Kako odrzavate PC

poruka: 43
|
čitano: 6.277
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kako odrzavate PC

Ja ga čistim 1 do 2 puta godišnje. Mislim da je dosta bitno održavat ventilatore čištim. Tiše rade kad na njima nema kila prašine, a nije ih loše ni podmazat s vremena na vrijeme.

Kad vidiš nekoga da se odmara, pomozi mu!
17 godina
neaktivan
Kako odrzavate PC

Sto se tice toga comp ima pravo da se zali na mene :d, ali boli me briga za sad mi dobro radi... na vanjskom dijelu zna biti toliko prasine, a meni se nikako ne da preci krpom preko toga, a unutra da ne govorimo jednostavno to nije humano... ali eto kad ga otvorim predem usisavecem po unutrasnjem dijelu kucista gdje se polijepo nakupi krute prasine i nravno predem po hladnjaku od cpu-a.... koliko te cesto radim, ne znam... to je malo duzi vremenski period

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
neaktivan
Kako odrzavate PC

imam 3 stroja(aktivno korištena) u kući i redovito ih čistim,1x mjesečno.s druge strane,imam dosta znanaca koji bi rađe dali 200 kn.da to učini netko umjesto njih,što mi je super...jer meni to uopće nije problem tako da mjesečno zaradim i do 1000 kn zbog tuđe lijenostiBogataš

C2D,E4300 1800mhz,overclock 2700mhz(9x300),MBO Gigabyte P-965 DS3,2x1gb+2x512 mb kingmax ddr2 800mhz, HDDSeagate 320Gb,Gainward 8600 GTS 512 mb,Chieftec BIG tower,Fortron Blue Storm 2 500 W
17 godina
neaktivan
Kako odrzavate PC

Rijetko ga čistim, redovito usisavam sobu tako da se ne nakuplja puno prašine unutra...

17 godina
neaktivan
RE: Kako odrzavate PC
blackUnicorn666 kaže...

imam 3 stroja(aktivno korištena) u kući i redovito ih čistim,1x mjesečno.s druge strane,imam dosta znanaca koji bi rađe dali 200 kn.da to učini netko umjesto njih,što mi je super...jer meni to uopće nije problem tako da mjesečno zaradim i do 1000 kn zbog tuđe lijenostiBogataš

Aj ćeš doći i do mene, dogovorimo se ono.Namigiva
17 godina
neaktivan

ma,nema frke,buraz.....rastavim cjeli stroj i počistim baš sve(nemaš frke,nisam mislijo "počistim",lollollollol) i ondak lijepo jope sve sastavim.cijena? praaaaaaava sitnica,uehehehehehe

C2D,E4300 1800mhz,overclock 2700mhz(9x300),MBO Gigabyte P-965 DS3,2x1gb+2x512 mb kingmax ddr2 800mhz, HDDSeagate 320Gb,Gainward 8600 GTS 512 mb,Chieftec BIG tower,Fortron Blue Storm 2 500 W
17 godina
Puhnem i sve je riješeno:)!
17 godina
neaktivan

jedanput mjesecno sigurno nekad i vise.

intel q6600,500gb hard,4gb ram corsair520w
17 godina

Svaki tjedan...

AMD Athlon X2 4200+ 2.5, 2 GB DDR2, nVIDIA GeForce 7300 GS 512MB, Hitachi 320GB 16MB
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...
 Ja kad puhnem u komp skoro se ugusim

C2DE6400@2,9Ghz, 8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
17 godina
neaktivan
Zippo kaže...
Ag008 kaže...
 Ja kad puhnem u komp skoro se ugusim

Zato ja koristim fen i glavu okrenem na drugu stranuSmijeh

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Kako odrzavate PC

ma sa nekim blažim usisavačem ili vlažnom krpom i to je to...

17 godina
protjeran
Kako odrzavate PC

Probao sam opciju s sušilom za kosu, kada se usmjeri hladni zrak.....te cijelo kučište se ispuše, osim onih najnižih i slijepljenih slojeva prašine, koje valjda kistom ili nečim drugim prikladnim očistiti.

Skupljam Kinder-jaja!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice