.....rastavim cjeli stroj i počistim baš sve(nemaš frke,nisam mislijo "počistim",lollollollol) i ondak lijepo jope sve sastavim.cijena? praaaaaaava sitnica,uehehehehehe
jedanput mjesecno sigurno nekad i vise.
Svaki tjedan...
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD

stand one bit of competition
ma sa nekim blažim usisavačem ili vlažnom krpom i to je to...
Probao sam opciju s sušilom za kosu, kada se usmjeri hladni zrak.....te cijelo kučište se ispuše, osim onih najnižih i slijepljenih slojeva prašine, koje valjda kistom ili nečim drugim prikladnim očistiti.